Transmițător fără fir - cutie WiFi pentru camere de marșarier

SKU: 19-037 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 333,35 lei
Preț cu TVA 400,00 lei
- +

Descrierea produsului Transmițător fără fir - cutie WiFi pentru camere de marșarier

Transmițător wireless - cutie WiFi pentru camere de marșarier - conexiune mobilă prin aplicație. Instalare și afișare ușoară a camerei de marșarier pe telefonul mobil.   Alegerea ideală pentru a avea o cameră de marșarier în mașină fără a fi nevoie să instalați monitorul. Pentru acest convertor WiFi aveți nevoie doar de telefonul mobil și de orice cameră de marșarier care are un conector video cinch. Nu trebuie să aveți niciun monitor pe cameră. Din Google Play sau iTunes puteți descărca o aplicație numită WIFI AVIN care vă permite să vă conectați la o casetă Wifi prin intermediul unui telefon mobil.

Suport atât pentru Android, cât și pentru iOS. Imaginea de la camera de marșarier va fi afișată pe telefonul dvs. mobil. Raza de acțiune a transmițătorului wifi este de 10 m, ceea ce este suficient pentru a instala dispozitivul în mașini și furgonete. Instalarea este foarte simplă. Convertorul Wifi are trei conectori. Unul dintre ele este un conector de alimentare pentru o cutie wifi care poate fi conectat la o sursă de alimentare permanentă sau la farurile mașinii tale.

cutie transmitator wifi pentru camera de marsarier

Al doilea cablu servește la conectarea conectorului video cinch de la cameră. Conectați sursa de alimentare la al treilea conector. Camera va fi alimentată direct de la cutia Wifi, ușurându-vă, deoarece nu trebuie să conectați cablul de alimentare la cameră. De îndată ce telefonul mobil se conectează prin rețeaua wifi la transmițător, aplicația se va lansa automat și va afișa camera de marșarier. Când conectați conectorul de alimentare la luminile de marșarier, caseta Wifi se va aprinde numai când vă deplasați înapoi. După marșarier, este nevoie de 7 secunde pentru a crea rețeaua wifi și pornește aplicația care afișează camera de marșarier. La instalarea pe o sursă de alimentare permanentă, rețeaua wifi este creată după pornire . Apoi faceți clic pe pictograma aplicației mobile pentru a vedea camera de marșarier.

convertor wifi pentru masina

Afișarea camerei de revers pe telefonul mobil
Totul este simplu printr-o aplicație descărcată prin Google Play
Nu este nevoie să instalați un monitor pentru camera de marșarier
Instalare simplă a întregului dispozitiv

Specificații:

Suport op. sistem: Android, iOS
Frecventa de transmisie: 2400MHz-2483.5MHz
Raza de actiune: 10m
Rata de cadre: 30fps
Rezoluție video: VGA 640x480
Alimentare: DC 12V
Consum de curent: 110mAh (max)
Impermeabil: da
Greutate: 80g
Dimensiuni: 78x43x18mm
Temperatura de funcționare: -10 ° C până la + 50 ° C
Umiditate de funcționare: 15% -85%


Conținutul pachetului:

1x transmitator Wifi
1x Antena
1x cablu de alimentare

Comentarii

Alte produse