Veho Pebble Pro XT-13200mAh - baterie portabila

SKU: 11-037 Am o întrebare
Producător /
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 412,50 lei
Preț cu TVA 495,00 lei
- +

Descrierea produsului Veho Pebble Pro XT-13200mAh - baterie portabila

Veho Pebble Pro XT-13200mA h baterie portabilă și încărcător pentru telefoane mobile, playere MP3, dispozitive GPS, Camere și multe alte produse.

Încărcător portabil PEBBLE™ Pro-XT de 13200 mAh pentru dispozitive mobile și notebook-uri

PEBBLE™ Pro-XT este accesoriul obligatoriu pentru toți cei care se simt lipsiți de putere atunci când călătoresc sau când sunt departe de alimentarea principală pentru perioade lungi de timp. PEBBLE™ Pro-XT vine cu 10 conectori pentru cele mai populare laptopuri/notebook-uri/tablete și 5 conectori pentru cele mai populare telefoane (Samsung/Micro USB/Mini USB).

PEBBLE™ Pro-XT are capacitatea de a selecta tensiunea corectă pentru dispozitivul dvs. și capacitatea de a încărca atât laptopul, cât și telefonul în același timp. PEBBLE™ Pro-XT este livrat cu un adaptor de încărcare multiregional, astfel încât să vă puteți reîncărca indiferent de destinația finală.

Nu numai că încarcă dispozitive mobile populare, cum ar fi iPhone (folosind propriul cablu), Blackberry, iPad, dar încarcă și cele mai comune notebook-uri.

Cu ratingul său masiv de 13200 mAh, poate încărca un iPhone de peste 10 ori și cu 5 vârfuri diferite pentru telefoane mobile și 10 vârfuri diferite pentru notebook-uri (16 V și 19 V la ieșire de 3,5 A), este cu adevărat universal.

*Vă rugăm să rețineți că acest produs nu include conectorul Apple Lightning*


Caracteristici cheie: Încărcător Veho Pebble Pro XT și baterie pentru notebook și tabletă

- Capacitate masivă de 13200 mAh capabilă să extindă cele mai populare laptop-uri/cărți net/tablete până la 3,5 amperi cu un timp de utilizare de minim 2 până la 5 ore (în funcție de specificațiile dispozitivului)
- 10 conectori pentru cele mai populare laptop-uri/Net Books/Notebook-uri și 5 conectori pentru dispozitive portabile pentru Blackberry/Smartphone-uri/alte dispozitive portabile USB
- Mod de oprire automată pentru a proteja împotriva scurtcircuitului, supracurentului, supraîncărcării și supradescărcării
- Încărcare cu două porturi pentru laptop și telefon în același timp
- Se livrează cu adaptor de încărcare principal pentru mai multe regiuni, perfect pentru reîncărcare în deplasare, indiferent de țară în care vă aflați.

Cutia include:

- Pebble Pro
- 10 conectori pentru laptopuri
- 5 conectori pentru telefoane
- Adaptor de încărcare în mai multe regiuni
- Husă
- Manual de instructiuni

Vă rugăm să rețineți că VCC-A010-PRO-XT nu conține în prezent un pont pentru a încărca niciun Macbook. De asemenea, vă rugăm să rețineți că PEBBLE™ Pro-XT este proiectat doar pentru a încărca notebook-uri și laptop-uri prin portul DC și dispozitivele încărcate prin USB prin portul USB. Nu va încărca alte dispozitive electronice care nu se încadrează în niciuna dintre aceste categorii.


Veho Pebble Pro-XT baterie și încărcător pentru laptop și tabletă

Comentarii

Alte produse