Set unic de spionaj - cască spion + cameră WiFi HD cu gaură

SKU: 10-153 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.000,00 lei
Preț cu TVA 1.200,00 lei 1.445,00 lei
- +

Descrierea produsului Set unic de spionaj - cască spion + cameră WiFi HD cu gaură

Set unic de spionaj - cască spion + cameră WiFi HD cu gaură. Capturi video în timp real prin WiFi + comunicare live prin telefonul spion Bluetooth. Acest set oferă o oportunitate unică de a înregistra diferite spații sau obiecte prin intermediul camerei pinhole FULL HD fără ca nimeni să observe și, în același timp, de a comunica cu persoana de pe telefon prin intermediul receptorului spion bluetooth . Își găsește utilizarea într-o varietate de situații dificile, când este nevoie de ajutor discret prin telefon și, de asemenea, transmisie video pentru o mai bună imaginație despre situație.

SET - Cameră mini wifi pinhole Full HD cu căști spion = imagini video în timp real prin WiFi + comunicare live prin căști spion bluetooth

Mini cameră de securitate FULL HD cu orificiu de securitate Wifi cu baterie Li-on, care permite până la 8 ore de înregistrare fără o sursă externă. Înregistrarea camerei poate fi vizualizată online prin rețeaua Wifi folosind software-ul furnizat (fie prin PC, Smartphone sau tabletă). O baterie cu litiu combinată cu dimensiuni reduse ale camerei este perfect proiectată pentru locații discrete în interior.

Posibilitatea de alimentare continuă prin adaptorul AC/DC, astfel încât camera să nu fie limitată de durata de viață a bateriei încorporate. Camera video înregistrează videoclipuri 1080P/720P/640P/320P , în ciuda dimensiunii minime a obiectivului de numai 8 mm. Camera stochează înregistrări pe un card microSD (suport până la 32 GB) . Camera are o funcție de instantanee, înregistrare video sau de detectare a mișcării (înregistrarea începe la mișcare).

cameră pinhole WiFi HD

Dimensiunile mici, discretia si independenta fata de puterea externa fac din aceasta camera un instrument foarte util in comparatie cu camerele mari de securitate. Cel mai mare avantaj al acestei camere este că surprinde comportamentul real al persoanelor care nu știu că sunt monitorizate de o cameră de securitate.

Caracteristicile camerei pinhole:

la care se adauga Suportă atât telefoane mobile Android, cât și PC
la care se adauga Video până la 1080P/720P/640P/320P
la care se adauga Suportă carduri de memorie de până la 32 GB
la care se adauga Capacitatea bateriei asigură funcționarea continuă până la 4 ore
la care se adauga Funcție de detectare a mișcării

Specificații camerei pinhole:

Pixel: CMOS de 12 megapixeli
Rezoluția obiectivului: 1080P/720P/640P/320P
Rata de cadre: 25fps
Format video: AVI
Unghi de vedere: 90°
Detectie miscare: 6m
Iluminare minima. 1 lux
Capacitate baterie: 4000 MA
Durata maximă de viață a bateriei: 8 ore
Capacitatea maximă a cardului de memorie 32 GB


Telefon spion cu amplificator bluettooth 5W cel mai recent model - fiecare dintre noi cunoaste situatiile de viata in care ai aprecia daca cineva te-ar putea sfatui, sau sa te ajute intr-o situatie dificila, fara ca nimeni sa stie despre asta. Este conceput pentru studenți în timpul examenelor, pentru comercianți în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații.

Telefonul spion este un dispozitiv revoluționar care îți permite să te conectezi cu cineva la distanță prin telefonul tău mobil sau transmițător, fără ca nimeni să știe asta. Principiul este simplu, trebuie doar să introduceți în ureche căștile wireless spion (care nu este vizibilă din cauza dimensiunii sale în miniatură) și să atârnați de gât colierul bluetooth (pentru asocierea cu un telefon mobil) cu ultra putere și un amplificator de putere de 5W. , prin care semnalul este transmis fără fir în cască, unde semnalul se schimbă în voce.

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de căști spion de calitate scăzută prin vânzători neverificați.

Avem 24 de luni garanție pentru un telefon spion. Sfaturi si servicii de specialitate. Căștile spion sunt modelate pentru a se potrivi perfect în timpanul urechii, așa că nu se observă deloc. Sunt fabricate din material inofensiv.

cască de spionaj

Cel mai recent model avansat al popularei căști de spionaj. În comparație cu modelul anterior, are o formă anatomică îmbunătățită pentru a etanșa perfect urechea împotriva scurgerii de sunet în jur. Telefonul este format dintr-un receptor sensibil (bobină), un micro difuzor stabil , cu sunet foarte curat și clar , cu zgomot redus.

telefon spion bluetooth

Casca pentru ureche este pur și simplu introdusă în canalul urechii din ureche. Un cârlig translucid este atașat la setul cu cască pentru a scoate cu ușurință căștile din ureche. Pentru o manipulare și mai ușoară a setului cu cască, oferim o pensetă magnetică în magazinul nostru electronic. În pachet este inclusă o baterie care durează până la 7 ore.

căști spion plus cameră HD

Caracteristici ale spionului pentru căști

la care se adauga Design profesional, calitate excelentă a sunetului
la care se adauga Formă ergonomică, manevrare convenabilă
la care se adauga Baterie: 1,55 V (337 SR 416SW) autonomie de până la 7 ore
la care se adauga Dimensiuni: 13x6mm
la care se adauga Frecvența de lucru: toate frecvențele
la care se adauga Conectivitate Bluetooth la dispozitivele mobile.
la care se adauga Ușor de controlat și de primit apeluri.
la care se adauga Suport handsfree pentru comunicare bidirecțională.
la care se adauga Posibilitatea de a începe înregistrarea direct de pe telefon - pentru a reda fișiere MP3.
la care se adauga Timpul de convorbire pentru o încărcare este de până la 12 ore, în regim de așteptare până la 130 de ore.
la care se adauga Bucla bluetooth include o baterie cu litiu incorporata de 700mAh
la care se adauga Bucla bluetooth include un amplificator de 5W
la care se adauga Microfon integrat

tabel de comparație al căștilor spion

Pachetul include:

 • Cameră micro pinhole
 • Baterie Li-on
 • cablu de alimentare USB
 • Software pe CD
 • Manual pentru cameră
 • Cel mai recent telefon spion
 • Microfon
 • Bluetooth 5W - buclă pentru gât
 • cablu USB
 • Adaptor de alimentare
 • Manual pentru căștile spion

Comentarii

Alte produse