Set de marșarier WiFi 3 camere + monitor LCD de 7" cu înregistrare

SKU: 19-075 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.500,00 lei
Preț cu TVA 1.800,00 lei 2.245,00 lei
- +

Descrierea produsului Set de marșarier WiFi 3 camere + monitor LCD de 7" cu înregistrare

Set de marșarier WiFi 3 camere + monitor LCD de 7" cu înregistrare pe card micro SD și rază de acțiune de până la 100 m. Sistem versatil de marșarier fără fir pentru vehicule precum autobuze, camioane, camionete. Înregistrează o înregistrare a camerei și o stochează pe un card de memorie SDXC până la 128 GB. Înregistrarea este înregistrată la rezoluție VGA și pe un card de memorie de 128 GB puteți salva mai mult de 200 de ore (8 zile) de înregistrare a unei camere sau 50 de ore a tuturor celor 4 camere. Puterea digitală wireless garantează o transmisie a semnalului de până la 128 GB. 100m, iar semnalul este, de asemenea, suficient de puternic pentru a nu fi deranjat cu părți metalice mari ale vehiculului sau încărcăturii.Pe lângă înregistrarea video, micro sd-ul stochează și înregistrarea audio audio.

Camere de marsarier cu monitor - 3x camera wifi + LCD 7" cu posibilitate de inregistrare pe card SD (Audio + Video) de la PROFIO ELECTRONICS. Setul a fost dezvoltat pentru situatii solicitante de transport si lucru care apar la conducerea vehiculelor agricole sau a utilajelor de constructii. Semnalul transmisia funcționează pe baza unui semnal Wifi de la o cameră, ceea ce facilitează instalarea camerelor, iar principalul avantaj este că nu ești limitat prin tragerea cablurilor de conectare.Monitorul servește și ca un DVR recorder.

camere pentru kit auto pentru marșarier wifi

Acest set conține 1x monitor DVR wireless de 7" în mașină și 3x camere wireless pentru marșarier (puteți conecta încă 1 cameră WiFi pentru marșarier). Monitorul cu cameră este echipat cu o consolă reglabilă, pe care o puteți plasa la locul dorit. Setul WiFi pentru marșarier are o gamă largă de utilizare, datorită antenei WiFi de înaltă performanță este potrivită nu numai pentru mașini, ci și pentru furgonete, microbuze, autobuze, camioane, remorci și alte vehicule.Nivelul IP de protecție a camerei este de până la IP66 rezistent la apă, praf și rezistent la deteriora.

Set de inversare WiFi cu recorder DVR și gamă foarte mare de conexiune WiFi de până la 100 m.

camere wireless pentru parcare

Este posibil să conectați până la 4 camere WiFi la monitorul WiFi DVR în același timp, mai ales când instalați pe autovehicule mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vederi din unghiuri diferite. Cu acest sistem veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Monitorul LED are un contrast 300:1 cu o rezoluție de 800x480. O lentilă cu unghi larg cu până la 150° este, de asemenea, echipată cu vedere pe timp de noapte IR. Semnalul WiFi are o rază de acțiune de până la 100m , ceea ce vă garantează o recepție de calitate de la camera de marșarier. Monitorul are un meniu OSD simplu prin care poți seta camera în funcție de nevoile tale. Pe monitorul LCD, poate afișa toate cele patru camere în același timp, în mai multe variante, pentru a afișa două camere alături sau pentru a comuta între camere. Prin intermediul circuitului de comutare, camera poate fi conectată la lumini de marșarier pentru a comuta automat la camera selectată, la mers înapoi.

Monitorul LCD cu camere poate fi conectat în diferite moduri, pentru a se porni la mers înapoi sau după pornirea vehiculului. Monitorul DVR are, de asemenea, o funcție de oglindire a imaginii care vă permite să setați camerele pentru a afișa partea dreaptă și stângă din vedere. Include, de asemenea, o telecomandă care va simplifica controlul la schimbarea camerelor sau va ajusta rapid imaginea.

Posibilitatea funcției de oglindire a camerei + posibilitatea de a vedea toate camerele pe LCD în același timp sau fiecare cameră separat

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul într-un loc ușor accesibil.

Reverse set 3 camere și monitor dvr

Monitor LED WiFi DVR de 7 inchi

Funcție de înregistrare DVR de la până la 4 camere

Monitor cu opțiune pentru a conecta până la 4 camere WiFi

Instalare fara tragere de cabluri

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Model: Profio Clear View S7
Monitor LED de 7 inchi
Sistem: PAL/NTSC
Raport de aspect: 16:9
Rezoluția monitorului: 800 x 480
Intrări: intrare semnal video WiFi 4 canale 2,4G
Contrast: 300:1
Ajustabil: luminozitate, contrast, culoare
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 5W
Temperatura de lucru: -10 până la 60 ° C
Temperatura de depozitare: -20 până la 70 ° C
Dimensiuni: 180 x 121 x 24 mm

Specificații tehnice ale camerei:

Model: Profio Parking Camera S7
Senzor de imagine: SHARP 1/4 CMOS
Rezoluție: 420 linii TV
Conexiune WiFi: WiFi 2.4G cu o rază de acțiune de 100 m
Iluminare minima: 1 LUX
Vedere de noapte IR: da
Unghi de vizualizare: 150°
Protecție IP: IP 66 rezistent la apă, praf, rezistent la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -10 până la 60 ° C
Temperatura de depozitare: -20 până la 70 ° C
Dimensiuni: 86,5 x 77 x 75mm

Conținutul pachetului:

1 monitor LED WiFi DVR de 7 inchi
Cameră de marșarier 3x WiFi
1x telecomandă
1x manual

accesorii wireless pentru camera de parcare

Comentarii

Alte produse