Cameră IP WiFi pentru exterior HD iSensor Patio - rotativă la 240°

SKU: 52-002 Am o întrebare
Producător Amaryllo
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 787,50 lei
Preț cu TVA 945,00 lei 1.250,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră IP WiFi pentru exterior HD iSensor Patio - rotativă la 240°

Cameră IP WiFi pentru exterior iSensor Patio - HD + rezoluție rotativă cu unghi de vizualizare de 240 ° - potrivită în principal pentru gospodării pentru a monitoriza exteriorul casei. Este o cameră de securitate rezistentă la apă și la radiații UV. Acesta este un sistem de alarma cu autoinstalare care este potrivit nu numai pentru aplicatii interioare, cat si pentru exterior deoarece datorita ambalajului lor este complet rezistent la apa si radiatiile UV.   Poate fi instalat, de exemplu, pe peretele exterior al casei și poate monitoriza zona de intrare, parcarea și grădina sau alt loc în care doriți să urmăriți ceea ce se întâmplă.

Poate fi folosit ca camera sonerie la usa, deoarece are microfon incorporat pentru comunicarea in doua sensuri. Instalarea este foarte simplă. După descărcarea aplicației Amaryllo, acceptă sistemul de operare Android și iOS prin Google Play, prin instalarea camerei IP. Aplicația conține o varietate de configurații de senzori care vă permit să setați camera IP în funcție de nevoile acestora. Folosind aplicația, dispozitivul este asociat cu un router WiFi și sistemul de securitate este activ. Camera reține până la 4 rețele WiFi diferite, așa că nu este o problemă să o transmiteți și să schimbați locul de utilizare.

Terasă iSensor

Comunicații complete impenetrabile prin criptare pe 256 de biți. Calitatea, siguranța și viteza de transmisie video și audio se datorează faptului că la cel mai înalt nivel. Prin aplicația Urmăriți transmisia live a camerei la rezoluție HD 1280x720. Când există un senzor audio sau un senzor de mișcare declanșează alarma stridentă a camerei, activează iluminarea LED strălucitoare și primește setări de text și imagine prin aplicația de pe telefonul mobil. Transmisia în direct poate începe să vadă ce se întâmplă. După setare, videoclipul sau fotografia pot fi salvate în memoria încorporată de 8 GB. Audio bidirecțional vă permite să comunicați de la distanță.

Camera are un motor încorporat, care îi permite să se miște cu aproximativ 170 °. Obiectivul are o rază de imagine de 70 de grade. Together poate acoperi unghiul de vizualizare de până la 240 ° , permițându-vă să monitorizați camera în care este instalată camera. Camera nu produce o viziune de noapte activă cu iluminator IR, dar are o lumină încorporată care acționează ca o lumină de noapte dacă doriți să vedeți imaginea live a camerei. Caracteristicile opționale care îmbunătățesc calitatea imaginii sunt compensarea luminii de fundal.

Cameră IP fără fir

Camera de securitate IP pentru exterior pentru casă este alimentată continuu prin micro USB și adaptorul AC/DC. Consumul de energie este minim si de doar 1/5V asa ca puteti, daca este cazul, sa o alimentati in locuri in care nu aveti acces la reteaua electrica prin POWERBANK. Compania Bermudiană oferă aparatul de fotografiat și stocare externă reglabilă pe serverele sale. Oferă stocarea gratuită de 3 zile a videoclipurilor cu alarmă. Pentru fiecare alarmă de stocare externă înregistrat video de 10 secunde. Este suficient pentru a afla ce s-a întâmplat și pentru a avea dovezi video. Bermudian oferă, de asemenea, opțiunea de activare a serviciilor de 30 de zile sau 365 de zile care oferă spațiu de stocare extern pe serverele lor pentru videoclipurile și fotografiile dvs. Setul include caracteristici suplimentare. Pachetele pot fi testate într-o versiune de probă de 30 de zile. Activarea serviciului este disponibilă în patru pași simpli prin instrucțiuni priloženeého și cod QR. Acest serviciu oferit de Amaryllis este taxat.

camera HD pentru exterior

caracteristici:

Cameră de securitate IP fără fir pentru exterior, rezistentă la apă și la radiații UV
Unghi de vizualizare de până la 240 °
Senzor de mișcare și sunet cu transmisie audio bidirecțională
Memorie incorporata 8 GB
Stream video live cu posibilitate de zoom digital 4x
Trimiteți notificări despre întrerupere pe mobil

specificații:

Senzor de imagine: 1/4 "CMOS
Rezoluție: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Zoom digital: 4x
Unghi de vedere Camere: 70 °
Unghiul camerei prin rotirea camerei cu 170 °
Compresie video: H.264, MJPEG
Memorie: încorporată 8 gigaocteți
Securitate video Criptare pe 256 de biți
Protocoale de rețea: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Microfon incorporat:
Senzor de mișcare: Da
Senzor de sunet: da
Audio: microfon bidirecțional încorporat
Trimiteți notificări către dispozitiv, text și imagini: Da
Viziune pe timp de noapte: Viziunea pe timp de noapte funcționează pe baza alarmei de pornire a iluminatului LED
Alimentare: sursa de alimentare 1A / 5V cu conexiune USB
Alimentare secundară: conexiune POWERBANK
Sistem de operare: iOS 7 și versiuni ulterioare, Android 4.1 și versiuni ulterioare
WiFi: WiFi 802.11 b/g/n
Dimensiuni: Inaltime: 12 cm, diametru 3,6 cm
Temperatura de funcționare: 0-35 ° C
Greutate: 150g

Continut:

1 Cameră de securitate IP acasă
1x cablu micro USB
1 adaptor AC/DC
1x material de instalare (șuruburi)
1x manual

Comentarii

Alte produse