Despre noi

Companie

Efeel.com este unul dintre cei mai mari revânzători pe Internet de Camere - Spy, CCTV, Auto, Camere de securitate. Fondată în 2009, Efeel.com are sediul în Slovacia (Europa centrală). Filozofia noastră de afaceri este simplă: oferiți consumatorilor și companiilor ceea ce își doresc, când doresc. Nu încetăm niciodată să ne îmbunătățim operațiunile de clasă mondială punând clienții noștri - și nevoile lor - pe primul loc.

Media Leaders Ltd. deține un certificat de sistem de management al calității, recunoscut la nivel internațional, ISO 9001:2015
Click pentru mai multe informații
iso zertifikat 9001:2008

Produse

Oferim clienților noștri sute de produse, iar lista noastră de categorii de produse și oferte de produse crește în fiecare zi. Clienții Efeel știu că primesc cele mai bune prețuri și oferte exclusive la o gamă largă de produse precum camere de securitate, camere CCTV, camere auto, camere spion și multe altele.

Relațiile noastre excelente cu toți furnizorii importanți înseamnă că clienții noștri vor găsi întotdeauna oferte speciale pentru produsele fierbinți din fiecare secțiune de produse. Și pentru a ne ajuta clienții să aleagă produsele potrivite, facilităm găsirea disponibilității, prețurilor, recenziilor și evaluărilor.


Serviciu

La Efeel.com, accentul nostru a fost întotdeauna pe a ajuta clienții să economisească timp și bani. De aceea am investit în construirea unui site web care să le permită să-și gestioneze conturile în siguranță, fără intervenție. Este abordarea de autoservire 24/7 care ne asigură că ne menținem clienții mulțumiți și prețurile competitive .