Motocicletă dual cam DOD KSB500 cu 1080P + GPS + WiFi

SKU: 55-207 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.333,35 lei
Preț cu TVA 1.600,00 lei
- +

Descrierea produsului Motocicletă dual cam DOD KSB500 cu 1080P + GPS + WiFi

Cameră duală pentru motocicleta DOD KSB500 cu rezoluție 1080P + GPS și WiFi. Cea mai recentă cameră moto cu afișaj LCD IPS de 3 inchi și înregistrare video duală 1080P în față și în spate vă va oferi o imagine de ansamblu asupra a tot ceea ce ați experimentat în timpul conducerii. Cel mai recent set de cameră ascunsă pe o motocicletă - 2 camere echipat cu senzor de imagine SONY , cu GPS extern si valoare ISO de pana la 12800 . Modelul DOD KSB500 este cel mai bun set de cameră pentru o motocicletă cu înregistrare video cu funcții complete la o calitate de neegalat pe ambele canale video ale camerelor cu o frecvență de 30 fps.
Cel mai recent set de cameră ascunsă de pe o motocicletă cu un afișaj LCD IPS de 3 inchi oferă înregistrare video duală 1080P în față și în spate și vă oferă o imagine de ansamblu asupra a tot ceea ce ați experimentat în timpul conducerii. Tehnologia avansată WDR garantează cea mai bună calitate video posibilă chiar și în medii dure și videoclipuri uimitoare în orice lumină. Camera acceptă până la 128 GB microSDHC/SDXC clasa 10 . Cameră video pe o motocicleta DOD KSB500 Jakiro Set moto cu camera duala cu rezolutie FULL HD 1080P cu GPS si conexiune WiFi cu afisaj LCD de 3".

Set cameră dublă ascunsă pentru motocicleta DOD KSB500 cu rezoluție 1080P, GPS și WiFi

Lentila de sticlă ascuțită 6G, care este făcută din șase straturi de sticlă, oferă o imagine uimitor de clară și neformată.
Camerele din față și din spate sunt echipate cu un obiectiv cu unghi extrem de larg de 156°, care permite o gamă largă de imagini. Vederea panoramică ocupă toate părțile fără distorsiuni .
cameră duală pentru motocicletă dod ksb500

Cameră DUAL 1080p pentru motociclete cu procesor GPS cu o viteză de 10 Hz

În timpul călătoriei, toate detaliile și specificul de la un sistem GPS extern pot fi, de asemenea, înregistrate folosind tehnologia WIFI și APP.
Pur și simplu conectați camera folosind o conexiune wifi cu un telefon mobil sau o tabletă, instalați aplicația gratuită DOD Dashcam și puteți utiliza aplicația pentru a accesa camera de la distanță.

camera dod cu procesor gpc


Dimensiunile micro fac ca camera DOD KSB500 Jakiro pentru motociclete să fie aproape invizibilă

Cu dimensiuni reduse (30x30x30 mm) ale camerei din față și din spate și plasarea unității principale (121x73x15 mm) direct în spațiul de depozitare, acest set este aproape ascuns, în timp ce astfel puteți preveni eventualele furturi ale setului de camere.
camera moto DOD KSB500 Jakiro

Protecție IP68 - Rezistent la apă și la praf

Abrevierea IP68 înseamnă cel mai înalt grad de protecție. Aceasta este o evaluare standardizată a rezistenței echipamentelor electrice la pătrunderea solidelor străine (rezistente la praf) și la apă (impermeabil).
Deci, nu trebuie să vă faceți griji pentru vreme sau ploaie în timp ce conduceți, iar camera dvs. va funcționa întotdeauna.

cameră rezistentă la apă pe o motocicletă

Tehnologie unică TS (Stream).

Toate problemele legate de scrierea pe cardul micro sd în cazul unui impact fizic (accident) și în cazul unei pene de curent au fost rezolvate. Întregul fișier video este salvat chiar și în caz de urgență. Fișierul este salvat în același timp cu care este scris.

tehnologie unică TS - dod kbs500

Tehnologie avansată WDR

Garantează calitatea video în orice lumină, mediu, chiar și în condiții de iluminare scăzută sau supraexpusă. Datorită tehnologiei sale avansate, garantează cele mai frumoase fotografii în orice vreme.

set camera moto - functie wdr

Setul de cameră poate fi ascuns datorită dimensiunilor sale micro. Și, deși acest set de camere are dimensiuni cu adevărat micro , are funcții avansate precum G-SENSOR, funcție de blocare automată, funcție de blocare manuală a fișierelor SOS , înregistrare și oprire automată, înregistrare în buclă și protecție prin parolă.

date GPS

Fișierele video înregistrate și datele GPS pot fi redate și pe un computer folosind programul original de la DOD, care este disponibil gratuit.
DOD GPS Player 2.0 afișează înregistrări video FULL HD cu date în timp real, cum ar fi viteza vehiculului, coordonatele GPS, supraîncărcare etc.

Jucător DOD

Condiții de lumină - ISO 12800

DOD KSB500 are un senzor SONY cu sensibilitate crescută chiar și în condiții de lumină slabă. Gama extinsă crește luminozitatea obiectelor care se mișcă rapid pe timp de noapte. Camera poate captura acum și mai multe detalii în condiții de lumină ultra-scăzută.

ISO 12800

Înregistrare în buclă - Înregistrare ciclică

Când spațiul de stocare de pe cardul micro SD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele mai noi, adică fișierele sunt șterse constant.

Protecția datelor G-sensor în cazul unui impact

Acesta va proteja automat toate înregistrările stocate și curente în cazul unei coliziuni, frânări de urgență sau înclinare a bicicletei. Cu această funcție, fișierele importante nu vor fi șterse sau suprascrise, chiar și atunci când se înregistrează în bucla de timp.

Protecția fișierelor cu senzor g la coliziune

Funcții de bază:

° Înregistrare video duală 1080P față și spate
° Tehnologie avansată WDR, videoclipuri uimitoare în orice lumină
° Lentilă din sticlă ascuțită 6G
° Ecran LCD IPS de 3“
° unghi ultra larg de 156°
° Senzor G - protecția datelor în caz de impact
° Blocare manuală a fișierelor - protecție SOS
° Înregistrare și oprire automată
° Înregistrare în buclă
° Protecție prin parolă
° Suport card de memorie Micro SDXC de până la 128 GB
° Conexiune WiFi

Specificații:

Ecran: display LCD de 3”.
Rezoluție video: FULL HD 1920x1080 @ 30fps x 2
Senzor: Sony
Lentila cu unghi larg: 156°
Diafragma: f/1.8
Sensibilitate ISO: Până la 12800
Format video: TS
Suport de înregistrare: Micro SDHC/SDXC până la 128 GB (clasa de înregistrare 10)
Audio: difuzor încorporat, microfon extern rezistent la apă (controler prin cablu)
Baterie: 3,7V 500mAh
Putere de intrare: 5V 2A
Dimensiuni: unitate principală: 121 (L) 73 (L) 15 (Î) mm, cameră: 30x30x30 mm
Greutate: unitate principală: 154 g, cameră: 118 g
Temperatura de functionare: -20°C ~ 65°C

Conținutul pachetului:

1. Unitatea principală a set de camere cu afișaj LCD
2. 2x Cameră (lungime cablu 2,37 m)
3. Controler prin cablu (lungime cablu 2,37 m)
4. GPS extern (lungime cablu 3,5 m)
5. Montaj pentru motocicleta
6. Suport în formă de T pentru unitatea principală
7. Suport (accesoriu opțional)
8. Kit de montare suport
9. Cablări pentru instalare permanentă
10. Manual
dod ksb500 - conținutul pachetului

Comentarii

Alte produse