SET cablu AHD pentru parcare - monitor 7" + 1x camera HD

SKU: 19-121 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.000,00 lei
Preț cu TVA 1.200,00 lei 1.400,00 lei
- +

Descrierea produsului SET cablu AHD pentru parcare - monitor 7" + 1x camera HD

SET cablu AHD pentru parcare 1x monitor hibrid 7" + 1x camera HD cu posibilitate de stocare a inregistrarii de la camere pe cardul micro SD introdus. Camera de marsarier cu rezolutie HD 720P si vedere nocturna 15m - 11 IR LED si protectie IP68 si 145 ° Unghiul de vizualizare și monitorul hibrid 7" AHD este un sistem conceput pentru deplasarea vehiculelor în situații dificile și confuze pe orice teren. Camera de la marca PROFIO ELECTRONICS are o rezoluție AHD de 1280x720p, datorită căreia puteți vedea toate detaliile clar și clar. Camera AHD cu dimensiuni cu adevarat foarte mici de doar 55x55x55 mm va avea grija de o imagine de calitate nu doar ziua, ci prin vederea nocturna cu 11 LED-uri IR (afterglow 15m) veti vedea bine la mers inapoi chiar si noaptea. Dimensiunea ecranului LCD de 7 inchi predetermina acest set ca un ajutor ideal la mers inapoi.

Acest sistem AHD este o combinație a celei mai bune tehnologii care este dezvoltată pentru furgonetă, microbuz, rulotă, autobuz, camion, semiremorcă, tractor, combine agricole și alte mașini și vehicule agricole sau de construcții. Veți aprecia în special sistemul AHD atunci când este instalat pe autovehicule mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vederi din diferite unghiuri. Monitorul servește și ca un DVR recorder pentru înregistrarea de la camere (este stocat pe un card de memorie de până la 256 GB).

Posibilitatea de a conecta până la 4 camere cu posibilitatea de a alege ordinea camerelor afișate.

Camerele individuale pot fi afișate una lângă alta sau, dacă este necesar, combinate aranjarea camerelor pe monitor.

ahd parcare marșarier set monitor și cameră

Datorită acestui sistem, veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Setul AHD pentru marsarier contine un monitor LCD de 7” + 1x camera cu vedere nocturna IR + 1x (cablu de 5m, 10m, 15m sau 20m) care este inclus in pretul setului si il puteti alege in functie de necesitati la comanda. Setul AHD este excepțional cu excepția imaginii de calitate și astfel că monitorul știi să conectezi până la 4 camere (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) simultan.monitorul poate fi pentru o mai bună orientare în același timp toate camerele de lângă fiecare. altele, sau după cum este necesar să alegeți o astfel de opțiune pentru a vizualiza camera care vi se potrivește cel mai bine.monitorul hibrid acceptă intrare mixtă în mai multe formate video și, de asemenea, frecvența PAL / NTSC.meniul monitorului este desigur imaginea în oglindă a celui selectat camera. Este de asemenea posibil să setați dacă treapta de marșarier va fi pe cameră pentru a afișa liniile de ghidare. Această inversare setează o gamă largă de aplicații.   Gradul de protecție IP al camerei este de până la IP 68, ceea ce înseamnă că este rezistentă la apă, noroi, praf și deteriorări mecanice.

Cameră de parcare cu monitor AHD SET - pentru mașini, camionete, camioane, mașini de lucru

camera cu monitor AHD SET - pentru masini, camionete, camioane, masini de lucru

Monitorul de marșarier conține un meniu în care aveți diverse opțiuni pentru configurarea monitorului LCD și a camerelor conectate la acesta. Monitorul servește și ca un DVR recorder pentru înregistrarea de la camere (este stocat pe un card de memorie de până la 256 GB). Monitorul hibrid acceptă intrare mixtă AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS în mai multe formate video precum și frecvențe PAL/NTSC, până la 4 camere putând fi conectate la monitor în același timp. Asta înseamnă că poți avea o cameră cu rezoluție AHD de 1080P și cealaltă, de exemplu cu o rezoluție de 720P, conectată la monitor, iar monitorul va afișa imaginea de la ambele simultan.

Înregistrarea de la camere este stocată pe un card SD , care este acceptat până la 256 GB.

Mașină hibridă de monitorizare a mașinii de 7 inchi, suport pentru card SD de 256 GB

Monitor auto de marșarier hibrid de 7" (mașini) pentru 4 camere AHD/CVBS cu înregistrare pe card SD de până la 256 GB, cu posibilitatea de a conecta până la 4x orice tip de camere camere de marșarier FULL HD, HD, CVBS etc. Noua generație de sistem de parcare, care iti aduce o imagine clara, clara in timpul zilei, chiar si in conditii de lumina slaba si toate mijloacele tehnice necesare pentru functionarea si controlul in siguranta a autovehiculelor si utilajelor.Pachetul include si o telecomanda, pentru un control si mai usor. a monitorului.

Utilizarea unei camere de marșarier cu un monitor la rezoluție HD, potrivită și pentru mașini de construcții

sistem camere parcare pentru camioane camera cu monitor

La monitor pot fi conectate până la 4 camere - AHD sau CVBS. In functie de necesitate si tip de vehicul, puteti alege si combina camere din oferta noastra pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Camerele sunt conectate la monitor prin cabluri cu 4 pini. Monitorul are cabluri pentru conectarea camerelor și alimentarea monitorului. Camerele sunt alimentate direct de la monitor, astfel încât nu mai este necesar să le conectați separat la sursă, ceea ce simplifică instalarea și puteți amplasa camera oriunde în vehicul. Monitorul include și 4 cabluri de comutare prin care puteți conecta camera la luminile de marșarier. Când treapta de marșarier este cuplată, camera de marșarier va apărea automat pe monitor. Suport de înregistrare video ciclică (funcție de monitorizare a parcării 24 de ore).

Monitor hibrid pentru camere de marșarier cu înregistrarea imaginii de la 4 camere

set de cameră de marșarier pentru mașină de recoltat

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul de exemplu pe un parbriz sau unde se află Necesar. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra din magazinul nostru electronic un cablu de conectare al camerei de marșarier pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de marșarier și reconectarea.

camera de marsarier cu vedere pe timp de noapte cu led ir

Mini camera de marsarier 55x55x55 mm cu rezolutie HD 720P si vedere pe timp de noapte 15m - 11 LED IR si protectie IP68 si unghi de vizualizare 145°. Această cameră puternică pentru marșarier este soluția potrivită pentru monitorizarea împrejurimilor vehiculului. Vă oferă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vehiculului atunci când acesta se mișcă sau face marșarier. Camera de marșarier are vedere pe timp de noapte cu 11 LED-uri IR și o strălucire de 15 metri. Camera are o gamă largă de utilizări, deoarece este potrivită pentru mașini mai mari, camionete, microbuze, autobuze, semiremorci, remorci, mașini agricole sau camioane. Senzorul de imagine CMOS 1/4 cu o rezoluție HD de 1280x720 pixeli permite o transmisie de înaltă calitate și clară a imaginii.

Protecția IP68 garantează rezistența la apă, noroi, praf și deteriorări mecanice

protectie rezistenta la apa pentru camera de marsarier IP68 rezistenta la apa si la praf

Camera de marșarier are un unghi de scanare de până la 145°, ceea ce reprezintă o rază suficientă pentru nevoile de marșarier sau de monitorizare a mișcării vehiculului într-un mediu în care este necesară o atenție sporită din punct de vedere al siguranței. Această cameră HD îndeplinește gradul de protecție IP68 care o face impermeabilă, rezistentă la praf și rezistentă la deteriorări mecanice. Corpul camerei în sine este protejat de o carcasă durabilă din aliaj. Camera poate fi instalată pe diferite suprafețe, ceea ce este posibil printr-un suport metalic, datorită căruia o puteți înclina și fixa în poziția dorită. Alimentarea cu energie a camerei și transmisia semnalului se face printr-un conector ecranat de înaltă calitate, cu un terminal cu 4 pini, care are un finisaj impermeabil, ceea ce vă va ușura munca în timpul instalării. Camera este alimentată direct de la monitorul de marșarier cu o tensiune de 12-24V.

Camere de marșarier nu numai pentru mașini, ci și pentru camioane, camionete, remorci

Cameră de marșarier de 175 de grade pentru camioane


Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Cameră de marșarier pentru toate mașinile
la care se adauga 11x LED-uri de vedere pe timp de noapte 15 m
la care se adauga Corpul camerei din aliaj rezistent
la care se adauga Unghi de vizualizare de până la 145°
la care se adauga IP68 rezistent la apă, praf și rezistent la deteriorare
LA CARE SE ADAUGA Monitor de marșarier de 7 inchi
la care se adauga Gamă largă de setări în meniul afișajului
la care se adauga Posibilitatea de a conecta până la 4 camere

Specificații tehnice ale camerei:

Senzor de imagine: CMOS 1/4"
Rezolutie: HD 1280x720
Sistem: PAL/NTSC
Iluminare minimă: 0 LUX (IR pornit)
Viziune pe timp de noapte IR: da 11 LED-uri IR
Distanta de vedere pe timp de noapte: 15 m
Unghi de vizualizare: 145°
Grad de protecție IP: IP 68 impermeabil, rezistent la praf, rezistent la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -20 pana la 70°C
Alimentare DC: 12-24V
Dimensiuni: 55x55x55 mm

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Model: Profio -W70
Monitor: ecran HD de 7 inchi
Sistem: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Raport de aspect: 16:9
Rezoluția monitorului: 1024 x 600 RGB
Vizibilitatea afișajului: 180° din fiecare parte
Rezoluție video la înregistrare: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Semnal compatibil: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Intrări: 4x canal AHD/CVBS
Butoane iluminate din spate: da, lumină albastră
Luminozitate: 500-700cd/m2
Înregistrare: da, 4 canale
Înregistrare ciclică: da
Aspect afișaj: 1/2/3/4 cameră
Format video: AVI
Memorie: suportă card SD clasa 10, până la 256 GB (cardul de memorie nu este inclus)
Posibilitatea de a regla OSD: luminozitate, contrast, volum, limbă
Alimentare: DC 12-36V (pentru alimentarea cu energie este necesară tensiunea de 13V chiar și cu camera)
Tensiune de iesire: DC + 11,5V/3A
Intrare audio: da 1x
Conector: conector cu 4 pini
Culoarea neagra
Telecomanda: da
Dimensiuni: 18 x 12 x 2,5 cm
Parasolar: da, detasabil
Temperatura de funcționare: -20 până la 70 ° C

Conținutul pachetului:

1x monitor de marșarier hibrid de 7 inchi
1x camera de marsarier AHD
1x cablu de conectare 5m, 10m, 15m, 20m la alegere
1x telecomandă
1x parasolar
1x Suport de montare pentru monitor
1x Suport pentru montarea camerei
1x manual

Puteți alege lungimea cablurilor în funcție de nevoile dvs. 5m, 10m, 15m și 20m. Specificați lungimea cablului în nota de comandă.

Comentarii

Alte produse