Cameră HD spion WiFi ascunsă în ochelari cu control tactil

SKU: 10-174 Am o întrebare
nou Cameră HD spion WiFi ascunsă în ochelari cu control tactil
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 666,65 lei
Preț cu TVA 800,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră HD spion WiFi ascunsă în ochelari cu control tactil

Cameră HD spion WiFi ascunsă în ochelari cu control tactil. Acești ochelari spion au camuflajul perfect împotriva oricărei suspiciuni, deoarece acționează ca un supliment elegant pentru ținuta ta. Ochelarii eleganti și spion au o utilizare practică pentru înregistrarea neobservată a împrejurimilor, iar pentru construcția ultra-ușoară de doar 40 g sunt confortabili pentru utilizarea de zi cu zi. În același timp, nu trebuie să apăsați niciun buton, deoarece acestea răspund doar la atingere . Cu acești ochelari spion înregistrezi exact ceea ce vezi în timp ce ai mâinile libere, fără a ridica suspiciuni. Un alt avantaj este transmisia live prin conexiune WiFi direct pe telefonul mobil prin intermediul aplicației „Pro iCam” , care este disponibilă gratuit pentru Android și iOS . Cu aplicația, puteți nu numai să vizualizați imaginile capturate, ci și să redați videoclipurile înregistrate. Datorită suportului P2P , ochelarii pot fi conectați la internet folosind un telefon mobil pentru a crea un hotspot WiFi și pentru a permite vizionarea imaginilor live pe internet pentru prietenii tăi.

Camera este încorporată în cadrul ochelarilor și scanează printr-un plastic transparent unidirecțional, ceea ce îi asigură secretul. Camera nu este vizibilă cu ochiul liber sau sub nici un unghi , sau cu iluminare din spate. Operarea este destul de simplă prin intermediul touch pad-ului din exteriorul ramei ochelarilor și este, de asemenea, proiectată să fie discretă. Ochelari spion touch cu cameră HD + video live P2P + WiFi de vânzare online.

Camera este ascunsă precis în rama ochelarilor

Ochelarii cu camera au lentile transparente transparente.

cameră wifi HD în ochelari

Ochelarii au un senzor de mișcare încorporat care poate detecta mișcarea și apoi vă poate avertiza prin notificare direct pe mobil prin aplicația „Pro iCam” . O caracteristică utilă atunci când trebuie să părăsești biroul, dar, în același timp, trebuie să fii sigur că nimeni nu-ți va vizita biroul în timp ce ești plecat. Imaginile capturate sunt înregistrate în Full HD la 1920x1080p la 30fps pe un card microSD de până la maximum 64 GB . Ochelarii sunt echipați cu o baterie reîncărcabilă integrată cu o capacitate de 280 mAh , care este construită direct în brațul detașabil pentru ochelari și asigură funcționarea camerei timp de aproximativ 75 de minute. Dacă trebuie să reîncărcați bateria, desprindeți brațul și reîncărcați-l prin cablul micro USB . Marele avantaj este că mai există un braț de rezervă cu baterie în pachet, pe care îl atașați de ochelari în timp ce încărcați cealaltă baterie . Acest lucru vă permite să înregistrați continuu video. Veți aprecia și funcția de încărcare a bateriei prin Powerbank , care vă va asigura că aveți întotdeauna o baterie încărcată la îndemână.

ochelari eleganti si eleganti cu camera

Ochelarii de protecție pentru spion sunt alegerea perfectă pentru tine dacă trebuie să înregistrezi o întâlnire fără nicio bănuială . Ochelarii au o gama larga de utilizare, deoarece ii poti folosi, de exemplu intr-o vacanta, un concert sau cand inregistrezi diverse experiente de viata. Conectând ochelarii Full HD la computer prin USB, aceștia acționează ca un cititor de carduri de memorie și poți descărca videoclipuri și fotografii înregistrate direct pe computer sau laptop.

cameră ascunsă în ochelari

Caracteristici:

Ochelari eleganti cu camera HD
Control tactil pe brațul ochelarii
Senzor de mișcare cu avertisment de notificare
Suport pentru conexiune WiFi și P2P
Folosește card microSD de până la 64 GB

Specificații:

Optică: CMOS de 2,0 MP
Rezoluție video: 1920x1080p
Raport cadru: 30fps
Compresie video: H.264
Format video: AVI
Unghi de scanare: 70°
Carduri de memorie: carduri microSD 8-64GB
Baterie: 280 mAh
Durata de viață a bateriei: aprox. 75 de minute (timp de lucru)
Timp de încărcare: 1-2 ore
Conexiune la rețea: P2P, WiFi
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: micro USB
Suport sisteme: iOS, Android
Dimensiuni: 149mm x 146mm x 41mm
Greutate: 40 g

Conținutul pachetului:

1x ochelari WiFi cu cameră
2x braț pentru ochelari cu baterie
1x adaptor de încărcare pentru brațe
1x cablu micro USB
1x cârpă de curățare
1x USB cu software
1x manual

Comentarii

Alte produse