Ochelari cu cameră Wifi HD - streaming prin aplicație pe telefonul mobil

SKU: 10-119 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 566,65 lei
Preț cu TVA 680,00 lei
- +

Descrierea produsului Ochelari cu cameră Wifi HD - streaming prin aplicație pe telefonul mobil

Ochelari cu cameră Wifi HD - streaming prin aplicație pe telefonul mobil. Ochelari de soare HD eleganti cu imagine de înaltă calitate - dispozitiv ideal pentru înregistrarea video și audio oriunde v-ați afla. Cameră Wifi HD în ochelari de soare cu suport pentru card microSD de până la 64 GB și streaming live prin internet. Dacă aveți nevoie să înregistrați un interviu, o întâlnire sau doar pentru a surprinde înregistrarea vacanței dvs. sau a unei varietăți de sporturi, acești ochelari pentru cameră HD sunt potriviti pentru dvs.

Ochelari de soare HD eleganti cu imagine de înaltă calitate și streaming LIVE prin internet.

Ochelarii Wifi pot fi conectați la router sau îi puteți conecta la telefonul mobil și la tabletă după crearea unui punct de acces . Cu streaming live pe internet, patru utilizatori pot fi conectați la ochelari și vă pot urmări transmisia oriunde în lume. Avantajul ochelarilor de soare este că poți surprinde exact ceea ce vezi și chiar și cu mâinile libere, ceea ce este util mai ales pentru sport sau vacanță, în timp ce ești protejat și de soare. Ochelarii cu cameră sunt controlați prin aplicația P2PLiveCam printr-o rețea wifi locală după asocierea cu telefonul mobil sau tableta. Aplicația acceptă atât Android, cât și iOS și o puteți descărca de pe Google Play sau iTunes. O altă opțiune este să vă conectați printr-o rețea wifi locală la laptop sau PC. Nu există nimic mai ușor și mai practic decât această cameră încorporată în ochelari. Înregistrarea camerei este stocată direct pe cardul microSD în ochelari de soare de până la 64 GB (nu sunt incluse).

Ochelari de soare cu camera wifi hd

După asocierea cu telefonul sau tableta, puteți modifica setarea camerei video sau a camerei foto. Puteți alege video în HD 1080x720P la 25fps sau 640x480P la 25fps. Videoclipurile înregistrate sunt salvate pe un card microSD în format ASF și în format AVI atunci când se înregistrează printr-o rețea wifi locală sau prin internet. Puteți reda fișierele înregistrate de pe card folosind VLCPlayer sau SMPlayer descărcabil gratuit. Puteți folosi ochelarii și ca cameră de securitate. Doar plasați-le astfel încât obiectivul să poată monitoriza zona necesară și să seteze detectarea mișcării prin intermediul aplicației. Alarma vă va informa despre detectarea mișcării prin mesaj video și înregistrarea va fi stocată pe cardul microSD și apoi puteți descărca fișiere pe telefonul mobil. Detectarea mișcării este eficientă până la 6 m. Transmisia video live și înregistrarea video sunt cu sunet. Microfonul este capabil să înregistreze sunet de până la 4 m. Aplicația are și o funcție de înregistrare ciclică care vă va permite să eliminați automat cele mai vechi fișiere și să le înregistrați pe altele noi atunci când cardul este plin.

Cameră Wifi HD în ochelari de soare

Când utilizați un card microSD de 64 GB, puteți înregistra până la 64 de ore de videoclipuri HD cu rezoluție 1280x720P. Bateria încorporată are o capacitate de 250 mAh și vă permite să înregistrați 25 de minute la o singură încărcare. Ochelarii pot fi conectați și la powerbank, permițându-vă să extindeți timpul de înregistrare video în funcție de capacitatea bateriei externe conectate (de exemplu, puterea de 2500mAh este pentru timp de înregistrare de până la 4 ore). Camera cu ochelari de soare poate fi conectată și la o sursă de alimentare permanentă prin intermediul unui adaptor de alimentare USB. Obiectivul are un unghi de vizualizare de 120º , permițându-vă să monitorizați zone mari.  

Există, de asemenea, un LED puternic pe ochelari, care vă va permite să vă orientați chiar și în întuneric. Acest iluminat practic o vei aprecia cu siguranta in multe situatii.


Caracteristici:

Cameră Wifi ascunsă în ochelari
Înregistrare cu posibilitatea de streaming LIVE prin Internet
Detectarea mișcării și trimiterea mesajelor de alarmă.
Utilizează carduri microSD de până la 64 GB
Opțiune de alimentare prin powerbank
Conexiune WiFi printr-o rețea locală sau o conexiune la router

Specificații:

Rezoluție video: 1280x720P la 25fps, 640x480 la 25fps
Sunet: înregistrarea sunetului până la 5m
Format de înregistrare video: AFS/AVI
Memorie: card microSD de până la 64 GB
Lentila: CMOS de 2 mega pixeli
Unghi de vizualizare: 120º
Conexiune: USB
Conexiune la internet: da
Număr de conexiuni de transmisie live: 4 utilizatori
Temperatura de lucru: -20 până la +60

Conținutul pachetului:

1x ochelari WiFi cu cameră
1x cablu USB
1x CD de instalare
1x manual

Comentarii

Alte produse