Veho Pebble SmartStick 2800mAh - baterie portabila

SKU: 11-131 Am o întrebare
Producător /
Disponibilitatea produselor vândut
Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 145,85 lei
Preț cu TVA 175,00 lei

Descrierea produsului Veho Pebble SmartStick 2800mAh - baterie portabila

Veho Pebble SmartStick 2800mAh baterie portabilă și încărcător pentru telefoane mobile, playere MP3, dispozitive GPS, Camere foto și multe alte produse.

Încărcătorul portabil de urgență Pebble™ Smartstick+ pentru dispozitive mobile a fost îmbunătățit cu o sursă de alimentare sporită de 2800 mAh, reproiectare ergonomică cu capac de protecție împotriva prafului și clemă la îndemână pe carabinet.

Încărcați-vă dispozitivul portabil în mișcare, fără a fi nevoie de alimentare de la rețea. Suficient de mic și ușor pentru a fi transportat în geantă sau pentru a-ți prinde rucsac, încărcătorul portabil de urgență Pebble™ Smartstick+ va oferi dispozitivului tău mobil peste o încărcare suplimentară, încărcând cele mai populare dispozitive, inclusiv; Apple 30 pini, Blackberry și dispozitive care folosesc mini sau micro USB.

Portul USB de pe Pebble™ Smartstick vă permite, de asemenea, să vă încărcați dispozitivul mobil cu cablul furnizat de producător.

Noul design elegant încorporează un capac cu șurub pentru a proteja porturile Smartstick+ și, de asemenea, permite carabinerii Pebble să se conecteze, astfel încât să puteți conecta orice.

Pebble SmartStick

Caracteristici cheie:

- Va încărca cele mai populare dispozitive mobile și smartphone-uri, inclusiv iPhone, iPod, Blackberry, Samsung, Nokia, HTC
- Dotat cu o baterie de urgență de 2800 mAh pentru o încărcare întreagă a celor mai populare smartphone-uri sau dispozitive mobile
- Vine cu 3 conectori iPhone/iPod, mini USB și micro USB, 1 cablu de încărcare și șosetă de transport elegantă
- Indicatoare de încărcare cu LED albastru și roșu pentru notificarea de reîncărcare
- Înșurubați capacul antipraf pentru protecția portului cu clemă pe carabinet

Cutia Contine:

1 x încărcător de baterie Pebble™ Smartstick de 2800 mAh
1 x cablu de încărcare USB
3 x Sfaturi pentru majoritatea smartphone-urilor
1 x carabiner
1 x husă de transport
1 x manual de utilizare multilingv (engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană, portugheză, rusă, japoneză, chineză)

Comentarii

Alte produse