Monitor LCD de marșarier de 10" BSD cu înregistrare pentru 4 camere

SKU: 15-048 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.083,35 lei
Preț cu TVA 1.300,00 lei
- +

Descrierea produsului Monitor LCD de marșarier de 10" BSD cu înregistrare pentru 4 camere

Monitor de marșarier TFT LCD de 10" BSD cu înregistrare pe un card micro sd cu conectare a 4 camere, detectarea persoanelor și vehiculelor sau obiectelor (BSD). Cu acest monitor, aveți opțiunea de a conecta până la 4 camere de marșarier cu unghi mort sistem de monitorizare, făcând din acest monitor un asistent ideal atunci când faceți marșarier sau vă orientați în diverse sarcini cu vehicule mai mici și mai mari.BSD - sistem de monitorizare vă va asigura că veți avea o vedere de ansamblu asupra unghiurilor moarte.Sistemul BSD detectează persoanele și mașinile în unghiul de vizualizare a camerei.Este acceptat pe două camere pe canalele 3 și 4. Această funcție vă arată oamenii într-un cadru galben și mașinile într-un cadru roșu.

Dacă o persoană sau o mașină se deplasează direct către cameră, cadrul galben sau roșu va fi colorat în întregime , indicând că obstacolul merge direct către tine . În setări, puteți, de asemenea, să activați sau să dezactivați notificarea sonoră . Direct pe monitor aveți butoane cu care puteți comuta imaginea între camere, sau puteți afișa toate cele 4 camere deodată. Monitorul vă permite să comutați între diferite opțiuni de afișare a camerei, în funcție de câte camere ați conectat și care doriți să apară ca principale. Aveți și o telecomandă pentru un control și mai bun al monitorului. Numai camerele HD și FULL HD pot fi conectate monitorul LCD DVR

Funcția BSD - detectează PERSOANE în cadrul galben și MAȘINI în cadrul roșu

marsarier si parcare monitor bsd de 10 inch

Monitorul acceptă, de asemenea, afișarea liniilor de ghidare auxiliare , nu numai pe camera de marșarier din spate, ci și pe camerele din dreapta și din stânga (numerele canalelor 3 și 4) . Liniile de ghidare pot fi calibrate în funcție de vehiculul pe care sunt instalate. Monitorul servește și ca un DVR recorder cu suport pentru carduri de memorie de până la 128 GB . Videoclipurile camerei video sunt stocate în fișiere separate în funcție de canalele 1 până la 4 . Datorită funcțiilor sale, acest sistem de inversare are o gamă largă de utilizări.

Posibilitatea de a conecta pana la 4 camere cu posibilitatea de a alege ordinea de afisare a camerei.

Camerele individuale pot fi afișate una lângă alta sau, dacă este necesar, pot combina aranjamentul camerelor pe monitor.

monitor - pentru 4 camere

Doar camerele cu iluminare LED pot fi conectate la monitorul DVR (nu este posibilă conectarea camerelor cu vedere pe timp de noapte IR). Cu acest sistem veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Este potrivit pentru mașină, furgonetă, microbuz, rulotă, autobuz, camioane, semiremorci, mașini agricole și alte vehicule. Monitorul este echipat cu un suport reglabil pe care îl puteți atașa la locația dorită. Există, de asemenea, un parasolar pentru a asigura o imagine clară și fără strălucire , iar butoanele iluminate din spate facilitează operarea în întuneric.

Monitor BSD pentru camere de marșarier cu înregistrarea imaginii de la 4 camere (suport micro SD până la 128 GB)

monitor parcare 10" pentru camioane

La monitor pot fi conectate până la 4 camere , pe care le puteți alege din oferta noastră (doar camere fără vedere pe timp de noapte IR) și le puteți conecta la monitor prin cabluri cu 4 pini de 5, 10, 15 sau 20 de metri. Conectorul cu 4 pini care conectează camera cu cablul este rezistent la apă, iar camera este rezistentă la praf și la deteriorare. Instalarea este simplă. Cablurile de alimentare sunt amplasate direct pe monitor, iar camerele individuale sunt alimentate printr-un cablu cu 4 pini direct de la monitor, deci nu este necesară conectarea fiecărei camere la sursă. Monitorul include, de asemenea, 3 cabluri de conectare pentru a conecta o cameră la luminile de marșarier. Când faceți marșarier, camera selectată va fi afișată automat pe monitor.

monitor de marșarier pentru mașini

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră alte tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul de exemplu pe un parbriz sau acolo unde este nevoie. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra din magazinul nostru electronic un cablu de conectare al camerei de marșarier pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de marșarier și reconectarea.

monitor parcare auto

Caracteristici:

Monitor LCD de 10 inchi
BSD - sistem de monitorizare a punctelor moarte (blind spots)
Posibilitatea de a conecta până la 4 camere de marșarier
Oglindirea imaginii
Posibilitatea de a afișa toate cele 4 camere pe monitor simultan
Meniu OSD cu telecomandă
Rezoluția afișajului 1024x600 pixeli

Specificatii tehnice:

Model: Profio - W100BSD
Monitor: 10" LED HD 16:9 RGB
Rezoluție: 1024x600 pixeli
Iluminare de fundal: 500cd/m2
Unghi de vizualizare: 180°
Intrare AV: 4 canale AHD, suport 720p @ 25/30
Trigger: 4 canale
Moduri de afișare: 4 camere, 2 camere, 1 cameră
Funcții: sistem de monitorizare a unghiului mort cu 3 canale (unghiuri moarte) cu alarmă (stânga, dreapta, spate), distanța de monitorizare poate fi setată de utilizator
DVR: înregistrare pe 4 canale, rezoluție AHD 1280x720 / format TS
Înregistrare: suportă card SD de până la 128 GB
Sistem: PAL/NTSC
OSD: luminozitate, contrast, culoare, volum, limbă, oglindire a imaginii, întârziere
Alimentare: intrare 9-40V, ieșire 12V
Consum: pana la 7W
Temperatura de funcționare: -20 până la 70 ° C
Conector video: RCA/4-pini
Dimensiune: 250x160x26 (75) mm

Conținutul pachetului:

1 x monitor LCD de 10 inchi
1x telecomandă
1x parasolar
1x Suport de montare pentru monitor
1x șuruburi de montare a monitorului
1x cablu de alimentare
1x manual

Comentarii

Alte produse