POWERBANK - Încărcător portabil 10000mAh

SKU: 11-227 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 191,65 lei
Preț cu TVA 230,00 lei 350,00 lei
- +

Descrierea produsului POWERBANK - Încărcător portabil 10000mAh

POWERBANK - Încărcător portabil 10000mAh - încărcător puternic și baterie externă pentru încărcarea iPod-ului, iPhone-ului, telefoanelor mobile, tabletelor, playerelor MP3, dispozitivelor GPS și multe altele. Datorită dimensiunii și greutății sale minime, se potrivește aproape oriunde, ceea ce îl face ideal pentru transfer și manipulare. Bateria este concepută pentru a vă încărca iPod-ul, iPhone-ul, telefoanele mobile, tabletele, playerele MP3, dispozitivele GPS și multe altele. Incarcator puternic si baterie externa cu un design modern si elegant. De asemenea, vă poate încărca camerele și camerele foto, ceea ce este potrivit pentru vacanță sau excursii în natură, unde nu aveți acces la o priză electrică. Datorită capacității bateriei de 10000 mAh, va încărca bateria smartphone-ului clasic de mai mult de 5 ori.

Power Bank include o baterie Li-polimer de tip nou, care garantează o greutate redusă, capacitate mare, autodescărcare minimă și o performanță excelentă. Bateria are două ieșiri USB care vă vor permite încărcați două dispozitive simultan. Performanța de ieșire a porturilor USB este de 1A și 2,1A. Timpul complet de încărcare Powerbank este de 7-8 ore. Nivelul de încărcare a bateriei este indicat de patru LED-uri, așa că nu se întâmplă niciodată ca POWERBANK-ul tău să se descarce și să nu știi despre asta. încărcător extern

Bateria externa este echipata cu cipuri inteligente pentru a-si asigura protectia impotriva supratensiunii, supraincalzirii, supraincarcarii si descarcarii totale. Utilizarea este foarte simplă. Doar conectați dispozitivul prin cablu USB la bateria externă și porniți. După încărcare, deconectați cablul USB al dispozitivului și bateria externă după câteva secunde se va opri automat. Dispozitivul include o diodă LED care poate fi folosită ca lanternă atunci când nu se încarcă un dispozitiv. Când bateria este complet încărcată, acest LED se poate aprinde în permanență câteva săptămâni. Powerbank este ideal pentru festivaluri, camping, excursii, călătorii în străinătate sau ca sursă de energie de urgență pentru zilele aglomerate în care bateriile convenționale din dispozitivul dvs. pur și simplu nu pot face pasul cu cerințele dvs. Bateria va încărca aproape orice dispozitiv portabil cu mufe USB mini/micro USB. Dispozitivul se reincarca usor folosind cablul USB, fie prin PC, fie de la priza electrica.

Caracteristici:

Protecție împotriva supratensiunii, supraîncălzirii, supraîncărcării și descărcarii totale
Două ieșiri USB cu performanță 1A și 2.1A
Indicator LED de descărcare a bateriei externe
Încarcă bateria de 5 ori mai mult decât telefonul mobil actual
Capacitate baterie de până la 10000mAh
Dioda LED pentru iluminat de urgenta

Specificații:

Tip baterie: Li-ion
Ieșire: 5V / 1A, 5V / 2.1A
Intrare: 5V / 1A
Capacitate: 10000mAh
Timp complet de încărcare: 7-8 ore
Viața min. 500 de cicluri de încărcare
Temperatura de funcționare: -20 ° C până la + 50 ° C
Protecție la supratensiune: da
Protecție la supraîncălzire: da
Protecție la supraîncărcare: da
Protecție totală la descărcare: da
Dimensiuni: 120 * 41,5 * 25 mm
Greutate: 170 g

Continut:

1x baterie externa 10000mAh
1x cablu USB

Comentarii

Alte produse