Far cu camera Full HD rezistent la apa IP65

SKU: 10-190 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 458,35 lei
Preț cu TVA 550,00 lei
- +

Descrierea produsului Far cu camera Full HD rezistent la apa IP65

Lanterna frontală cu cameră Full HD impermeabilă IP65 cu baterie de 4000 mAh, suport memorie card de până la 128 GB și 2 moduri de iluminare este potrivită pentru sporturi de noapte, camping sau pentru forțe de protecție precum SBS. Lampa frontală rezistentă la apă cu LED de înaltă luminozitate + cameră Full HD este potrivită pentru înregistrarea zilnică a momentelor importante. Alergarea, joggingul sau drumețiile sunt o activitate preferată a multor oameni. În timpul acestor activități găsim sau vedem adesea ceva drăguț și este neplăcut să întrerupem alergarea, să scoatem telefonul și să alergăm cu el. Farul cu cameră Full HD încorporată rezolvă elegant această problemă. Nu va mai trebui să vă întrerupeți niciodată activitatea și tot ce veți surprinde în videoclip. Un alt avantaj este că, în timp ce camera înregistrează, nu trebuie să o țineți în mâini și astfel aveți mâini libere , ceea ce poate fi util pentru diverse forțe de securitate sau SBS.

Lampa frontală cu cameră Full HD este potrivită pentru sporturi de noapte, camping, forțe de protecție sau de securitate precum SBS

Far cu camera

Funcția principală a acestui far este, desigur, sursa luminii. Farul oferă două moduri, iluminare totală sau circulară. Desigur, în timp ce strălucește, puteți înregistra și videoclipuri, ceea ce îl face un accesoriu original împotriva concurenței. Pe întuneric, poți face cu ușurință alergare, drumeții sau campare, în timp ce înregistrezi ceea ce vezi - precum și util atunci când cauți ceva sau eviți obiectele. Farul are și rezistență la apă IP65 . Capul dispozitivului se rotește la 90 de grade pentru a vă ajuta să vedeți, de exemplu, obstacolele de pe sol. Poate înregistra videoclipuri în medie la o încărcare până la 5 ore.

Datorită unghiului reglabil al corpului farului, puteți vedea suprafața terenului chiar și pe întuneric

far cu unghi reglabil cu camera

Caracteristici:

Două moduri de lumină
Video 1920x1080p
Suportă carduri de memorie de până la 128 GB
Capacitate baterie 4000 mAh
Rezistenta la apa IP65

Specificații:

Pixel: CMOS de 12 megapixeli
Rezoluție video: 1080P
Rata de cadre: 30fps
Format video: AVI
Unghi de vedere: 72°
Capacitate baterie: 4000 mAh
Durata maximă de viață a bateriei: până la 5 ore
Capacitatea maximă a cardului de memorie este de 128 GB

Pachetul include:

1x far cu camera
1x curea de prindere
1x cablu de încărcare
1x adaptor micro USB
4x Clipuri
1x manual

Comentarii

Alte produse