Cutie de sterilizare UVC + încărcător wireless pentru smartphone-uri

SKU: 77-009 Am o întrebare
Producător /
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 358,35 lei
Preț cu TVA 430,00 lei
- +

Descrierea produsului Cutie de sterilizare UVC + încărcător wireless pentru smartphone-uri

Cutie de sterilizare UVC + încărcător wireless pentru smartphone -uri de până la 6,6" . Potrivit pentru dezinfecția și sterilizarea telefoanelor mobile împotriva virușilor și bacteriilor (Corona - Covid 19) . Cutie UV sterilizanta cu incarcare wireless a telefoanelor mobile pentru protectie maxima impotriva bacteriilor. În zilele noastre, ne confruntăm cu multe răsfățuri bacteriene și virale diferite împotriva cărora este bine să ne protejăm (telefoane mobile, chei, carduri bancare etc.) care pot fi adesea un refugiu pentru bacterii și trebuie eliminate complet. Rezultatele cercetărilor științifice demonstrează că există de până la 8 ori mai multe bacterii și viruși pe un telefon mobil decât pe toaleta.

Vă oferim o cutie de dezinfecție UV concepută pentru aceasta , care asigură dezinfecția maximă a obiectelor introduse în câteva minute. Radiațiile ultraviolete asigură sterilizarea completă, fiind în același timp sigure și ecologice. În prezent, utilizarea este potrivită pentru protecția împotriva virușilor și bacteriilor, în special în perioadele de gripă (Coronovid 19 etc.).

Cutie de dezinfecție UV

Pe obiectele introduse, până la 99,99% din bacterii sunt distruse la o singură utilizare. Cutia UV asigură o etanșare completă și un mediu de sterilizare împotriva prafului, prevenind totodată orice fel de contaminare a obiectului introdus.

Cutie de sterilizare UVC pentru smartphone-uri

Avantajul UV box este funcția de încărcare wireless , astfel încât bateria telefonului mobil va fi încărcată în timpul procesului de dezinfecție. Cutia de dezinfectare UV vă poate dezinfecta telefoanele mobile (până la max. 6,6") de bacterii și viruși, precum și respirator și mască de protecție, periuță de dinți, bijuterii, ruj, chei, unelte etc. Utilizarea cutiei UV este universală și, prin urmare își găsește aplicația în fiecare casă, birou, hotel, călătorie și altele asemenea.

Știți câte tipuri cunoscute de viruși există?

Protejați-vă sănătatea și sănătatea celor dragi într-un mod eficient.

virusuri si bacterii


Suport pentru telefon

Interiorul cutiei poate servi și ca suport pentru telefonul mobil pentru vizionarea video confortabilă în timpul apelurilor video.

cutie de sterilizare pentru telefonul mobil

Difuzor de aromaterapie

Doar câteva picături din uleiul tău aromat preferat în canelura pentru aromoterapie îți vor împrospăta obiectele la dezinfecție și vor crea o aromă plăcută.

cutie dezinfectant UV pentru telefoane mobile


Design compact și ușor

Designul cutiei UV are o dimensiune perfectă, cu o greutate redusă pentru o utilizare confortabilă de zi cu zi în călătorii.

cutie de dezinfecție compactă și portabilă pentru călătorii

Dezinfectarea este prevenire

Dezinfecția nu a fost niciodată la fel de ușoară ca cu cutia noastră UV. Pur și simplu puneți articolul în cutie, închideți capacul și apăsați un singur buton pentru a începe dezinfecția

cutie de dezinfectare a telefonului

Caracteristici:

Sterilizare UV
Încărcare fără fir
Utilizare versatilă pentru dezinfecție
Sterilizare parfumată (aromaterapie)
Suport pentru telefon
Design compact

Specificații:

Model: Profio UVC Box S2
Tip: sterilizator UV
Culoare albă
Material: ABS
Tensiune: DC 5V
Curent 1-1,2A
Max. putere: 9W
Lungime de undă UV: 253,7 nm
Putere de dezinfectare: 2W
Max. dimensiunea telefonului mobil: 6,6"
Temperatura de functionare: -10°C - 45°C
Dimensiuni exterioare: 220 mm (lungime) x 125 mm (latime) x 27 mm (inaltime)
Greutate: 300 g

Conținutul pachetului:

1x cutie de sterilizare UV
1x cablu USB

Ce este radiația UV-C?

Radiația UV-C este unul dintre cele trei tipuri de lumină UV , lungimea sa de undă provoacă deteriorarea membranei celulare și perturbă ADN-ul virușilor și bacteriilor și le distruge. Prin urmare, această radiație germicidă are caracteristici dezinfectante . Fiind o lumină UV, este capabilă să dezinfecteze toate suprafețele pe care lovește, iar în cazul diverselor țesături pătrunde direct în acestea fără a le deteriora. O astfel de lumină germicidă nu este o tehnologie nouă, dar este folosită de ani de zile, în principal în îngrijirea sănătății. Lămpile UV de sterilizare au fost folosite în principal pentru dezinfecția sălilor de operație, dar le-am putut vedea și în diverse cabinete sau săli de așteptare.

utilizarea radiațiilor uvc

Utilizarea luminii germicide, dezinfecția și sterilizarea UVC:

- In asistenta medicala, sala de asteptare, operatii, sala de operatie
- In industria alimentara, depozitare alimente, spatii de depozitare
- Sterilizarea apei potabile
- In crestere pentru dezinfectarea terariilor, acvariilor, asternuturii, alimentelor
- In hoteluri, restaurante, birouri, toalete
- Sterilizarea aerului condiționat, unelte, instrumente și mașini

Comentarii

Alte produse