Sistem de parcare WiFi cu 4 camere + 7" LCD REC pe micro SD

SKU: 19-076 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.666,65 lei
Preț cu TVA 2.000,00 lei 2.645,00 lei
- +

Descrierea produsului Sistem de parcare WiFi cu 4 camere + 7" LCD REC pe micro SD

Sistem de parcare WiFi cu 4 camere + LCD 7" cu înregistrare micro SD. Sistem de parcare WiFi cu înregistrare sub formă de cutie neagră în diferite situații, nu numai când se folosește dispozitivul ca set de parcare sau marșarier. Transmisia semnalului funcționează pe baza semnalului WiFi de la camere care faciliteaza instalarea camerelor, iar principalul avantaj este ca nu esti limitat prin tragerea cablurilor de conectare.Monitorul serveste si ca un DVR recorder.

Cameră de marșarier wireless cu monitor - Cameră 4x + LCD 7" cu înregistrare pe card SD la 128GB (video și audio) de la marca PROFIO Electronics. Această tehnologie este concepută pentru a face munca mai ușoară și mai ales pentru deplasarea în siguranță a vehiculului în timpul funcționării. PROFIO Electronics își concentrează sistemele pe cea mai largă gamă posibilă de vehicule, cum ar fi mașini mai mari, camionete, camioane, mașini de construcții și agricole.Acest sistem de monitorizare Wifi are un mare potențial de utilizare într-o varietate de alte activități, unde este necesar să aveți o imagine de ansamblu completă a ceea ce se întâmplă în jurul tău și să monitorizezi munca.
camera parcare wifi profio
Înregistrează o înregistrare a camerei și o stochează pe un card de memorie SDXC de până la 128 GB. Înregistrarea este înregistrată la rezoluție VGA și pe un card de memorie de 128 GB puteți salva mai mult de 200 de ore (8 zile) de înregistrare a unei camere sau 50 de ore a tuturor celor 4 camere. Puterea digitală wireless garantează o transmisie a semnalului de până la 100 m, iar semnalul este, de asemenea, suficient de puternic pentru a nu fi deranjat de părțile metalice mari ale vehiculului sau ale încărcăturii. Pe lângă înregistrarea video, micro SD stochează și înregistrarea audio audio.
Acest set conține 1x monitor WiFi DVR 7" în mașină și 4x camere WiFi pentru marșarier . Monitorul cu cameră este echipat cu o consolă reglabilă, pe care o puteți plasa la locul dorit. Setul WiFi pentru marșarier are o gamă largă de utilizare, datorită -antena WiFi de performanță este potrivită nu numai pentru mașini, ci și pentru furgonete, microbuze, autobuze, camioane, remorci, semiremorci, mașini agricole sau de construcții și alte vehicule.Nivelul IP de protecție a camerei este de până la IP66 rezistent la apă, praf și rezistent la deteriorare .

Set de inversare WiFi cu recorder DVR și rază foarte lungă de conexiune WiFi de până la 100 m.

camere de parcare wireless pentru vehicule

Este posibil să conectați până la 4 camere WiFi la monitorul WiFi DVR în același timp, mai ales când instalați pe autovehicule mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vederi din unghiuri diferite. Cu acest sistem veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Monitorul LED are un contrast 300:1 cu o rezoluție de 800x480. O lentilă cu unghi larg cu până la 150° este, de asemenea, echipată cu vedere pe timp de noapte IR. Semnalul WiFi are o rază de acțiune de până la 100m , ceea ce vă garantează o recepție de calitate de la camera de marșarier. Monitorul are un meniu OSD simplu prin care poți seta camera în funcție de nevoile tale. Pe monitorul LCD, poate afișa toate cele patru camere în același timp, în mai multe variante, pentru a afișa două camere alături sau pentru a comuta între camere. Prin intermediul circuitului de comutare, camera poate fi conectată la lumini de marșarier pentru a comuta automat la camera selectată, la mers înapoi.

Monitorul LCD cu camere poate fi conectat în diferite moduri, pentru a se porni la mers înapoi sau după pornirea vehiculului. Monitorul DVR are, de asemenea, o funcție de oglindire a imaginii care vă permite să setați camerele pentru a afișa partea dreaptă și stângă din vedere. Include, de asemenea, o telecomandă care va simplifica controlul la schimbarea camerelor sau va ajusta rapid imaginea

Posibilitatea funcției de oglindire a camerei + posibilitatea de a vedea toate camerele pe LCD în același timp sau fiecare cameră separat

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul într-un loc ușor accesibil.

Sistem de marșarier cu 4 camere pentru combine agricole

  • Monitor WiFi DVR 7" TFT
  • Funcție de înregistrare DVR de la până la 4 camere
  • Monitor cu opțiune pentru a conecta până la 4 camere WiFi
  • Instalare fara tragere de cabluri

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Model: Profio Clear View S7
Monitor LED de 7 inchi
Sistem: PAL/NTSC
Raport de aspect: 16:9
Rezoluția monitorului: 800 x 480
Intrări: intrare semnal video WiFi 4 canale 2,4G
Contrast: 300:1
Ajustabil: luminozitate, contrast, culoare
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 5W
Temperatura de lucru: -10 pana la 60°C
Temperatura de depozitare: -20 până la 70 ° C
Dimensiuni: 180 x 121 x 24 mm

Specificații tehnice ale camerei:

Model: Profio Parking Camera S7
Senzor de imagine: SHARP 1/4 CMOS
Rezoluție: 420 linii TV
Conexiune WiFi: WiFi 2,4G cu o rază de acțiune de 100 m
Iluminare minima: 1 LUX
Vedere de noapte IR: da
Unghi de vizualizare: 150°
Protecție IP: IP 66 rezistent la apă, praf, rezistent la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -10 pana la 60°C
Temperatura de depozitare: -20 până la 70 ° C
Dimensiuni: 86,5 x 77 x 75mm

Conținutul pachetului:

1 monitor TFT WiFi DVR de 7 inchi
Cameră de marșarier WiFi 4x
1x telecomandă
1x manual

Conținutul pachetului set de camere de parcare

Comentarii

Alte produse