Set de marșarier - monitor 7" + Cameră cu 11 LED IR + Cameră AHD

SKU: 10-576 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.208,35 lei
Preț cu TVA 1.450,00 lei 1.730,00 lei
- +

Descrierea produsului Set de marșarier - monitor 7" + Cameră cu 11 LED IR + Cameră AHD

Set de inversare auto - monitor 7" + Cameră 11 LED IR + Cameră MINI AHD. Camera frontală servește ca cameră de securitate în vehicul. Setul de cameră cu înregistrare conține un monitor HD de 7", cameră cu 11 LED IR de vedere nocturnă + MINI Cameră cu unghi larg AHD 720P. Camera spate cu protecție IR LED IP68 și unghi de vizualizare de 145° și cameră frontală HD pentru marșarier cu rezoluție 720P cu consolă și unghi de vedere de 120° + IP67 și monitorul hibrid AHD de 7" este un sistem cuprinzător de camere proiectat pentru conducerea și manevrarea vehiculelor în condiții solicitante și situații confuze pe orice teren.Poate fi folosit și ca sistem clasic de cameră într-o mașină sau alt vehicul, adică înregistrând conducerea în fața vehiculului folosind o cameră mini AHD fără viziune IR de noapte (nu există reflexii ale LED-urilor IR de la parbriz) și, de asemenea, ca cameră de marșarier sau pentru înregistrarea evenimentelor în spatele vehiculului.

Avantajul setului este ca pe langa camera de marsarier contine si o camera frontala, indeplinind astfel functia de camera de securitate in vehicul.

set camion camere retrovizoare set parcare

SET-ul contine doua camere - Camera de la marca PROFIO ELECTRONICS are o rezolutie AHD de 1280x720p, datorita careia puteti vedea toate detaliile la mers inapoi clar si clar. Camera AHD care măsoară doar 55x55x55 mm va avea grijă de o imagine de calitate nu doar în timpul zilei, ci prin viziunea de noapte cu 11 LED-uri IR (afterglow până la 15m) veți vedea bine la mers înapoi chiar și pe timp de noapte. Această cameră este perfect potrivită pentru instalarea în aer liber pe calul calului datorită protecției sale IP68. Camera de marșarier are un unghi de scanare de până la 145 ° , ceea ce reprezintă o rază suficientă pentru nevoile de marșarier sau de monitorizare a mișcării vehiculului într-un mediu în care este necesară o atenție sporită în ceea ce privește siguranța. Această cameră HD îndeplinește gradul de protecție IP68, ceea ce o face impermeabilă, rezistentă la praf și la deteriorări mecanice. Corpul camerei în sine este protejat de o carcasă durabilă din aliaj.

Camera din spate se caracterizează prin vedere pe timp de noapte de înaltă calitate, durabilitate ridicată (IP68) - manevrarea vehiculului va fi mai sigură și mai ușoară.

set marșarier - cameră spate pentru camion, autoutilitară

A doua cameră este destinată instalării în interiorul vehiculului și servește drept cameră frontală a vehiculului. Nu are viziune pe timp de noapte cu LED IR și nu se reflectă în parbriz, ceea ce îl face potrivit ca cameră frontală. Marele său avantaj este dimensiunile sale miniaturale de numai 46x40.2x40.2 mm . Oferă transmisie video la calitate HD 720P la fotografierea la 30 fps - ceea ce garantează o imagine suficient de de înaltă calitate și clară. Datorită diafragmei F 1.2, poate surprinde o imagine chiar și în condiții de iluminare slabă.   Camera nu are vedere pe timp de noapte, ceea ce vă permite să o utilizați ca cameră frontală dacă monitorul dumneavoastră are o funcție de înregistrare (DVR). Prin urmare, această cameră este potrivită în combinație cu monitoarele noastre DVR, care vă permit să înregistrați cursa (pe un card de memorie introdus) pe parbriz și să utilizați camera ca o cutie neagră.

Camera frontală are o deschidere mare F1.2 (poate surprinde imagini chiar și în condiții de iluminare slabă) și nu sare pe parbriz.

Set parcare auto - camera frontala pentru masina + camera ir de noapte

Monitor auto de marșarier hibrid de 7" (mașini) pentru 4 camere AHD / CVBS (deci mai puteți adăuga încă 2 camere ) cu înregistrare pe card SD de până la 256 GB, cu posibilitatea de a conecta până la 4x orice tip de camere FULL HD, HD, Camere de marșarier CVBS etc. Ecranul LCD de 7 inchi face din acest set un ajutor ideal pentru mers înapoi. Alimentarea camerei și transmisia semnalului se realizează printr-un conector ecranat de înaltă calitate, cu un terminal cu 4 pini, care are un finisaj rezistent la apă. Camera este alimentată direct de la monitorul de marșarier cu o tensiune de 12-24V.

Posibilitatea de a conecta până la 4 camere cu posibilitatea de a alege ordinea camerelor afișate.

Camerele individuale pot fi afișate una lângă alta sau, dacă este necesar, pot combina aranjamentul camerelor pe monitor.

set de monitor și cameră pentru marșarier

Datorită acestui sistem, veți ști exact ce este în spatele, în fața sau în jurul vehiculului. Setul AHD pentru marșarier conține monitor LCD 7" + 1x cameră de exterior spate cu vedere pe timp de noapte IR + 1x cameră frontală HD interioară largă F1.2 + 2x (cablu de 5m, 10m, 15m sau 20m) care este inclusă în prețul setului și dvs. îl puteți alege Setul AHD este excepțional în plus față de calitatea imaginii prin faptul că puteți conecta până la 4 camere (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) la monitor în același timp.Monitorul hibrid acceptă intrare mixtă în mai multe formate video precum și frecvențele PAL/NTSC.Acest set de inversare are o gamă largă de utilizări.   Gradul de protecție IP al camerei externe din spate este de până la IP 68 , ceea ce înseamnă că este rezistentă la apă, noroi, praf și deteriorări mecanice.

Cameră de parcare cu monitor AHD SET - pentru mașini, camionete, camioane, mașini de lucru

set de parcare pentru utilaje de constructii si agricole

Monitorul de marșarier conține un meniu în care aveți diverse opțiuni pentru configurarea monitorului LCD și a camerelor care sunt conectate la acesta. Monitorul servește și ca un DVR recorder pentru înregistrarea de la camere (este stocat pe un card de memorie de până la 256 GB). Monitorul hibrid acceptă intrare mixtă AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS în mai multe formate video precum și frecvențe PAL / NTSC, până la 4 camere putând fi conectate la monitor în același timp. Aceasta înseamnă că poți avea o cameră 1080D AHD conectată la monitor și o a doua rezoluție 720P, de exemplu, iar monitorul va afișa imaginea de la ambele simultan.

Înregistrarea de la camere este stocată pe un card SD, care este acceptat până la 256 GB.

Monitor auto AHD de 7 inchi
Monitor de mers marsarier auto hibrid de 7" (masini) pentru 4 camere AHD / CVBS cu inregistrare pe card SD de pana la 256 GB, cu posibilitatea de a conecta pana la 4x orice tip de camere FULL HD, HD, CVBS etc. camere de marsarier noua generatie de sistem de parcare , care iti aduce o imagine clara, clara in timpul zilei, chiar si in conditii de lumina slaba si toate mijloacele tehnice necesare pentru functionarea si controlul in siguranta a autovehiculelor si utilajelor.Pachetul include si o telecomanda, pentru un control si mai usor a monitorului.

Utilizarea unei camere de marșarier cu un monitor la rezoluție HD, potrivită și pentru mașini de construcții

camera de parcare cu vedere pe timp de noapte IR
La monitor pot fi conectate până la 4 camere - AHD sau CVBS. In functie de necesitate si tip de vehicul, puteti alege si combina camere din oferta noastra pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Camerele sunt conectate la monitor prin cabluri cu 4 pini. Monitorul are cabluri pentru conectarea camerelor și alimentarea monitorului. Camerele sunt alimentate direct de la monitor, astfel încât nu mai este necesar să le conectați separat la sursă , ceea ce simplifică instalarea și puteți plasa camera oriunde în vehicul. Monitorul mai conține 4 cabluri de comutare, prin care puteți conecta camerele selectate la luminile de marșarier. Când treapta de marșarier este cuplată, camera selectată va fi afișată automat pe monitor. Suport de înregistrare video ciclică - (funcție de monitorizare a parcării 24 de ore).
Dacă trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât suportul care face parte din monitor, veți găsi în oferta noastră alte trei tipuri de suporturi, care vă vor permite să montați monitorul, de exemplu, pe parbriz sau în un loc unde ai nevoie. Dacă trebuie să puneți camera pe o remorcă care se desprinde de mașină sau camion, puteți cumpăra un cablu de conectare la camera de marșarier pentru remorci și semiremorci. Acest lucru va asigura că sistemul de marșarier este ușor deconectat și reconectat.

Camera spate - protectia IP68 garanteaza rezistenta la apa, noroi, praf si daune mecanice

camera spate pentru masina marsarier
Camera de marșarier are un unghi de scanare de până la 145 ° , ceea ce reprezintă o rază suficientă pentru nevoile de marșarier sau de monitorizare a mișcării vehiculului într-un mediu în care este necesară o atenție sporită în ceea ce privește siguranța. Această cameră HD îndeplinește gradul de protecție IP68, ceea ce o face impermeabilă, rezistentă la praf și la deteriorări mecanice. Corpul camerei în sine este protejat de o carcasă durabilă din aliaj. Camera poate fi instalată pe diferite suprafețe , ceea ce îi permite cu un suport metalic, datorită căruia o puteți înclina și o puteți fixa în poziția dorită. Alimentarea cu energie a camerei și transmisia semnalului se face printr-un conector ecranat de înaltă calitate, cu un terminal cu 4 pini, care are un finisaj impermeabil, care vă va ușura munca în timpul instalării. Camera este alimentată direct de la monitorul de marșarier cu o tensiune de 12-24V.

Cameră frontală - Potrivită ca cameră frontală pentru înregistrări de conducere, datorită diafragmei F1.2 și unui unghi larg de vedere de 120 °.

camera frontala pentru masini
Luminozitatea obiectivului este F 1.2, ceea ce permite camerei să compenseze lumina slabă și să înregistreze chiar și în condiții de iluminare slabă. Cu un unghi de vizualizare de până la 120 °, veți avea o vedere clară pentru marșarier în siguranță. Camera de marșarier AHD îndeplinește gradul de protecție IP67, ceea ce o face impermeabilă, rezistentă la praf și la deteriorări mecanice. Camera are un corp rezistent din aluminiu cu o baza metalica si o puteti instala pe diverse suprafete. Alimentarea cu energie a camerei și transmisia semnalului se face printr-un conector ecranat de înaltă calitate, cu un terminal cu 4 pini, care are un finisaj impermeabil, care vă va ușura munca în timpul instalării. Camera este alimentată direct de la monitorul de marșarier cu o tensiune de 12V.

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Model: Profio -W70
Monitor: ecran HD de 7 inchi
Sistem: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Raport de aspect: 16: 9
Rezoluția monitorului: 1024 x 600 RGB
Vizibilitatea afișajului: 180 ° pe fiecare parte
Rezoluție video la înregistrare: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Semnal compatibil: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Intrări: 4x canal AHD / CVBS
Butoane iluminate din spate: da, lumină albastră
Luminozitate: 500-700cd/m2
Înregistrare: da, 4 canale
Înregistrare ciclică: da
Aspect afișaj: 1/2/3/4 cameră
Format video: AVI
Memorie: suportă card SD clasa 10, până la 256 GB (cardul de memorie nu este inclus)
Setări OSD: luminozitate, contrast, volum, limbă
Alimentare: DC 12-36V (pentru alimentarea cu energie este necesară tensiunea de 13V chiar și cu o cameră)
Tensiune de ieșire: DC + 11.5V / 3A
Intrare audio: da 1x
Conector: conector cu 4 pini
Culoarea neagra
Telecomanda: da
Perdea luminoasă: da, detașabilă
Temperatura de funcționare: -20 până la 70 ° C
Dimensiuni: 18 x 12 x 2,5 cm

Specificații tehnice ale camerei spate:

Senzor de imagine: CMOS 1/4 "
Rezoluție: HD 1280x720
Sistem: PAL / NTSC
Iluminare minimă: 0 LUX (IR activat)
Viziune de noapte IR: da 11 LED IR
Distanta de vedere pe timp de noapte: 15 m
Unghi de vizualizare: 145 °
Grad de protecție IP: IP 68 impermeabil, rezistent la praf, rezistent la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -20 până la 70 ° C
Alimentare DC: 12-24V
Material corpul camerei: aluminiu, metal
Dimensiuni: 55x55x55 mm

Specificații tehnice ale camerei frontale:

Model: Profio SI862
Tip: camera cu consola
Senzor: 1 / 2,9 "CMOS
Sistem TV: PAL
Vedere pe timp de noapte: nu
Rezolutie: HD 720P
Unghi de vizualizare: 120 °
Durabilitate: IP67
Obturator electronic: 1 / 50-1 / 100000S, 1 / 60-1 / 100000s
Fotografiere: 25fps, 30fps la 1080P
Iluminare minima: 0,01 Lux / f1,2
AGC: automat
Balans de alb: automat
Echilibrul luminii de fundal: automat
Ieșire semnal: AHD
Conector: 4 pini
Alimentare: DC12V
Consum: până la 2W (până la 150mA)
Temperatura de funcționare: -20 până la 75 ° C
Temperatura de depozitare: -30 până la 85 ° C
Material corpul camerei: aluminiu, metal
Dimensiuni: 46x40,2x40,2mm

Conținutul pachetului:

1x monitor de marșarier hibrid de 7 inchi
1x camera de marsarier AHD
1x cameră frontală AHD
2x Cablu de conectare 5m, 10m, 15m, 20m la alegere
1x telecomandă
1x parasolar
1x Suport de montare pentru monitor
2x Suport de montare pentru cameră
1x manual

Puteți alege lungimea cablurilor în funcție de nevoile dvs. 5m, 10m, 15m și 20m. Specificați lungimea cablului în nota de comandă.

Comentarii

Alte produse