Detector de erori RF PROFI - GSM 3G/4G LTE + Bluetooth + WiFi

SKU: 09-069 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.000,00 lei
Preț cu TVA 1.200,00 lei
- +

Descrierea produsului Detector de erori RF PROFI - GSM 3G/4G LTE + Bluetooth + WiFi

Detector de erori RF PROFI - GSM 3G/4G LTE + Bluetooth + WiFi. Găsitorul camerei ascunse și dispozitivul de curățare a erorilor pot găsi dispozitive ascunse pe distanțe lungi. Cel mai bun detector de erori pentru localizarea semnalelor GSM 3G/4G LTE, Bluetooth și WiFi reprezintă o nouă clasă de dispozitive anti-urmărire . Astfel de erori, în special de tip Bluetooth, sunt de fapt nedetectabile de motoarele de căutare convenționale cu frecvență radio, din cauza nivelului scăzut de radiație și a tipului de modulație. Acest detector GSM folosește un canal separat cu frecvență mare (2,44 / 5,39 Ghz) și sensibilitate pentru a găsi dispozitive Bluetooth și Wi-Fi. Detectorul procesează apoi semnalul demodulat pentru a determina ce protocol a fost găsit. Desigur, detectorul găsește și bug-uri „clasice” (GSM, 3G, 4G, 5G DECT etc.). Dispozitivul inovator nu este doar un model îmbunătățit de detectoare convenționale, ci un motor de căutare nou și revoluționar.

detector de bug rf

Detectorul este echipat cu funcții principale

Antena de bandă largă (pentru priza ANT1) oferă o acoperire mai largă, în special la frecvențe mai joase, permițând mărirea gamei de detecție a detectorilor convenționali VHF/UHF, menținând în același timp sensibilitatea superioară în benzile superioare (GSM, Wi-Fi, Bluetooth).

Antenă (pentru mufa ANT2) cu sensibilitate de 2 până la 4 ori mai mare pentru toate sursele de peste 2GHz (Wi-fi 2.4Ghz, 5GHz, Bluetooth, Wi-Max, LTE High, etc.) Unitatea poate găsi sursa semnalului de difuzare și localizați-l cu precizie.

Detector de semnal magnetic - instalați sonda magnetică, porniți dispozitivul și apăsați butonul de detectare magnetică. După ce indicatorul LED se aprinde, începeți căutarea. Când este găsită o sursă magnetică, un LED alb se aprinde și puteți auzi semnalul audio.

Comutator RF/MAG - după ce ați schimbat opțiunea MAG, setați sensibilitatea la maxim. Instalați antena magnetică și reglați potențiometrul. Datorită sensibilității ridicate, detectorul poate fi afectat de geomagnetism și obiecte de fier. Utilizați butonul rotativ pentru a seta sensibilitatea la mediul specificat.

Canalul ANT1 (1) este folosit pentru a detecta o gamă largă de frecvențe 50-6000 MHz pentru a căuta toate tipurile de transmițătoare în încăperi, mașini, dispozitive purtate pe corp, telefoane sau alte tipuri cu diferite metode de modulare, inclusiv următoarele benzi : VHF, UHF, GSM 900/1800/1900 MHz, 3G, Wi-Fi, Wi-Max, 4G (LTE), etc.

Al doilea canal ANT2 (2), marcat ca „2,44 GHz 5,39 GHz”, este folosit pentru a detecta doar Bluetooth și Wi-Fi (sau alte semnale cu aceleași frecvențe), dar cu o sensibilitate mai mare. O metodă clasică de căutare este folosirea unei antene ANT1, adică 50 - 6000 MHz, mai întâi pentru a acoperi o zonă largă de game de frecvență. Apoi procedura de scanare a zonei trebuie repetată cu ANT2. Folosind butoanele ANT1/ANT2 puteți comuta între ANT1 și ANT2.

MOD - după apăsare puteți seta modul de afișare dorit. SEMNALIZARE SUNETĂ - dacă se găsește vreo sursă, veți auzi de la difuzor o semnalizare sonoră. MOD VIBRAȚIE - vă avertizează prin vibrații când sursa este găsită. MOD SILENT - fără sunet și fără vibrații. Semnalizarea sonoră permite căutarea rapidă, iar în funcție de sunetul specific operatorul experimentat poate recunoaște sursa.

detector de măturat de insecte

Utilizarea detectorului în viața de zi cu zi

Căutarea erorilor și a senzorilor GPS într-o mașină sau la birou.
Dacă bănuiți că cineva vă ascultă ilegal telefonul, de exemplu, puteți observa că telefonul trimite o mulțime de semnale chiar și atunci când este doar în standby.
Detectarea nivelurilor de radiații de la stațiile de emisie de pe acoperiș din zona dvs. de lucru sau clădirile rezidențiale.
Verificarea dacă camerele video sunt îndreptate către dumneavoastră și vă monitorizează activitatea.
Când căutați semnale fără fir, stații de bază pentru telefoane etc.
Detectarea nivelului de radiații periculoase cu microunde.
Se caută semnale wireless suspecte.
Verificarea toaletelor, hotelurilor, afacerilor de divertisment, dacă în spațiu sunt niște dispozitive de spionaj.

Informații de utilizare:

Datorită sensibilității ridicate a detectorului, OPRIȚI dispozitivele de comunicare și digitale din apropiere. Când lucrați în apropierea unei surse mari de radiații, datele pot fi distorsionate.

Dacă dispozitivul emite un semnal, dar nu există surse de radiații în apropiere, există 3 posibilități

1. Propriul dispozitiv de comunicare este asociat cu stația de bază.
2. Sursa suspectă este foarte apropiată.
3. Sunteți prea aproape de routerul wireless

Specificații:

Interval de comunicare: 50MHz - 5,4GHz
Detectare interval dinamic: -50dBm-10dBm
Sensibilitate de detectare: <0,03 mw
Putere de detectare: camera wireless de 1,2 GHz: 36 m² // 2,4 GHz: 25 m²
Semnal mobil: 2G, 3G, 4G 25 m²
Magnetic: 50mm ~ 150mm
Metoda de indicare: 20 LED-uri - indicatie lumina/sunet
Baterie: 3,7V 1500mAH
Program de lucru: 20 - 45hod.
Dimensiuni: 12,5 cm (inaltime) x 5,2 cm (latime) x 2,2 cm (grosime)
Greutate: 195 g

Conținutul pachetului:

1x detector
2x antenă
1x Sonda magnetica
1x cablu micro USB
1x manual

Comentarii

Alte produse