Cameră inteligentă ATOM 360 ° + mașină + monitorizare și detectare a feței

SKU: 52-005 Am o întrebare
Producător Amaryllo
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.037,50 lei
Preț cu TVA 1.245,00 lei 1.650,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră inteligentă ATOM 360 ° + mașină + monitorizare și detectare a feței

Unghiul de vizualizare al camerei inteligente ATOM 360 ° cu monitorizare automată și detectare a feței umane - CES Innovations Award. Este potrivit ca cameră de securitate pentru acasă, monitor pentru copii sau scaner PET interactiv pentru animalele dvs. de companie. Are încorporat audio bidirecțional și streaming video este la calitate Full HD . Detectarea feței permite camerei să recunoască o față umană. Când alarma este trimisă cu o alertă de cameră foto în detectarea mișcării. Ulterior, camera incearca sa detecteze fata si odata reuseste sa transmita imaginea fetei omului.

Aparatul detectează doar fața umană. Nu răspunde la alte animale sau obiecte neînsuflețite. Detectarea mișcării este susținută și de funcția de urmărire a persoanei sau a persoanelor în vederea camerei. Servomotorček permite camerei să se rotească automat și să urmărească mișcarea persoanei detectate. Puteți începe apoi un flux video live și puteți comunica cu o persoană prin audio bidirecțional pentru a afla ce s-a întâmplat. Camera are o funcție de detectare a mișcării și monitorizare detectată pe o rază de 12 m.

Aceasta este într-adevăr camera inteligentă de ultimă generație, care a câștigat râvnita inovație CES pe piața camerelor digitale.

Cameră inteligentă Atom

Camera dispune de senzor de mișcare PIR cu o distanță de vedere pe timp de noapte IR de 5 m și doi senzori de sunet. Când transferul live poate fi folosit și zoom digital 4x. Este un sistem de securitate cu autoinstalare care este conceput pentru utilizare în interior. Camera este potrivită în principal pentru gospodării pentru a monitoriza casa, apartamentul, copiii și animalele de companie, dar poate fi folosită și la birou și în orice alt loc unde aveți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă. Instalarea este foarte simplă. După descărcarea aplicației Amaryllo, acceptă sistemul de operare Android și iOS prin GOOGLEPLAY, prin instalarea camerei IP.

Aplicația conține o varietate de configurații de senzori care vă permit să setați camera IP în funcție de nevoile acestora. Folosind aplicația, dispozitivul este asociat cu un router WiFi și sistemul de securitate este activ. Camera reține până la 4 rețele WiFi diferite, așa că nu este o problemă să o transmiteți și să schimbați locul de utilizare. Aplicația face posibilă conectarea altor camere de la amaryllis. Ai acoperit doar mai multe camere și ai comutat între camere.

detectare facială

Comunicații complete impenetrabile prin criptare pe 256 de biți. Calitatea, siguranța și viteza de transmisie video și audio se datorează faptului că la cel mai înalt nivel. Prin aplicația Urmăriți transmisia live a camerelor la rezoluție Full HD de 1920x1080. Când există un senzor audio sau un senzor de mișcare declanșează alarma stridentă a camerei și primește setări de text și imagine prin aplicația de pe telefonul mobil. Transmisia în direct poate începe să vadă ce se întâmplă. După setare, videoclipul sau fotografia pot fi salvate pe un card de memorie de până la 32 gigaocteți . Audio bidirecțional vă permite să comunicați de la distanță. Camera are un motor încorporat, care îi permite să se deplaseze la 360 °   permițându-vă să monitorizați camera în care este instalată camera. Caracteristicile opționale care îmbunătățesc calitatea imaginii sunt compensarea luminii de fundal.

Camere de securitate IP

Camera de securitate IP domestică este alimentată continuu prin micro USB și adaptorul AC/DC. Consumul de energie este de doar 2A/5V minim , așa că puteți, dacă este necesar, să o alimentați în locuri în care nu aveți acces la rețeaua electrică prin POWERBANK. Mânerul, puteți fi instalat pe diferite suprafețe, sau poate fi așezat liber pe mobilier. Compania bermudiană oferă camerei și stocare externă reglabilă pe serverele sale. Oferă stocarea gratuită de 3 zile a videoclipurilor cu alarmă. Pentru fiecare alarmă de stocare externă înregistrat video de 10 secunde. Este suficient pentru a afla ce s-a întâmplat și pentru a avea dovezi video.

Bermudian oferă, de asemenea, opțiunea de activare a serviciilor de 30 de zile sau 365 de zile care oferă spațiu de stocare extern pe serverele lor pentru videoclipurile și fotografiile dvs. Setul include caracteristici suplimentare. Pachetele pot fi testate într-o versiune de probă de 30 de zile. Activarea serviciului este disponibilă în patru pași simpli, folosind instrucțiunile anexate și codul QR. Acest serviciu oferit de Amaryllis este taxat. Google oferă spațiu de stocare gratuit și 15 gigaocteți pe care îl puteți conecta prin aplicație și contul dvs. Google.

Cameră video Full HD

caracteristici:

Cameră de securitate IP fără fir cu vedere nocturnă IR
Detectarea feței și urmărirea persoanei detectate
Senzor PIR și audio 2x cu transmisie audio bidirecțională
Utilizați carduri microSD de până la 32 GB
Detectarea și urmărirea mișcării detectate pe o rază de 12 metri
Trimiteți notificări despre întrerupere pe mobil

specificații:

Senzor de imagine 1 / 2,7 "CMOS
Rezoluție: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Zoom digital: 4x
Unghiul camerei prin rotirea camerei: 360
Compresie video: H.264, MJPEG
Memorie: carduri microSD la 32 GB
Securitate video Criptare pe 256 de biți
Protocoale de rețea: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Microfon incorporat:
Detectare fețe: da (baza de date de urmărire a detectat persoane cu fețe)
Senzor de mișcare: Senzor de mișcare PIR
Senzor de sunet 2x senzor de sunet
Audio: microfon bidirecțional încorporat
Trimiteți notificări către dispozitiv, text și imagini: Da
Viziune de noapte IR 8x LED IR
Alimentare: sursa de alimentare 2A / 5V cu conexiune USB
Alimentare secundară: conexiune POWERBANK
Sistem de operare: iOS 7 și versiuni ulterioare, Android 4.1 și versiuni ulterioare
WiFi: WiFi 802.11 b/g/n
Dimensiuni: 90x90x100 mm
Temperatura de funcționare: 0-35 ° C
Greutate: 250 grame


Continut:

1 Cameră de securitate IP acasă
1x cablu micro USB
1 adaptor AC/DC
1x manual

Comentarii

Alte produse