Baterie externa cu o capacitate de 10000mAh

SKU: 11-228 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 216,65 lei
Preț cu TVA 260,00 lei 380,00 lei
- +

Descrierea produsului Baterie externa cu o capacitate de 10000mAh

Baterie externă cu o capacitate de 10000mAh - bateria este concepută pentru încărcarea iPod-ului, iPhone-ului, telefoanelor mobile, tabletelor, playerelor MP3, dispozitivelor GPS și multe altele. Are dimensiuni ceva mai mari decât un card de credit, așa că datorită acestuia se potrivește în buzunar. Incarcator puternic si baterie externa cu un design modern si elegant. De asemenea, vă poate încărca camerele și camerele foto, ceea ce este potrivit pentru vacanță sau excursii în natură, unde nu aveți acces la o priză electrică. Datorită capacității bateriei de 10000 mAh, încarcă bateria smartphone-ului clasic de mai mult de 5 ori.

Bateria are două ieșiri USB care vă vor permite încărcați două dispozitive simultan. Performanța de ieșire a porturilor USB este de până la 2,1 A și 2,5 A, datorită cărora dispozitivul dvs. este reîncărcat mai rapid decât powerbank-urile convenționale. Timpul complet de încărcare Powerbank este de 8 ore. Nivelul de încărcare a bateriei este indicat de patru LED-uri, așa că nu se întâmplă niciodată ca POWERBANK-ul tău să se descarce și să nu știi despre asta.

Pachet de baterii portabile

Bateria externa este echipata cu cipuri inteligente pentru a-si asigura protectia impotriva supratensiunii, supraincalzirii, supraincarcarii si descarcarii totale. Utilizarea este foarte simplă. Doar conectați dispozitivul prin cablu USB la bateria externă și porniți. După încărcare, deconectați cablul USB al dispozitivului și bateria externă după câteva secunde se va opri automat. Powerbank este ideal pentru festivaluri, camping, excursii, călătorii în străinătate sau ca sursă de energie de urgență pentru zilele aglomerate în care bateriile convenționale din dispozitivul dvs. pur și simplu nu pot face pasul cu cerințele dvs. Bateria va încărca aproape orice dispozitiv portabil cu mufe USB mini/micro USB. Dispozitivul se reincarca usor folosind cablul USB, fie prin PC, fie de la priza electrica.

Caracteristici:

Protecție împotriva supratensiunii, supraîncălzirii, supraîncărcării și descărcarii totale
Două ieșiri USB cu performanță 2.1A și 2.5A
Indicator LED de descărcare a bateriei externe
Încarcă bateria de 5 ori mai mult decât telefonul mobil actual
Capacitate baterie de până la 10000mAh
Capacitate mare și baterie de dimensiuni mici

Specificații:

Tip baterie: Li-ion
Ieșire: 5V / 2.1A, 5V / 2.5A
Intrare: 5V / 2A
Capacitate: 10000mAh
Timp de încărcare complet: 8 ore
Viața min. 500 de cicluri de încărcare
Temperatura de funcționare: -20 ° C până la + 50 ° C
Protecție la supratensiune: da
Protecție la supraîncălzire: da
Protecție la supraîncărcare: da
Protecție totală la descărcare: da
Dimensiuni: 97 * 60 * 31 mm
Greutate: 235 g

Continut:

1x baterie externa 10000mAh
1x cablu USB

Comentarii

Alte produse