Mini înregistrare vocală în breloc - Câine + memorie de 8 GB + căști

SKU: 09-098 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 458,35 lei
Preț cu TVA 550,00 lei
- +

Descrierea produsului Mini înregistrare vocală în breloc - Câine + memorie de 8 GB + căști

Mini înregistrare vocală într-un breloc - Câine + memorie de 8 GB + căști. Detectare și înregistrare automată a sunetului. Spy Recorder ascuns într-o jucărie cu memorie de 8 GB pentru înregistrare secretă a sunetului și căști stereo . Înregistrator de sunet - portabil, arată ca o jucărie - pandantiv pentru câine. Reportofonul este alimentat fie prin cablul USB inclus, fie printr-o baterie polimerică reîncărcabilă de 400 mAh, care, atunci când este complet încărcată, oferă înregistrare continuă a vocii și a sunetelor timp de până la 70 de ore în format WAV. Căștile incluse pot fi folosite pentru a reda fișiere audio. Înregistrare audio discretă oriunde.

Voce spion (inregistrator de sunet) într-un breloc în formă de câine (pendant)

înregistrator de voce într-un pandantiv de câine

Datorită designului său compact portabil, puteți stoca întotdeauna cu ușurință reportofonul sau îl puteți ascunde ca dispozitiv spion, de exemplu într-un buzunar, astfel încât să puteți înregistra conversații secrete sau discrete sau diverse detalii audio. Recorderul de voce este reportofonul mobil ideal pentru captarea sunetelor pe distanțe mai lungi. Dispozitivul oferă și o funcție de player MP3 pentru melodiile tale preferate, pe care le poți transfera pe dispozitiv prin cablul de date USB inclus.

Înregistrarea automată a sunetului - începe când este detectat un nivel crescut de zgomot

înregistrator de voce într-un câine cu breloc

Recorder digital de voce ascuns într-o jucărie - breloc memorie internă de 8 GB . Dispozitivul oferă 4 funcții într-o singură - înregistrare a sunetului, mp3 player, unitate USB, înregistrare automată a sunetului - pornește atunci când este detectat un nivel crescut de zgomot . Este un dispozitiv inovator care combina un design elegant si in acelasi timp un design placut pentru a-si folosi toate functiile. Dictafonul digital ascuns în brelocul înregistrează sunetul la o calitate superioară datorită reducerii zgomotului și, prin urmare, este o completare excelentă pentru instruire, întâlniri de afaceri, afaceri și alte scopuri de înregistrare a conversațiilor. Memoria integrată de 8 GB oferă mult spațiu de stocare pentru înregistrarea înregistrărilor vocale de lungă durată, și datorită bateriei cu litiu încorporate cu o capacitate de 400 mAh, care va servi până la aproximativ 70 de ore de înregistrare continuă.

mini recorder spion într-un breloc de câine

Funcția de detectare a sunetului este importantă - înregistrarea automată începe atunci când sunetul este înregistrat

Recorderul servește și ca player MP3 datorită memoriei integrate la care poți folosi un cablu USB pentru a înregistra melodiile tale preferate, sau a reda conversațiile înregistrate și apoi a le asculta prin căști. În memoria integrată de 8 GB pot fi încărcate diverse alte fișiere, astfel încât brelocul îndeplinește și funcția clasică a unei unități flash USB portabile. Datorita dimensiunilor sale miniaturale, mini dictafonul este un dispozitiv de inregistrare portabil si practic care poate fi folosit in diverse situatii de viata, cand este nevoie si de un mod discret de inregistrare a sunetului.

dictafon ascuns în înregistrarea vocală a brelocului

Caracteristici:

Începeți înregistrarea cu o singură atingere
Aparat de inregistrat
Funcție de înregistrare automată în cazul detectării sunetului
Player MP3, WMA și WAV
Unitate flash USB cu memorie internă de 8 GB
Căști stereo

Specificație:

Format de înregistrare audio: WAV
Calitate audio: 192 KBPS
Caracteristici: înregistrare audio cu o singură atingere, înregistrare audio automată, player mp3
Memorie internă: 8 GB
Alimentare: baterie litiu reîncărcabilă încorporată de 400 mAh
Timp de înregistrare (durată de viață a bateriei): până la 70 de ore
Formate acceptate pentru redare: mp3, wav, wma
Dimensiuni: 60x43x35mm

Conținutul pachetului:

1x dictafon digital
1x căști
1x cablu USB
1x dantela
1x manual

Comentarii

Alte produse