Pen pentru cameră Full HD cu memorie de 8 GB

SKU: 10-079 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 412,50 lei
Preț cu TVA 495,00 lei
- +

Descrierea produsului Pen pentru cameră Full HD cu memorie de 8 GB

Pen pentru cameră Full HD cu memorie de 8 GB - cameră video nouă și unică, care este un produs spion foarte util. Înregistrare în aer liber sau în interior la calitate video înaltă.

Mini camera din stilou sau stilou spion are încorporată o cameră de calitate care înregistrează videoclipuri sau face fotografii la o calitate excelentă. Senzorul super imagine poate înregistra videoclipuri chiar și în condiții de lumină scăzută. Full HD 1080p la 30 de cadre pe secundă sau 720p până la 60 de cadre pe secundă cu compresie video H.264. Pen-ul este echipat și cu microfon, baterie reîncărcabilă și memorie încorporată de 8 GB. Stiloul este potrivit pentru înregistrarea în interior sau în aer liber. Controlul stiloului este foarte simplu cu un singur buton. Cu Spy Pen poți scrie și poți schimba cartuşul.

Prin apăsarea lungă a butonului din partea de sus, camera trece în modul standby, ceea ce este semnalizat de LED-ul albastru, adică pe partea opusă a stiloului, care rămâne ascuns în fața înconjurătoare. Înregistrarea video începe prin apăsarea butonului și la următoarea apăsare se va opri înregistrarea, iar videoclipul este salvat în memoria internă. Înregistrarea video afișează data și ora înregistrării.

Camera Pen HD

Făcând dublu clic în modul de așteptare, stiloul comută în modul de fotografiere (indicatorul LED albastru și verde clipește). La următoarea apăsare a butonului se face o imagine, care este stocată în memoria internă. Și apoi, prin dublu clic repetat, stiloul trece din nou de la modul foto la modul video. Încărcarea este posibilă fie de la portul USB conectat la PC, fie de la încărcătorul USB (nu este furnizat). Când este conectat la un computer, dispozitivul poate fi folosit ca o unitate flash USB standard pentru arhivarea datelor.

Caracteristici:
Mini cameră DVR miniaturală ascunsă într-un stilou de scris.
Microfon încorporat cu sensibilitate ridicată.
Conectivitate la PC prin portul USB 2.0.

Specificatii tehnice:
Unghi de vizualizare: 65 ̊
Iluminare minima: 1 lux
Format video: MOV
Format de compresie: H.264
Rezoluție video: 1920x1080, 1280x720
Frecvența video: 1080p max. 30 fps, 720p max. 60 fps
Format fotografie: JPG 204x1536
Interfață USB: USB 2.0
Posibilitatea de a încărca bateria prin adaptorul DC 5V/500mA
Capacitate baterie: 380mAH
Dimensiuni (lungime, diametru): 155 mm x 15 mm
Greutate: 50 g

Pachetul contine:
1x stilou de scris cu o cameră ascunsă FULL HD și 8 GB memorie
1x manual

Comentarii

Alte produse