Pen cu înregistrare activată prin voce + unitate USB

SKU: 09-053 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 416,65 lei
Preț cu TVA 500,00 lei
- +

Descrierea produsului Pen cu înregistrare activată prin voce + unitate USB

Pen cu înregistrare activată prin voce + unitate USB și player MP3. Pixul digital este portabil si practic, datorita dimensiunii sale de stilou clasic, serveste in diverse situatii de viata cand este nevoie de un mod discret de inregistrare a sunetului.

Inregistrator vocal digital in stilou elegant 16GB + functie de detectare a sunetului, are pana la 5 functii intr-un singur dispozitiv - stilou, inregistrare audio, mp3 player, unitate flash USB, difuzor incorporat. Este un stilou inovator care combină designul elegant și plăcut pentru a profita din plin de caracteristicile sale. Dictafonul digital ascuns în stilou înregistrează sunetul de calitate premium datorită reducerii zgomotului ambiental și, prin urmare, este un plus excelent pentru cursuri, instruire, întâlniri de afaceri și alte scopuri de înregistrare. Memoria integrată de 16 GB oferă spațiu de stocare suficient pentru înregistrarea înregistrărilor vocale de lungă durată, datorită unei baterii de litiu de 260 mA încorporate pentru aproximativ 25 de ore de înregistrare continuă.

Sistem VOR: Înregistrare operată/activată prin voce
Înregistrare automată când sunetul este captat și înregistrarea este oprită când nu există sunet.

dictafon vocal într-un stilou elegant

Stiloul digital conține o reumplere clasică , astfel încât să puteți scrie note și să înregistrați simultan sunetul de la întâlniri, interviuri, apeluri telefonice fără ca nimeni să observe. Stiloul servește și ca player MP3 datorită memoriei încorporate care poate fi folosită pentru a stoca melodiile preferate folosind un cablu USB sau pentru a reda conversațiile înregistrate și apoi le asculta prin căști sau difuzoarele încorporate. În memoria integrată de 16 GB, puteți încărca și diverse alte fișiere , astfel încât stiloul servește și ca o unitate flash USB portabilă clasică. Pixul digital este portabil si practic, datorita dimensiunii sale de stilou clasic, serveste in diverse situatii de viata cand este nevoie de un mod discret de inregistrare a sunetului.

înregistrator de voce în stilou

Caracteristici:

Pix cu funcții complete
Dictafon vocal
VOR (înregistrare automată în cazul detectării sunetului)
player MP3, WMA
Flash Drive USB
Difuzor încorporat

Specificații:

Display LED
Memorie: 16 GB
Redare în formate: MP3, WMV, WAV
Înregistrare în format WAV
Timp de înregistrare: aprox. 25 de ore
Gama de frecvențe audio: 20Hz-20KHz
Baterie: 260 mA
Alimentare: 5V/1A, încărcare USB
Audio: difuzor încorporat
Dimensiuni: 155 mm (lungime) x 15 mm (diametru)
Greutate: 66 g

Conținutul pachetului:

1x stilou digital
1x cablu USB
1x Căști
5x reumplere de schimb

Comentarii

Alte produse