Cameră Spy Button HD 1920 x 1080 și Wifi

SKU: 10-166 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 416,65 lei
Preț cu TVA 500,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră Spy Button HD 1920 x 1080 și Wifi

Cameră cu buton spion HD 1920 x 1080 și Wifi. Cu designul său compact și discret al camerei și dimensiunea miniaturală, este ideal pentru înregistrarea secretă. Se poate reda la 1080p de înaltă calitate. Camera acceptă carduri micro SD de până la o capacitate maximă de 128 GB și poate înregistra până la 20 de ore de înregistrare continuă . Cu conectivitate WiFi, poți împerechea camera cu un telefon mobil prin intermediul aplicației gratuite „HDMiniCam” (iOS, Android), prin care poți vizualiza imaginile capturate de pe cameră în timp real și poți seta diverse funcții ale camerei.

Camera Full HD cu WiFi și 128 GB micro SD captează imagini la rezoluție de 1920 x 1080 . Dimensiunile camerei miniaturale sunt de doar 5,8cm x 2cm x 1,3cm iar greutatea sa este de 19g . Camera este potrivita pentru inregistrarea activitatilor zilnice, intalniri de afaceri sau pentru inregistrari secrete precum si activitati sportive, deoarece este usor de atasat de haine datorita unui clip de pe spatele camerei. Are o baterie reîncărcabilă încorporată care poate înregistra imagini Full HD timp de până la 2 ore . Această baterie este fără fir și astfel minicamera video compactă nu este limitată de niciun cablu de alimentare suplimentar.

cameră mini wif hd în formă de buton

Desigur, dacă doriți să înregistrați mai mult de 2 ore, trebuie să conectați camera la un Power Bank (baterie portabilă) sau direct la electricitate cu un adaptor de curent alternativ (nu este inclus) printr-un cablu USB pentru a copia înregistrările capturate pe computerul tau. Camera isi va gasi folosinta atunci cand inregistreaza intalniri de afaceri, intalniri importante fara ca nimeni sa bage in seama, datorita finisajului sau discret negru - optica in forma de buton.

buton camera full hd

Caracteristici:

Imagini Full HD1080p de înaltă calitate
Design compact și discret
Cameră în formă de buton
Conexiune WiFi
Prelucrare de calitate

Specificații:

Format video: AVI
Format fotografie: JPG
Raport de rezoluție video: 1920x1080p
Frecvența de captare video: 30 fps
Compresie video: H.264
Tip interfață: Mini USB
Suport de stocare: card micro SD de până la 128 GB
Tip baterie: Litiu polimer
Tensiune de încărcare: DC 5V
Dimensiuni: 5,7 cm (lungime) x 2 cm (latime) x 1,3 cm (adancime)
Greutate: 19 g


Pachetul include:

1 x Cameră Full HD Mini Button
1 x cablu USB
1 x USB cu software
1 x CD cu software
1 x manual

Comentarii

Alte produse