Veho Pebble Explorer 8400mAh - baterie portabila

SKU: 11-134 Am o întrebare
Producător /
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 375,00 lei
Preț cu TVA 450,00 lei
- +

Descrierea produsului Veho Pebble Explorer 8400mAh - baterie portabila

Baterie și încărcător portabil Veho Pebble Explorer 8400mAh pentru telefoane mobile, playere MP3, dispozitive GPS, Camere foto și multe alte produse.

PEBBLE™ Explorer are o capacitate mare de 8400 mAh și un port USB dublu conceput pentru a permite încărcarea a 2 dispozitive în același timp .

Cu o ieșire de 2,1 A, PEBBLE™ Explorer este conceput pentru a încărca tabletele în cel mai eficient mod. Acest lucru înseamnă că puterea tabletei este înlocuită cât mai repede posibil atunci când ești descărcat și departe de o sursă de alimentare. Nu vă faceți griji dacă smartphone-ul dvs. are încărcare scăzută, deoarece designul cu porturi duale al Explorer înseamnă că este capabil să încarce 2 dispozitive în același timp. Bateria puternică de 8400 mAh poate oferi majorității tabletelor o încărcare completă completă și majorității smartphone-urilor până la 5 încărcări.

Indicatorul de alimentare cu LED albastru elegant înseamnă că puteți urmări îndeaproape capacitatea exactă a Explorer atunci când vă încărcați dispozitivele și, de asemenea, atunci când vă reîncărcați Explorer. O încărcare de 8 ore la rețeaua Explorer va oferi dispozitivelor dumneavoastră portabile ore de utilizare suplimentară în timp ce sunteți departe de rețea, ceea ce îl face însoțitorul perfect pentru camping, drumeții, festivaluri, precum și utilizatorii de afaceri care își consumă ușor dispozitivele portabile pe o perioadă lungă de timp. zi ocupată.

Baterie portabilă Veho Pebble Explorer pentru tablete
Caracteristici cheie: Baterie portabilă Veho Pebble Explorer
- Baterie portabilă și reîncărcabilă puternică de 8400 mAh pentru tablete, smartphone-uri și dispozitive reîncărcabile prin USB
- Ieșiri USB duble de 2,1 amperi concepute pentru a încărca tablete și smartphone-uri rapid și eficient
- Indicator digital LED care oferă procentul exact de încărcare disponibil
- Mod de oprire automată pentru a proteja împotriva scurtcircuitului, supracurentului, supraîncărcării și supradescărcării
- Timpul de încărcare de 8 ore va oferi săptămâni de viață a bateriei portabile pentru mai multe dispozitive (iPad-uri, iPod-uri, Kindle, Samsung Galaxy, iPhone-uri, smartphone-uri etc.)

In cutie:

- Baterie reîncărcabilă PEBBLE™ Explorer
- Husa pentru transportul conectorilor si cablurilor
- Cablu de incarcare
- Conectori Mini USB, Micro USB, Dual 30 Pin/Tableta Samsung Galaxy
- Ghid de inițiere rapidă

Comentarii

Alte produse