Baterie externă de mare capacitate de 20000 mAh

SKU: 11-229 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 245,85 lei
Preț cu TVA 295,00 lei 450,00 lei
- +

Descrierea produsului Baterie externă de mare capacitate de 20000 mAh

Baterie externa de mare capacitate de 20000mAh - incarcatorul portabil are un aspect modern si elegant si este acoperit cu aluminiu lustruit, ceea ce asigura protectie impotriva deteriorarii mecanice. Încărcătorul super performanță este conceput pentru a încărca iPod-ul, iPhone-ul, telefoanele mobile, tabletele, playerele MP3, dispozitivele GPS și multe altele. De asemenea, vă poate încărca camerele și camerele foto, ceea ce este potrivit pentru vacanță sau excursii în natură, unde nu aveți acces la o priză electrică. Datorită capacității bateriei de 20000 mAh, încarcă bateria smartphone-ului clasic de mai mult de 10 ori.

Power Bank include o baterie Li-polimer de tip nou, care garantează o greutate redusă, capacitate mare, autodescărcare minimă și o performanță excelentă. Bateria are două ieșiri USB care vă vor permiteîncărcați două dispozitive simultan. Una dintre ieșiri este USB 3, cu performanță de ieșire de până la 2,4 A, datorită căruia dispozitivul dvs. este reîncărcat mai rapid decât powerbank-urile convenționale. A doua ieșire USB are performanță de 1,6 A. Timpul complet de încărcare Powerbank este de 10 ore. Nivelul de încărcare a bateriei este indicat de patru LED-uri, așa că nu se întâmplă niciodată ca POWERBANK-ul tău să se descarce și să nu știi despre asta.

Incarcator de mare capacitate

Bateria externa este echipata cu cipuri inteligente pentru a-si asigura protectia impotriva supratensiunii, supraincalzirii, supraincarcarii si descarcarii totale. Utilizarea este foarte simplă. Doar conectați dispozitivul prin cablu USB la bateria externă și porniți. După încărcare, deconectați cablul USB al dispozitivului și bateria externă după câteva secunde se va opri automat. Powerbank este ideal pentru festivaluri, camping, excursii, călătorii în străinătate sau ca sursă de energie de urgență pentru zilele aglomerate în care bateriile convenționale din dispozitivul dvs. pur și simplu nu pot face pasul cu cerințele dvs. Bateria va încărca aproape orice dispozitiv portabil cu mufe USB mini/micro USB. Dispozitivul se reincarca usor folosind cablul USB, fie prin PC, fie de la priza electrica.

Caracteristici:

Protecție împotriva supratensiunii, supraîncălzirii, supraîncărcării și descărcarii profunde
Două ieșiri USB cu performanță de 2,4 A și 1,6 A
Indicator LED de descărcare a bateriei externe
Încarcă bateria de 10 ori mai mult decât telefonul mobil actual
Capacitate baterie de până la 20000mAh
Baterie Li-polimer

Specificații:

Tip baterie: Li-Pol
Ieșire: 5V / 2.4A, 5V / 1.6A
Intrare: 5V / 2.5A
Capacitate: 20000mAh
Timpul complet de încărcare: 10 ore
Durată de viață: 500 de cicluri de încărcare
Temperatura de funcționare: -20 ° C până la + 50 ° C
Protecție la supratensiune: da
Protecție la supraîncălzire: da
Protecție la supraîncărcare: da
Protecție totală la descărcare: da
Dimensiuni: 156 * 72 * 18 mm
Greutate: 340 g

Continut:

1x baterie externa 20000mAh
1x cablu USB

Comentarii

Alte produse