Baterie Powerbank cu o capacitate de 2000mAh

SKU: 11-225 Am o întrebare
nou Baterie Powerbank cu o capacitate de 2000mAh
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 79,15 lei
Preț cu TVA 95,00 lei 150,00 lei
- +

Descrierea produsului Baterie Powerbank cu o capacitate de 2000mAh

Baterie Powerbank cu capacitate de 2000mAh și baterie Litiu-ion - încărcător puternic și baterie externă cu aspect modern și elegant. Are o dimensiune și o greutate în miniatură ceea ce o face ideală pentru a fi purtată în buzunar. Bateria este concepută pentru a vă încărca iPod-ul, iPhone-ul, telefoanele mobile, tabletele, playerele MP3, dispozitivele GPS și multe altele. Incarcator puternic si baterie externa cu un design modern si elegant. Datorită capacității bateriei de 2000 mAh, încarcă bateria actualului smartphone de 1,5x. Performanța de ieșire a portului USB este de 1A. Timpul complet de încărcare a powerbank este de 2-3 ore. Nivelul de încărcare a bateriei este indicat de patru LED-uri, așa că nu se întâmplă niciodată ca POWERBANK-ul tău să se descarce și să nu știi despre asta.

Bateria externa este echipata cu cipuri inteligente pentru a-si asigura protectia impotriva supratensiunii, supraincalzirii, supraincarcarii si descarcarii totale. Utilizarea este foarte simplă. Doar conectați dispozitivul prin cablu USB la bateria externă și porniți. După încărcare, deconectați cablul USB al dispozitivului și bateria externă după câteva secunde se va opri automat.

POWERBANK

Dispozitivul include o diodă LED care poate fi folosită ca lanternă atunci când nu se încarcă un dispozitiv. Când bateria este complet încărcată, acest LED se poate aprinde în permanență câteva săptămâni. Powerbank este ideal pentru festivaluri, camping, excursii, călătorii în străinătate sau ca sursă de energie de urgență pentru zilele aglomerate în care bateriile convenționale din dispozitivul dvs. pur și simplu nu pot face pasul cu cerințele dvs. Bateria va încărca aproape orice dispozitiv portabil cu mufe USB mini/micro USB. Dispozitivul se reincarca usor folosind cablul USB, fie prin PC, fie de la priza electrica.

Caracteristici:

Protecție împotriva supratensiunii, supraîncălzirii, supraîncărcării și descărcarii profunde
Dimensiunea și greutatea bateriei în miniatură
Indicator LED de descărcare a bateriei externe
Încărcare de aproximativ 1,5 ori mai mare decât telefonul mobil actual
Dioda LED pentru iluminat de urgenta
Greutate foarte ușoară, doar 75 de grame

Specificații:
Tip baterie: Li-ion
Ieșire: 5V / 1A
Intrare: 5V / 1A
Capacitate: 2000mAh
Timp complet de încărcare: 2-3 ore
Durată de viață: 500 de cicluri de încărcare
Temperatura de funcționare: -20 ° C până la + 50 ° C
Protecție la supratensiune: da
Protecție la supraîncălzire: da
Protecție la supraîncărcare: da
Protecție totală la descărcare: da
Dimensiuni: 71 * 33 * 19 mm
Greutate: 75 g

Continut:

1x baterie externa 2000mAh
1x cablu USB

Comentarii

Alte produse