Traducător de buzunar în 72 de limbi și fotografie - DOMONO T2

SKU: 70-011 Am o întrebare
Producător DOMONO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.333,35 lei
Preț cu TVA 1.600,00 lei
- +

Descrierea produsului Traducător de buzunar în 72 de limbi și fotografie - DOMONO T2

Traducător de buzunar în 72 de limbi + fotografie - Dosmono T2 cu Bluetooth/WiFi și conexiune 4G, cu un afișaj color mare de 3,7", poate traduce vorbirea și fotografiile. Traducător inteligent de texte capturate în 28 de limbi. Traducătorul electronic de voce este echipat cu o cameră și un ecran tactil de 3,7 inchi . Traducătorul de buzunar se poate ocupa de traducerea vocală în 72 de limbi și în 28 de limbi poate traduce și text (prin imagini fotografiate) . Este un dispozitiv multifuncțional cu traductor electronic bidirecțional , care include, printre altele, funcție „apăsați pentru a vorbi” (apăsați și vorbiți pe baza Walkie-Talkie), ghid de călătorie, conexiune Bluetooth și WiFi, rețea 4G prin încorporat Cartela SIM și multe alte funcții suplimentare. Puteți începe să traduceți conversații cu străini și tot ce aveți nevoie pentru a traduce. Gata cu interpret sau ghid în vacanță, acest traducător electronic de voce online este suficient pentru tine.

Ecranul tactil mare, color, de 3,7 inchi, oferă un control convenabil al diferitelor funcții ale dispozitivului. Translatorul vocal are o cameră din spate de 13 Mpx încorporată pentru a captura nu numai imagini de înaltă calitate, ci și pentru a captura textul într-o limbă străină și traducătorul îl va traduce ulterior în limba aleasă.

Următoarele 28 de limbi sunt acceptate pentru traducerea propozițiilor și textelor fotografiate: chineză (mandarina), engleză (Statele Unite), arabă, daneză (Danemarca), germană (Germania), spaniolă (Spania), finlandeză (Finlanda), italiană (Italia), poloneză (Polonia), portugheză (Portugalia), suedeză (Suedia), indoneziană (Indonezia), cehă (Republica Cehă), filipineză (Filipine), croată (Croația), islandeză (Islanda), maghiară (Ungaria), Vietnameză (Vietnam), turcă (Turcia), greacă (Grecia), bulgară (Bulgaria), ucraineană (Ucraina), ebraică, thailandeză (Thailanda), franceză (Franța), japoneză (Japonia), coreeană (Coreea de Sud), rusă ( Rusia).

Cel mai bun traducător pentru traduceri online de propoziții și texte - Dosmono T2.

Traducător de buzunar - Traducător inteligent DOMONO T2

translator dosmono

Nu încetați să cunoașteți noi țări din cauza barierei lingvistice, lăsați comunicarea în seama traducătorului inovator.

Traducătorul online revoluționar este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi în viață și în muncă datorită designului său practic, ușor și de înaltă calitate. Utilizând tehnologia de traducere vocală de clasă mondială și serviciul de traducere în cloud Microsoft Azure, rata de recunoaștere a traducerii este de până la 97% . Cu suport pentru 72 de limbi, limitele dvs. de călătorie vor fi nelimitate și nu va mai trebui să vă decideți dacă să vizitați țări străine sau să nu plecați în străinătate din cauza barierei lingvistice.
dosmono t2

Traducător de texte scanate

Manuscrise, documente, logo-uri, litere - traducătorul traduce totul fără probleme. Doar scanați textul pe care doriți să îl traduceți și afișajul va afișa traducerea în limba dorită.

traducător de vorbire și fotografie

Ghid de călătorie

Dispozitivul dvs. are o funcție de ghidare, cu care nu vă veți pierde în nicio țară. Vă va oferi suficiente informații despre țara pe care o vizitați, pentru a cunoaște istoria locală, geografia, clima, cultura, mâncarea și așa mai departe.
De asemenea, vă va recomanda sfaturile pentru excursii, activități sportive sau trasee de drumeții. Veți găsi, de asemenea, un calculator pentru conversia monedei și pentru diferite unități de măsură în acest dispozitiv.

traducător de vorbire

Comunicarea lingvistică globală

Pe baza semnalului global al rețelei 4G, puteți crea un grup pentru comunicarea între utilizatorii traducătorului DOSMONO. Veți genera un cod de comunicare pentru a crea un grup privat și puteți comunica cu prietenii sau partenerii dvs. de afaceri.
Sunt disponibile până la 6 canale pentru a comunica cu mai mulți utilizatori în limbile lor în timpul întâlnirilor de afaceri, călătoriilor etc.

fotointerpret

Interpretul digital acceptă o rețea 4G - o cartelă SIM

În partea din spate a dispozitivului, utilizați penseta inclusă pentru a scoate suportul pentru cartela Nano SIM.
Apoi introduceți cartela SIM (cu cipul auriu în jos) în suport și reintroduceți suportul în dispozitiv.

traducător wifi

Durată de viață foarte lungă a bateriei în modul de așteptare

Bateria integrată de translator de dimensiunea de 3300 mAh se încarcă în aproximativ 3 ore și apoi asigură timp de lucru 8-10 ore, în timp de așteptare până la 72 de ore (3 zile).

Sistemul integrat de traducător online acceptă 72 de limbi

Engleză, chineză, arabă, daneză, germană, spaniolă, australiană, franceză, italiană, japoneză, coreeană, portugheză, rusă, vietnameză, thailandeză și multe altele.

interpret de vorbire

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Suport pentru 72 de limbi pentru traducerea vocală
LA CARE SE ADAUGA Suport pentru 28 de limbi pentru traducerea textelor și imaginilor
LA CARE SE ADAUGA Ecran tactil de 3,7 inchi
LA CARE SE ADAUGA Bluetooth, WiFi și conexiune la rețea 4G
LA CARE SE ADAUGA Ieșire audio de 3,5 mm
LA CARE SE ADAUGA Traducător de fotografii
LA CARE SE ADAUGA Ghid de călătorie
LA CARE SE ADAUGA Funcția „Apăsați pentru a vorbi” între traducători

Specificații:

Model: T2
Display: ecran tactil LCD TFT de 3,7".
Rezoluția afișajului: 800x480
Sistem de operare: Android
Setări de rețea: Bluetooth/WiFi/4G
Suport de limbă: 72 pentru traducerea vocală
Ieșire audio: căști de 3,5 mm
Formate acceptate: WAV, MP3, TXT
Ram: 1 GB
Memorie: 16 GB
Camera spate: 13 Mpx
Baterie: 3300 mAh
Timp de lucru: până la 3 zile
Reîncărcare: micro USB
Culoare: negru, portocaliu
Dimensiuni: 128 mm (lungime) x 60 mm (latime) x 14 mm (grosime)
Greutate: 144 g

Conținutul pachetului:

1x traducător multifuncțional
1x cablu micro USB
1 x pensetă
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse