SET de căști bluetooth spion - Căști cu stilou GSM + suport Nano SIM

SKU: 09-117 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 708,35 lei
Preț cu TVA 850,00 lei
- +

Accesorii

Descrierea produsului SET de căști bluetooth spion - Căști cu stilou GSM + suport Nano SIM

SET cască spion bluetooth - Căști cu stilou GSM + suport Nano SIM​ - cele mai bune mini căști spion invizibile - ajutor de testare pentru studenți, dar și pentru alte scopuri. Stilo GSM pentru cartela SIM cu receptor spion - interceptări discrete și comunicare prin telefon mobil cu o altă persoană. Fiecare dintre noi cunoaste situatii din viata in care ai aprecia ca cineva sa te sfatuiasca, sa te ajute intr-o situatie dificila fara ca nimeni sa stie despre asta.  

Este destinat studenților în timpul examenelor, oamenilor de afaceri în timpul negocierilor de afaceri și în alte situații. Modelul îmbunătățit al telefonului spion este un dispozitiv revoluționar care vă va permite să vă conectați cu cineva de la distanță prin intermediul telefonului mobil, dar fără ca nimeni să observe. Activarea dispozitivului este foarte simplă. Introduceți cartela SIM în stiloul GSM și porniți dispozitivul.

Cască spion pentru trișarea examenului cu stilou GSM + suport Nano SIM

Cască spion pentru trișarea examenului cu stilou GSM + suport Nano SIM

Așezați stiloul în apropierea căștii pentru a împerechea transmițătorul (pen-ul) cu căștile și introduceți mini căștile în ureche. Un semnal este transmis wireless către receptor, unde semnalul este convertit în voce. Întregul dispozitiv este wireless și, prin urmare, absolut discret.   Pentru comunicare este folosit un microfon sensibil, care este încorporat direct în stilou. După apelarea cartelei SIM, dispozitivul acceptă automat apelul și puteți începe comunicarea.

Căști spion - Micro Earpiece fără fir și invizibile

Căști spion - Micro Earpiece fără fir și invizibile

Acest stilou spion servește, de asemenea, ca un stilou de scris cu funcții complete, sporindu-și astfel stâlpul. Telefonul este alimentat de o baterie buton miniaturală. Pur și simplu introduceți căștile în canalul urechii urechii. La receptor este atașat un cârlig translucid, cu ajutorul căruia puteți scoate la fel de ușor receptorul din ureche. Pentru o manevrare și mai ușoară a receptorului , oferim pensete magnetice în magazinul nostru electronic. Stiloul are o baterie reîncărcabilă încorporată cu o capacitate de 300 mAh , care se reîncarcă folosind un cablu micro USB.

stilou spion și căști spioncască spion + stilou card SIM

Specificații:

Tip card SIM: Nano SIM
Microfon încorporat: da, cu o sensibilitate de 38 dB - va capta și șoaptele
Atingerea: până la 60 cm
Rețele GSM: 850/900/1800/1900 Mhz (funcționează în întreaga lume)
Alimentarea stiloului: baterie reîncărcabilă încorporată cu o capacitate de 300mAh
Durata de viață a bateriei: până la 4 ore
Bateria telefonului: 1,55 V (337 SR 416SW) Durată de viață a bateriei până la 5 ore
Pen-ul GSM conține un amplificator de 15W


Conținutul pachetului:

1x căști spion cu baterie
1x stilou GSM
1x manual

Comentarii

Alte produse