Cameră FULL HD în ochelari de soare impermeabili cu memorie de 16 GB

SKU: 10-138 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 583,35 lei
Preț cu TVA 700,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră FULL HD în ochelari de soare impermeabili cu memorie de 16 GB

Camerele FULL HD din ochelari de soare impermeabili cu memorie de 16 GB sunt practice și ușor de utilizat, astfel încât să poată găsi utilizarea în diferite situații pentru a surprinde cele mai bune imagini. Înregistrează momente de neuitat din vacanța ta chiar din privirea ta, complet neobservate și fără complicații. Cameră HD încorporată de 5 MP cu senzor CMOS de înaltă calitate captează videoclipuri de 1920 x 1080 la 30 de cadre pe secundă împreună cu sunet de înaltă calitate . De asemenea, puteți folosi ochelari pentru fotografie pentru a surprinde imagini sau situații interesante.

ochelari cu cameră FULL HD rezistentă la apă

Toate datele înregistrate, cum ar fi videoclipurile și fotografiile, sunt stocate pe o memorie internă încorporată de 16 GB, permițând ochelarilor să servească drept stocare portabilă. Porniți ochelarii de protecție și începeți înregistrarea folosind butonul din partea dreaptă a ochelarilor de soare din partea de jos a ramei. Pe partea interioară a ochelarilor există un indicator roșu care te informează prin clipire odată cu vibrația ramei, despre starea curentă a ochelarilor. Ochelarii vin cu un conector USB pentru a vă încărca ochelarii sau puteți descărca fișiere de date (videoclipuri înregistrate) pe computer. Ochelarii complet încărcați pot înregistra video continuu timp de aproximativ 1 oră.

Ochelarii eleganti, nu au doar functia de camera video, dar servesc si ca ochelari de soare complet functionali deoarece sunt confectionati din sticla cu filtru UV 400 . Prin urmare, ochii tăi vor fi protejați de radiațiile UV dăunătoare de la soare în timp ce purtați ochelari . Ochelarii sunt , de asemenea, impermeabili și, prin urmare, nu este problema pentru ei să înregistreze chiar și în condiții nefavorabile precum ploaie, zăpadă și așa mai departe. Acești ochelari de soare exclusivi își găsesc utilizarea într-o varietate de activități sportive, cum ar fi alergarea, windsurfingul, pescuitul, ciclismul sau chiar purtarea clasică în timpul zilei însorite.

Caracteristici:

Înregistrează video Full HD cu sunet
Fotografie
Filtru UV 400
Design elegant și modern al ochelarilor
Design rezistent la apa

Specificații:

Funcții: video, fotografie
Camera: 5Mpx CMOS + unghi larg 63°
Rezoluție video: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Rezoluție foto: 1980*1080
Format de compresie: H264
Format fișier video: MOV
Format fotografie fișier: JPEG
Memorie: 16 GB memorie interna
Filtru UV: 400
Grad de impermeabilitate: IP66
Dimensiuni: 15,5 cm (l) x 4,8 cm (h) x 17,5 cm (d)
Greutate: 55 g
Baterie: baterie cu litiu de 480 mAh
Înregistrare video: în 2 ore

Pachetul de conținut:

1x ochelari eleganti cu camera HD
1x carcasă portabilă
1x cârpă de curățare
1x cablu USB
1x Manual de utilizare

Comentarii

Alte produse