Ochelari spion cu cameră FULL HD cu telecomandă

SKU: 10-170 Am o întrebare
nou Ochelari spion cu cameră FULL HD cu telecomandă
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 708,35 lei
Preț cu TVA 850,00 lei
- +

Descrierea produsului Ochelari spion cu cameră FULL HD cu telecomandă

Ochelari spion eleganti cu telecomandă și cameră FULL HD 1920x1080P la 30 fps , pentru înregistrarea video perfectă și discretă cu sunet. Camera Full HD este perfect ascunsă în cadrul ochelarilor , astfel încât nu ridică nicio suspiciune cu privire la împrejurimi, nici un obiectiv vizibil . Camera scanează printr-un plastic transparent unidirecțional care îi garantează secretul și nu este vizibil cu ochiul liber sub nici un unghi sau cu iluminarea din spate. Imaginea surprinsă de cameră este surprinsă în Full HD 1920x1080 la 30 fps cu sunet . Operarea este simpla, cu touch pad-ul de pe rama ochelarilor sau cu telecomanda inclusa , astfel incat nu trebuie sa atingi deloc sticla atunci cand ii folosesti. Ochelarii spion cu cameră FULL HD și telecomandă + memorie de 16 GB , au un design elegant pentru a-i face un supliment excelent de spionaj discret pentru ținuta ta.

Ochelarii cu cameră au lentile de soare închise la culoare.

Cameră Full HD în ochelari

Bateria de 280 mAh este încorporată în partea dreaptă a cadrului. O baterie are o durată de viață de aproximativ 75 de minute de înregistrare. Înregistrările sunt stocate pe o memorie internă de 16 GB cu stocare de până la 2 ore de înregistrare. Când încărcați bateria, declipsați partea stângă a cadrului și conectați-o la încărcătorul de rețea prin mini USB cu 8 pini. Marele avantaj este că mai există un braț de rezervă cu baterie în pachet, pe care îl atașați de ochelari în timp ce încărcați cealaltă baterie. Acest lucru vă permite să înregistrați continuu video. Veți aprecia și funcția de încărcare a bateriei prin Powerbank, care vă va asigura că aveți mereu la îndemână o baterie încărcată. După conectarea ochelarilor Full HD la computer, puteți reda videoclipurile înregistrate sau puteți utiliza memoria internă ca stocare de date.

ochelari spion cu cameră HD ascunsă

Cu ochelarii de protecție, înregistrați exact ceea ce vedeți cu mâinile libere. Ochelarii Full HD sunt alegerea perfectă pentru tine dacă trebuie să faci o înregistrare discretă a unei întâlniri sau în diverse alte situații în care trebuie să faci un videoclip fără a dezvălui. Ochelarii au o gama larga de utilizare, deoarece ii poti folosi, de exemplu intr-o vacanta, un concert sau cand inregistrezi diverse experiente de viata.

cameră spion în ochelari pentru înregistrare audio video discretă

Caracteristici:

Ochelari spion cu cameră
Rezoluție Full HD 1920x1080P la 30fps
Telecomandă
2x braț de rezervă cu baterie de 280 mAh

Specificații:

Optică: Cmos 2.0 Mega
Rezoluție video: 1920x1080
Raport cadru: 30fps
Format video: AVI
Unghi de scanare: 70°
Memorie interna: 16 GB
Dimensiunea video: 16 GB este suficient pentru 2 ore de înregistrare video
Baterie: 280mAh
Durata de viață a bateriei: aprox. 75 min

Conținutul pachetului:

1x ochelari spion cu cameră HD
1x telecomandă
2x Braț de rezervă cu baterie
1x Reducere pentru încărcare prin cablu USB
1x cablu USB
1x cârpă de curățare
1x Husa pentru ochelari
1x manual

Comentarii

Alte produse