Localizator GPS Mini OBD cu poziționare GPS + LBS

SKU: 09-052 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 375,00 lei
Preț cu TVA 450,00 lei
- +

Descrierea produsului Localizator GPS Mini OBD cu poziționare GPS + LBS

Localizator GPS OBD mini compact cu poziționare GPS + LBS. Localizarea precisă a vehiculului dvs. în timp real și cu o poziție curentă mai mică de 10 metri , este un excelent dispozitiv de urmărire și securitate pentru vehiculele de pasageri și utilitare. Obțineți toate informațiile necesare despre vehiculul urmărit în timp real și aveți o imagine de ansamblu asupra rutei parcurse și a stării vehiculului.

Dispozitivul OBD este compatibil cu majoritatea vehiculelor de pe piață din 2004. Cu acest dispozitiv, nu veți avea probleme cu localizarea vehiculului dvs. cu precizie ridicată.

Poate fi folosit în principal pentru mașini corporative sau închirieri de mașini. Dispozitivul vine cu o aplicație disponibilă gratuit „TrackSolid” (iOS, Android) pentru telefonul tău mobil, cu ajutorul căreia poți urmări locația actuală a vehiculului în care este amplasat localizatorul și, de asemenea, vei avea o imagine de ansamblu despre alerte.

localizator GPS obd

Alarma de deconectare

Dispozitivul OBD are o interfață standard, astfel încât instalarea lui în vehicul este foarte simplă. În cazul în care o persoană neautorizată deconectează un dispozitiv ODB, veți fi informat imediat prin SMS pe telefonul dvs. mobil.

Alarma de deconectare a locatorului GPS obd

Consum minim de energie

Dispozitivul este echipat cu un cip MTK2503D de înaltă performanță care face un consum de energie ultra scăzut și, prin urmare, nu are niciun efect negativ asupra bateriei din vehicul.

consumul de energie al trackerului GPS

Nu necesită instalare

Instalarea este foarte simplă, doar conectați localizatorul OBD la interfața vehiculului și dispozitivul este activ. La majoritatea vehiculelor, interfața este situată sub volan (vezi imaginea - Zona A).

Nu este necesară instalarea de localizare obd gs

Design miniatural si compact

Este un dispozitiv foarte mic și ușor, care poate fi ținut într-o mână. Din acest motiv, poate fi ascuns cu ușurință direct în vehicul pentru a-l ține departe de vederea celorlalți.

Localizator GPS obd mini și design compact

Alarma de supraviteza

Dacă vehiculul se deplasează cu o viteză mai mare decât limita, dispozitivul va trimite SMS-ul la numărul de mobil implicit.

tracker GPS cu alarma de viteza

Alarma baterie descărcată

Când bateria scade la 10%, dispozitivul va trimite un SMS de avertizare „Atenție! Bateria este descărcată, vă rugăm să o încărcați la timp!” la numărul de mobil SOS implicit.

localizator gps starea bateriei

Managementul flotei de vehicule

Dacă dețineți o flotă de vehicule în compania dvs., le puteți urmări în același timp sub un singur cont. Cu Tracksolid, puteți urmări până la 10.000 de vehicule simultan.

un tracker GPS pentru managementul flotei

Urmărire dublă GPS + LBS

Dispozitivul OBD acceptă localizarea GPS și LBS. GPS este pentru a determina localizarea în aer liber cu o abatere de până la 10 metri și depinde de obținerea datelor de la sateliți. Un LBS este pentru determinarea localizării în interior cu o precizie mai mică de 50-150 de metri (în clădiri, încăperi, companii), iar urmărirea este obținută din date prin intermediul rețelei GSM, astfel încât această caracteristică poate funcționa peste tot în intervalul de semnal mobil ( de exemplu la subsol).

dispozitiv de urmărire GPS + localizator de poziționare lbs

Caracteristici:

Dispozitiv OBD cu GPS
Design compact și miniatural
Baterie integrată, care îi asigură funcționalitatea chiar și atunci când este scoasă din brichetă
Poziționare cu o precizie mai mică de 10 metri

Specificații:

Antena: GPS/GSM/Bluetooth
Baterie: 50 mAh litiu
Conexiune la rețea: GSM/GPRS
Frecventa: GSM 900/1800 MHz
Tensiune de operare: 12 V DC
Temperatura de lucru: -20 ~ 70°C in vehicul
Interval de umiditate: 5% - 95%
Dimensiuni: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Greutate: 30 g

Pachetul de conținut:

1x localizator GPS OBD
1x Ghid de utilizare

Comentarii

Alte produse