Cameră FULL HD în formă de brățară ceasuri sport și WiFi

SKU: 10-148 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 458,35 lei
Preț cu TVA 550,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră FULL HD în formă de brățară ceasuri sport și WiFi

Camera FULL HD sub forma unei brățări de ceas sport și WiFi este un supliment elegant cu cameră spion discretă care surprinde evenimente importante din timpul sportului. Este o brățară discretă, cu un design din cauciuc, care nu numai că arată grozav, ci și funcționează grozav , deoarece ascunde camera și microfonul HD de înaltă calitate.

Cu această cameră TOP, puteți înregistra videoclipuri de 1920x1080 la 30 de cadre pe secundă , precum și să faceți fotografii cu o rezoluție de până la 2560x1440 . Toate înregistrările sunt stocate pe un card micro SD care este acceptat de până la 32 GB . Fără probleme, puteți surprinde totul important la calitate înaltă, de exemplu interviuri, întâlniri, activități sportive, evenimente și alte situații de viață , deoarece camera va fi întotdeauna la îndemână, la propriu. Brățara confortabilă din cauciuc este reglabilă pentru a se potrivi cu majoritatea încheieturilor , așa că nu vă fie teamă că nu vă va potrivi. Îl poți asocia cu ușurință cu smartphone-ul tău printr-o rețea wifi.

bratara cu camera full hd

Folosirea bratarii este foarte simpla, cu ajutorul butoanelor corespunzatoare din lateralul display-ului fara nici un soft. Bratara are o baterie reincarcabila integrata cu o capacitate de 350 mAh, care poate fi reincarcata folosind un cablu USB. Cu siguranță ai trăit situația în care ai ieșit afară să alergi și nu ai vrut să fii deranjat de sunetul telefonului, așa că nu ai luat telefonul cu tine, dar în timpul alergării ai observat situația pe care ai vrut să o înregistrezi, dar nu puteai. De data aceasta, nu se va mai întâmpla, deoarece brățara sport cu cameră nu va interfera în timpul activităților tale sportive și, dacă este necesar, poate surprinde tot ce este important sub formă de videoclip sau fotografie.

camera video full hd cu wifi

Caracteristici:

Înregistrează video Full HD cu sunet
Suport WiFi și posibilitatea de a se asocia cu smartphone-uri

Specificații:

Funcții: Timp, captură video/fotografie
Cameră: CMOS
Rezoluție video: Full HD 1920 x 1080 30 fps
Rezoluție foto: 2560 x 1440
Memorie: Suportă Micro SD de până la 32 GB
Baterie: baterie cu litiu de 350 mAh
Alimentare: DC-5V
Conexiune: micro USB
Suport sistem: Windows, Mac, Linux

Pachetul de conținut:

1x brățară sport cu cameră
1x cablu USB
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse