Ochelari de soare cu camera FULL HD, WiFi si filtru UV

SKU: 10-137 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 625,00 lei
Preț cu TVA 750,00 lei
- +

Descrierea produsului Ochelari de soare cu camera FULL HD, WiFi si filtru UV

Ochelarii de soare cu camera FULL HD, WiFi si filtru UV sunt superiori nu numai datorita camerei, ci si a microfonului, astfel incat puteti inregistra fotografii si sunet grozavi nu doar in timp ce vizionati, ci si la alte activitati - in sport, turism. Nu mai este complicată montarea, vă puteți pune cu ușurință ochelarii și puteți înregistra direct din vizualizarea dvs. Camera FULL HD încorporată este capabilă să înregistreze video la rezoluție 1920x1080 la 30 de cadre pe secundă, împreună cu sunet de înaltă calitate. Imaginile capturate sunt fotografiate cu unghi larg de 120° , astfel încât veți avea o vedere minunată a împrejurimilor cu toate detaliile. Toate datele înregistrate sunt stocate pe un card Micro SD suportat de până la 32 GB (nu este inclus) .

aplicație de cameră spion

Înregistrarea și pornirea ochelarilor sunt declanșate folosind butonul din partea stângă a ochelarilor de soare. Lângă acesta, există un buton pentru a porni WiFi. În interiorul ochelarilor există două indicatoare luminoase. Indicatorul luminos roșu vă informează dacă camera este pornită sau înregistrează în prezent (intermitent). Indicatorul albastru vă informează despre caracteristica activată WiFi. Cu suportul WiFi, puteți să vă asociați ochelarii cu smartphone- ul și să folosiți ochelarii direct prin aplicație sau să redați imaginile capturate. Aplicația este acceptată atât pentru iOS, cât și pentru Android , numită „FinalCam”, aplicația este disponibilă gratuit pentru a fi descărcată pe smartphone.

ochelari de soare cu camera wifiochelari de soare cu camera wifi

Ochelarii vin cu un conector USB pentru a vă încărca ochelarii sau puteți descărca fișiere de date (videoclipuri înregistrate) pe computer. Camera din ochelarii de soare nu are doar funcția de cameră video , ci servește și ca ochelari de soare complet funcționali , deoarece sunt fabricați din sticlă UV 400. Prin urmare, ochii tăi vor fi protejați de radiațiile UV dăunătoare de la soare . Acești ochelari de soare exclusivi își vor găsi utilizarea într-o varietate de activități, cum ar fi sportul sau chiar pentru purtarea normală în timpul zilei .

Caracteristici:

Înregistrează video FULL HD cu audio
Suport WiFi și opțiunea de asociere cu smartphone-uri
Filtru UV 400
Design sportiv de ochelari

Specificații:

Caracteristici: Video, WiFi
Camera: 3 MP CMOS + unghi larg 120°
Rezoluție video: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Format de compresie: H264
Format fișier video: MOV
Memorie: suportă card Micro SD de până la 32 GB
Filtru UV: 400
Dimensiuni: 15,5 cm (l) x 5,5 cm (h) x 17 cm (d)
Greutate: 55 g
Baterie: baterie cu litiu de 770 mAh
Înregistrare video: 1 oră

Pachetul de conținut:

1x ochelari de soare cu cameră HD + WiFi
1x carcasă portabilă
1x cârpă de curățare
1x cablu USB
1x Manual de utilizare

Comentarii

Alte produse