Set mașină de parcare - monitor LCD AHD 7" + 2x cameră cu 18 LED IR

SKU: 19-046 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.025,00 lei
Preț cu TVA 1.230,00 lei 1.440,00 lei
- +

Descrierea produsului Set mașină de parcare - monitor LCD AHD 7" + 2x cameră cu 18 LED IR

Monitorul LCD AHD 7" + camera 2x 18 LED IR are o gamă largă de utilizare datorită monitorului cu intrări 3x AHD. Datorită rezoluției AHD 1024x600p a monitorului și a camerei, veți vedea toate detaliile clar și clar. Camera AHD va avea grija de calitatea imaginii nu doar in timpul zilei, dar cu 18 LED-uri IR veti vedea bine la mers inapoi chiar si pe timp de noapte.Dimensiunea ecranului LCD determina acest set ca un ajutor ideal la marsarier.

Aveți opțiunea de a conecta până la 3 camere de marșarier, ceea ce veți aprecia mai ales la instalarea pe autovehicule mai mari unde aveți nevoie de mai multe vederi din diferite unghiuri. Datorită acestui sistem, veți ști exact ce se întâmplă în spatele sau în jurul vehiculului. Acest set include un monitor LCD de 7" + 2x camera de vedere nocturna IR + 2x cablu de 20m pentru conectarea camerei la un monitor (se poate conecta inca o camera). Acest set are o gama larga de utilizare. Este potrivit pentru van, microbuz , rulotă, autobuz, camion, semiremorci, mașini agricole sau de construcții și alte vehicule Nivelul de protecție IP al camerei este de până la IP 66 ceea ce înseamnă că este impermeabilă, rezistentă la praf și rezistentă la deteriorare.

Primul set de marșarier de pe piață cu rezoluție 1024x600p AHD și monitor LCD de 7" cu opțiunea de a conecta până la 3 camere AHD cu IR Night Vision.

Datorită rezoluției AHD a monitorului și a camerei, veți vedea toate detaliile clar și clar.

Set de coș pentru camere Ahd pentru autobuze

Monitorul include un meniu OSD care vă permite să reglați claritatea, luminozitatea, contrastul și, de asemenea, vă permite să rotiți și să reflectați imaginea pentru a afișa în mod realist partea dreaptă și stângă. Telecomanda ușurează operarea funcțiilor. Include, de asemenea, o pereche de difuzoare încorporate și o rezoluție a ecranului de 1024x600px de 16:9. Fiecare cameră are propriul său canal, iar camerele individuale sunt comutate prin butoane determinate direct pe monitor sau prin telecomandă. Monitorul LCD vă permite să conectați camera necesară cu luminile de marșarier folosind circuitul de comutare, permițându-vă să comutați automat la camera selectată care apare pe monitor la mers înapoi. Puteți conecta monitorul LCD la camere în diferite moduri, de exemplu pentru a porni la mers înapoi sau când vehiculul este pornit. Unghiul camerei este reglabil. Monitorul cu camera este echipat cu un suport reglabil pe care il puteti atasa la locul dorit. De asemenea, este inclus și un parasolar, care garantează o imagine clară și fără strălucire.

Monitor lcd Ahd si camera word

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul de exemplu pe un parbriz sau unde se află Necesar. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra din magazinul nostru electronic un cablu de conectare al camerei de marșarier pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de marșarier și reconectarea.

Caracteristici:

Monitor LCD AHD de 7 inchi
Pot fi conectate până la 3 camere
Vedere de noapte la 10 m
Unghiul de vizualizare al camerei 150°
Meniu OSD cu telecomandă
Rezoluția afișajului 1024x600px

Specificații tehnice ale monitorului:

Monitor LCD de 7 inchi
Sistem: PAL/NTSC
Raport de aspect: 16:9
Rezoluția monitorului: 1024 x 600
Intrări: 3x AV
Contrast: 300:1
Ajustabil: luminozitate, contrast, culoare
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 5W
Temperatura de lucru: -10ºC până la 60ºC
Temperatura de depozitare: -20ºC până la 70ºC

Specificații camerei:

Senzor de imagine: MIX SONY225 CMOS 1/3 "
Rezoluție: HD 1024x600
Sistem: PAL/NTSC
Iluminare minima: 0,1 LUX
Viziune de noapte IR: da 18 LED-uri IR
Distanta de vedere pe timp de noapte: 10 m
Unghi de vizualizare: 150 °
Grad de protecție IP: IP 66 rezistent la apă, rezistent la praf, rezistent la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -20 până la 70 ° C
Alimentare DC: 12V-24V

Conținutul pachetului:

1 monitor LCD AHD de 7 inchi
Cameră de marșarier 2x AHD
2x Cablu de conectare 20m
1x telecomandă
1x parasolar
1x Suport pentru montarea monitorului
2x Suport pentru montarea camerei
3x cablu de alimentare
1x manual

Comentarii

Alte produse