Cameră IP Full HD iCare FHD - 8 LED IR + Detectare feței

SKU: 52-004 Am o întrebare
Producător Amaryllo
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 954,15 lei
Preț cu TVA 1.145,00 lei 1.450,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră IP Full HD iCare FHD - 8 LED IR + Detectare feței

Cameră IP Full HD iCare FHD - 8 LED IR și Detectare feței O telecomandă pentru alarmă de urgență este ușor de curățat. Are încorporat în două sensuri audio și streaming video la calitate Full HD , ceea ce vă permite să îl utilizați ca cameră de securitate pentru acasă, monitor pentru copii, cameră pentru animale de companie sau interactiv pentru animalul dvs. de companie. Detectarea feței permite camerei să recunoască o față umană. Când alarma este trimisă cu o alertă de cameră foto în detectarea mișcării. Ulterior, camera incearca sa detecteze fata si odata reuseste sa transmita imaginea fetei omului. Aparatul detectează doar fața umană. Nu răspunde la alte animale sau obiecte neînsuflețite.

Detectarea mișcării este susținută și de funcția de urmărire a persoanei sau a persoanelor în vederea camerei. Servomotorček permite camerei să se rotească și să urmărească mișcarea persoanei detectate. Dispozitivul este, de asemenea, o telecomandă care este folosită pentru a porni videoalarma de urgență. După apăsarea butonului va apărea un mesaj de pe telefonul mobil în care a fost activată alarma video de urgență (dacă persoana respectivă se află în raza vizuală a obiectivului și dispozitivul de bază de date recunoaște fața și îți va trimite informații despre cine este). Puteți începe apoi un flux video live și puteți comunica cu o persoană prin audio bidirecțional pentru a afla ce s-a întâmplat. Această caracteristică este utilă atunci când aveți grijă de bătrâni sau bolnavi.

Camere de supraveghere

Camera dispune de LED 8IR cu vedere nocturnă IR, senzor de mișcare P IR și doi senzori de sunet. Când transferul în direct poate fi folosit chiar și un zoom digital cvadruplu. Este un sistem de securitate cu autoinstalare care este conceput pentru utilizare în interior. Camera este potrivită în principal pentru gospodării pentru a monitoriza casa, apartamentul, copiii și animalele de companie, dar poate fi folosită și la birou și în orice alt loc unde aveți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă. Instalarea este foarte simplă. După descărcarea aplicației Amaryllo, acceptă sistemul de operare Android și iOS prin Google Play, prin instalarea camerei IP.

Aplicația conține o varietate de configurații de senzori care vă permit să setați camera IP în funcție de nevoile acestora. Folosind aplicația, dispozitivul este asociat cu un router WiFi și sistemul de securitate este activ. Camera reține până la 4 rețele WiFi diferite, așa că nu este o problemă să o transmiteți și să schimbați locul de utilizare. Aplicația face posibilă conectarea altor camere de la amaryllis. Ai acoperit doar mai multe camere și ai comutat între camere.

Camera IP rotacna

Comunicații complete impenetrabile prin criptare pe 256 de biți. Calitatea, siguranța și viteza de transmisie video și audio se datorează faptului că la cel mai înalt nivel. Prin aplicația Urmăriți transmisia live a camerelor la rezoluție Full HD de 1920x1080. Când există un senzor audio sau un senzor de mișcare declanșează alarma stridentă a camerei și primește setări de text și imagine prin aplicația de pe telefonul mobil. Transmisia în direct poate începe să vadă ce se întâmplă. După setare, videoclipul sau fotografia pot fi salvate pe un card de memorie de până la 32 gigaocteți . Audio bidirecțional vă permite să comunicați de la distanță. Camera are un motor încorporat, care îi permite să se deplaseze la 360 °   permițându-vă să monitorizați camera în care este instalată camera. Caracteristicile opționale care îmbunătățesc calitatea imaginii sunt compensarea luminii de fundal.

detectare facială

Camera de securitate IP domestică este alimentată continuu prin micro USB și adaptorul AC/DC. Consumul de energie este de doar 2A/5V minim , așa că puteți, dacă este necesar, să o alimentați în locuri în care nu aveți acces la rețeaua electrică prin POWERBANK. Compania bermudiană oferă camerei și stocare externă reglabilă pe serverele sale. Oferă stocarea gratuită de 3 zile a videoclipurilor cu alarmă. Pentru fiecare alarmă de stocare externă înregistrat video de 10 secunde. Este suficient pentru a afla ce s-a întâmplat și pentru a avea dovezi video. Bermudian oferă, de asemenea, opțiunea de activare a serviciilor de 30 de zile sau 365 de zile care oferă spațiu de stocare extern pe serverele lor pentru videoclipurile și fotografiile dvs. Setul include caracteristici suplimentare. Pachetele pot fi testate într-o versiune de probă de 30 de zile. Activarea serviciului este disponibilă în patru pași simpli, folosind instrucțiunile anexate și codul QR. Acest serviciu oferit de Amaryllis este taxat. Google oferă spațiu de stocare gratuit și 15 gigaocteți pe care îl puteți conecta prin aplicație și contul dvs. Google.

Cameră video Full HD

caracteristici:

Cameră de securitate IP fără fir cu vedere nocturnă IR
Detectarea feței și urmărirea persoanei detectate
Senzor PIR și audio 2x cu transmisie audio bidirecțională
Utilizați carduri microSD de până la 32 GB
Telecomandă pentru pornirea alarmei de urgență
Trimiteți notificări despre întrerupere pe mobil

specificații:

Senzor de imagine 1 / 2,7 "CMOS
Rezoluție: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Zoom digital: 4x
Unghiul camerei prin rotirea camerei: 360
Compresie video: H.264, MJPEG
Memorie: carduri microSD la 32 GB
Securitate video Criptare pe 256 de biți
Protocoale de rețea: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Microfon incorporat:
Detectare fețe: da (baza de date de urmărire a detectat persoane cu fețe)
Senzor de mișcare: Senzor de mișcare PIR
Senzor de sunet 2x senzor de sunet
Audio: microfon bidirecțional încorporat
Trimiteți notificări către dispozitiv, text și imagini: Da
Viziune de noapte IR 8x LED IR
Alimentare: sursa de alimentare 2A / 5V cu conexiune USB
Alimentare secundară: conexiune POWERBANK
Sistem de operare: iOS 7 și versiuni ulterioare, Android 4.1 și versiuni ulterioare
WiFi: WiFi 802.11 b/g/n
Dimensiuni: 80x80x80 mm
Temperatura de funcționare: 0-35 ° C
Greutate: 222 grame


Continut:

1 Cameră de securitate IP acasă
1x cablu micro USB
1 adaptor AC/DC
1x telecomandă
1x manual

Comentarii

Alte produse