Interpret digital WT2 Plus - traducere prin căști

SKU: 70-001 Am o întrebare
Producător TIMEKETTLE
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.125,00 lei
Preț cu TVA 1.350,00 lei
- +

Descrierea produsului Interpret digital WT2 Plus - traducere prin căști

Interpretul digital WT2 Plus - traducerea online prin căști bluetooth este cel mai bun traducător de pe piață și cel mai așteptat traducător vocal al viitorului. Căști wireless cu traducător inteligent care aduc o evoluție în comunicare, indiferent de barierele lingvistice. Traducătorul de vorbire cu inteligență artificială pentru traducere convenabilă în timp real direct prin căști, ceea ce înseamnă că nu trebuie să traduceți direct prin smartphone .

Acest traducător on-line profesionist oferă o combinație de algoritm de voce de top și tehnologie de traducere automată. WT2 Plus a redefinit traducătorii într-un mod semnificativ și inovator, aducând noi oportunități utilizatorilor și companiilor de pe piață. Un traducător electronic de texte și propoziții care vă va schimba viziunea asupra comunicării și călătoriilor în lume dacă aveți nevoie să traduceți ceva. Nu va mai fi necesar să folosiți Google translator sau Lingo interpret Peiko.

Traducătorul WT2 este o noutate absolută și unul dintre cele mai bune produse din 2019

wt2 plus traducător

Translator acceptă traducerea în până la 36 de limbi (inclusiv 84 de accente diferite)

Puteți găsi o listă cu toate limbile de traducere acceptate în prezent aici:

arabă, engleză, bulgară, chineză, cehă, daneză, finlandeză, franceză, greacă, ebraică, hindi, olandeză, croată, maghiară, indoneziană, japoneză, cantoneză, catalană, coreeană, malaeză, germană, norvegiană, poloneză, portugheză, română, Rusă, spaniolă, slovacă, slovenă, suedeză, italiană, tamilă, telugu (India), thailandeză, turcă, vietnameză

Puteți alege până la 13 accente diferite în engleză (SUA, Australia, Canada, Marea Britanie etc.). Tot în spaniolă, aveți până la 20 de accente diferite (Spania, SUA, Republica Dominicană, Mexic, Venezuela etc.) Puteți alege până la 15 accente diferite în arabă (Emiratele Arabe Unite, Egipt, Israel, Maroc etc.) .

suport lingvistic w2t translator

VIDEO promoțional pentru WT2 Translator

Exista 3 moduri de traducere disponibile

aplicația wt2 plus traducător mobil prin căști

Mod auto

Acest mod funcționează pe principiul traducerii instantanee folosind 2 căști bluetooth ( ideal într-un mediu mai liniștit, fără zgomot din jur ). Tot ceea ce spui este tradus automat direct în limba setată și primești o traducere sonoră prin receptorul introdus. Astfel, puteți comunica confortabil fără a fi nevoie de traducere directă prin intermediul smartphone-ului dvs. Toată comunicarea dvs. este, desigur, afișată și arhivată în aplicație prin intermediul unui telefon mobil, unde puteți verifica și recunoașterea corectă a vocii. Potrivit pentru conversații mai lungi, întâlniri de afaceri.

Mod manual

Acest mod funcționează pe principiul traducerii instantanee cu 2 căști bluetooth ( pentru comunicarea cu o persoană în medii zgomotoase ). Pentru traducere, trebuie doar să atingeți direct setul cu cască Bluetooth (care activează traducerea) și apoi tot ceea ce spuneți este tradus automat direct în limba setată și veți obține traducerea sunetului prin receptorul introdus. Astfel, puteți comunica confortabil fără a fi nevoie de o traducere directă prin intermediul smartphone-ului dvs. Toată comunicarea dvs. este, desigur, afișată și arhivată în aplicație prin intermediul unui telefon mobil, unde puteți verifica și recunoașterea corectă a vocii.

Modul vorbire

Acest mod funcționează pe principiul traducerii instantanee folosind 1 cască și telefon Bluetooth ( ideal pentru o scurtă conversație față în față cu cealaltă persoană ). Cealaltă persoană cu care comunicați, va vorbi direct cu smartphone-ul dvs. și va fi tradus automat direct în limba aleasă, iar dvs. veți primi traducere audio prin receptorul introdus. Așa că poți comunica fără a fi nevoie să folosești receptorul de către o persoană pe care nu o cunoști (ceea ce probabil nu este potrivit și politicos), este suficient dacă ai un singur receptor introdus. Toată comunicarea dvs. este, desigur, afișată și arhivată în aplicație prin intermediul unui telefon mobil, unde puteți verifica și recunoașterea corectă a vocii.

Utilizarea traducătorului WT2 Plus este destul de simplă, trebuie doar să descărcați aplicația disponibilă gratuit „WT2 Plus” (iOS, Android) pe telefonul dvs. mobil, pentru a le asocia cu receptorul prin conexiune Bluetooth (min. Bluetooth versiunea 4.2 și mai recentă), apoi doi oameni vor introduce o cască în ureche și pot comunica instantaneu. Principiul comunicării este că tu vorbești în propria ta limbă, iar cealaltă persoană va auzi în receptor traducerea în limba stabilită. Prin urmare, comunicarea reală față în față nu va mai fi o problemă. Traducatorul revoluționar își va găsi folosirea în călătorii, pentru afaceri, în vizitarea magazinelor sau hotelurilor internaționale și în multe alte ocazii în care comunicarea în limbă străină este un obstacol.

WT2 Plus a câștigat prestigiosul Design Award 2018 pentru designul său excelent

premii wt2

 

Prezintă-te lumii!

Când călătorești în străinătate, nu este nimic mai rău decât să fii blocat într-o locație necunoscută fără posibilitatea unei comunicări eficiente. Cu WT2 Plus, nu te vei afla niciodată într-o astfel de situație, deoarece asigură o comunicare naturală în timp real, fără a folosi mâinile. Cufundați-vă în cultura locală în timp ce călătoriți, exprimați-vă deschis și creați conexiuni mai semnificative cu oamenii pe care îi întâlniți.

wt2 plus traducător de voce

Activare instantanee - un traducător gata de utilizare în orice moment

WT2 Plus este unic în tehnologia sa de procesare a semnalului, care este diferită de alți concurenți de pe piață. Pentru comunicare, nu este necesară activarea telefonului sau o altă persoană nu trebuie să descarce aplicația inteligentă. Tot ce aveți nevoie pentru comunicare este că amândoi introduceți receptorul wireless în ureche, iar WT2 se va ocupa de o traducere confortabilă.

interpret digital wt2 plus căști

Algoritm inteligent ON-THE-GO

Algoritmul principal permite comunicarea chiar și în cel mai zgomotos mediu exterior. Cu detectarea automată a vocii și preluarea semnalului, WT2 oferă o comunicare absolută fără mâini într-o varietate de limbi .
Comunicarea în străinătate vă va fi ușoară, indiferent de barierele lingvistice.

traducere vocală online wt2 plus

Reducere dublă a zgomotului - fiecare cuvânt contează!

Bazat pe algoritmi și reducerea zgomotului, WT2 Plus are o precizie de până la 95% în traducere , făcându-vă vorbirea cu un străin complet natural.

căști wt2 plus voce

Suport în mai multe limbi cu globalizarea

WT2 Plus acceptă în prezent 36 de limbi și 84 de dialecte , care vor fi adăugate și actualizate în viitor.

Suport lingvistic WT2 Plus

Durată lungă de viață a bateriei - mai mult decât aveți nevoie!

WT2 oferă până la 5 ore de viață a bateriei pentru o încărcare, peste 12 ore de viață a bateriei cu carcasă reîncărcabilă - stație de andocare și până la 30 de zile în modul de așteptare.

Carcasă reîncărcabilă WT2 plus

Fii uluit cu WT2 Plus!

Modurile de interacțiune încorporate în WT2 Plus îndeplinesc toate cerințele pentru a realiza visele. Oferă o experiență de comunicare unică și fără cusur.

Traducător electronic pentru telefon wt2 plus

Investiție o singură dată!

Prin utilizarea tehnologiei OTA (over the air), WTA2 Plus acceptă upgrade-uri on-line, care durează doar până la 3 minute atât pentru software, cât și pentru hardware.
Dezvoltarea nu se va încheia, iar traducătorul va continua să ofere cea mai bună tehnologie pentru utilizatori și chiar să perfecționeze traducerea.

cel mai bun traducător online wt2

Proiectat pentru partajare!

Designul lui WT2 Plus se bazează pe ideea de „sharing”. Fie că călătoriți într-o vacanță sau într-o călătorie de afaceri, când vine oportunitatea de a începe comunicarea cu străinul, oferă-i una dintre căști și începe comunicarea natural cu una dintre cele mai simple modalități.

wt2 plus translator în ureche

Caracteristici: cum se utilizează traducătorul wt2

Design grozav
Durată de viață a bateriei până la 12 ore
Conexiune automată
Mai mult de 36 de limbi și accente pentru fiecare limbă
Compatibil pentru iOS și Android
95% precizie a traducerii

Specificații:

Produs: WT2 Plus Translator
Culoare albă
Suport lingvistic: 36
Suport: Bluetooth 4.2 și o versiune ulterioară (conexiune la aplicația mobilă)
Încărcarea bateriei: polimer de litiu/90 de minute
Durată de viață a bateriei până la 15 ore/pentru 3 încărcări de la stația de andocare
Suport de sistem: iOS 11.0 / Android 7.0 și o versiune ulterioară
Tensiune: DC 5 +/0,25 V
Alimentare: 110 mA (căști) 320 mA (stație de andocare)
Dimensiuni produs: Lungime: 20 mm/Latime: 10 mm/Inaltime: 35 mm
Dimensiuni ambalaj: Lungime: 75 mm/Latime: 75 mm/Inaltime: 36 mm
Greutate netă a produsului: 93,5g
Greutate brută a produsului: 404 g
Temperatura de functionare: 0 - 35°C

Pachetul include:

1x receptor bluetooth master
1x receptor bluetooth pentru invitați
1x stație de andocare reîncărcabilă
1x cablu de alimentare USB
1x Geantă de depozitare
2x cârlig pentru ureche
6x căști pentru urechi
1x manual de utilizare

translator wt2 în conținutul de ureche al pachetului

Comentarii

Alte produse