Stilo de înregistrare audio - Recorder digital ascuns pentru spionaj vocal + 8GB

SKU: 09-096 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 500,00 lei
Preț cu TVA 600,00 lei
- +

Descrierea produsului Stilo de înregistrare audio - Recorder digital ascuns pentru spionaj vocal + 8GB

Stilo de înregistrare audio - Recorder digital ascuns pentru spionaj vocal + 8 GB​ + MP3 player. Dictafonul ideal pentru captarea sunetelor pe distanțe mai lungi. Pen recorderul are 8 GB de memorie cu funcție de detectare a sunetului și un afișaj pentru înregistrarea secretă a sunetului. Reportofonul este alimentat fie prin cablul USB inclus, fie printr-o baterie reîncărcabilă Li-polimer, care este complet încărcată și oferă înregistrare continuă a vocii și a sunetelor până la 38 de ore în format WAV. Căștile incluse pot fi folosite pentru a reda fișiere audio. Înregistrare audio discretă oriunde.

înregistrator digital de voce în stilou

Reportofonul digital are un afișaj LCD de 1,2" pe care puteți vedea cursul comenzilor și funcțiilor individuale. Datorită designului său compact portabil, puteți stoca întotdeauna cu ușurință reportofonul și îl puteți ascunde ca dispozitiv spion într-un buzunar , de exemplu, astfel încât să poți înregistra secret sau discret Înregistratorul vocal este recorderul mobil ideal pentru captarea sunetelor la distanțe lungi și oferă, de asemenea, o funcție de player MP3 pentru melodiile tale preferate, pe care le poți transfera pe dispozitiv prin intermediul datelor USB incluse cablu.

înregistrator de voce în stilou spion ascuns

Recorder digital de voce într-un stilou elegant - memorie internă de 8 GB. Dispozitivul oferă 5 funcții într-un singur stilou - înregistrare sunet, mp3 player, unitate USB, înregistrare automată a sunetului - pornește atunci când este detectat un nivel crescut de zgomot . Este un dispozitiv inovator care combina un design elegant si in acelasi timp un design placut pentru a-si folosi toate functiile. Dictafonul digital ascuns în brelocul înregistrează sunetul la o calitate superioară datorită reducerii zgomotului și, prin urmare, este o completare excelentă pentru instruire, întâlniri de afaceri, afaceri și alte scopuri de înregistrare a conversațiilor. Memoria integrată de 8 GB oferă mult spațiu de stocare pentru înregistrarea înregistrărilor vocale de lungă durată, și datorită bateriei cu litiu încorporate, care va servi pentru aproximativ 38 de ore de înregistrare continuă.

stilou spion - înregistrare audio audio

Funcția de detectare a sunetului este importantă - înregistrarea automată începe atunci când sunetul este înregistrat

stilou cu recorder audio spion ascuns dictafon

Creionul digital conține un stilou clasic, astfel încât să puteți scrie note și să înregistrați simultan sunet de la întâlniri, conversații, apeluri telefonice fără ca nimeni să observe. Pen-ul servește și ca player MP3 datorită memoriei integrate la care poți folosi un cablu USB pentru a înregistra melodiile tale preferate sau a reda conversațiile înregistrate și apoi a le asculta prin căști. Pe memoria integrată de 8 GB pot fi încărcate diverse alte fișiere, astfel încât stiloul îndeplinește și funcția clasică a unei unități flash USB portabile. Pixul digital este portabil si practic datorita dimensiunilor unui stilou clasic, va servi in ​​diverse situatii de viata, cand este nevoie si de un mod discret de inregistrare a sunetului.

dictafon în stilou - înregistrare automată

Caracteristici:

Un stilou cu funcții complete
Aparat de inregistrat
Funcție de înregistrare automată în cazul detectării sunetului
Player MP3, WMA și WAV
Flash Drive USB
Căști stereo

Specificație:

Format de înregistrare audio: WAV
Material: aliaj de zinc
Caracteristici: înregistrare audio cu o singură atingere, înregistrare audio automată, mp3 player, stilou
Memorie internă: 8 GB
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu încorporată
Greutate: 50g
Timp de înregistrare (capacitate de memorie): până la 20 de ore
Timp de înregistrare (durată de viață a bateriei): până la 38 de ore
Timp de așteptare: până la 60 de ore
Formate acceptate pentru redare: mp3, wav, wma
Display: OLED 1,2"
Frecvență: 48KHZ
Calitate: 192KBPS
Culoarea neagra
Dimensiuni: 142x15mm

Conținutul pachetului:

1x stilou de înregistrare
1x căști
3x reîncărcare stilou de rezervă
1x cablu USB
1x manual

Comentarii

Alte produse