KIT SPY - Cameră WiFi FULL HD în ochelari + căști spion

SKU: 10-154 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.416,65 lei
Preț cu TVA 1.700,00 lei 1.850,00 lei
- +

Descrierea produsului KIT SPY - Cameră WiFi FULL HD în ochelari + căști spion

KIT SPIION - Cameră WiFi FULL HD în ochelari + căști spion, oferă transfer live al imaginii cu WiFi/P2P + comunicare în timp real prin receptorul spion. Ochelarii eleganti cu cameră FULL HD și WiFi împreună cu o cască spion reprezintă combinația ideală de spionaj pentru urmărirea și comunicarea neobservată. Ochelarii spion se vor ocupa de transmiterea în direct a imaginilor scanate și cu receptorul bluetooth Spy puteți comunica cu cealaltă persoană de pe telefon. Setul unic de spionaj își găsește utilizarea în diverse situații de viață când aveți nevoie de ajutor secret pe telefon, dar trebuie să oferiți și transmisie video live. își găsește utilizarea într-o varietate de situații dificile, atunci când este nevoie de ajutor discret prin telefon și, de asemenea, dacă este nevoie de transmisie video.

SET - Ochelari eleganti cu Cameră HD și căști spion = Stream live cu WiFi/P2P + Comunicare în timp real prin căști spion

Ochelari de vedere cu cameră spion FULL HD + transmisie video P2P live + WiFi. Ochelarii spion eleganti oferă o înregistrare discretă a împrejurimilor și sunt un accesoriu elegant pentru ținute casual. Cu acesti ochelari de spion inregistrezi exact ceea ce vezi si in acelasi timp ai mainile libere pentru a evita suspiciunea ca inregistrezi. Un alt avantaj este transferul WiFi live direct pe telefonul mobil prin aplicația „Pro iCam” , care este disponibilă gratuit pentru Android și iOS . Cu aplicația, puteți nu numai să vizionați imaginile scanate, ci și să redați videoclipurile deja înregistrate. Datorită suportului P2P , ochelarii pot fi conectați la internet folosind un telefon mobil prin care creați un hotspot WiFi, permițându-vă prietenilor să urmărească o înregistrare live pe internet.

Camera este cu adevărat discretă și nu poate fi văzută deloc

Cameră Full HD în ochelari spion
În ochelari există un senzor de mișcare încorporat care poate capta mișcarea și apoi te avertizează sub formă de notificare direct pe telefonul tău mobil prin „Pro iCam”. Este ideal, atunci când părăsești biroul și vrei să fii informat în absența ta dacă cineva se apropie de biroul tău de lucru. Imaginea capturată este înregistrată la rezoluție Full HD de 1920 x 1080p la 25 fps pe secundă pe cardul microSD până la o capacitate maximă de 128 GB. Ochelarii sunt echipați cu o baterie reîncărcabilă integrată de 220 mAh, încorporată în rama ochelarilor. Reîncărcarea bateriei se face prin cablul micro USB inclus.
camera wifi in ochelari cu suport 128gb

Ochelarii spion sunt alegerea perfectă pentru tine în situațiile în care trebuie să înregistrezi în secret o întâlnire fără nicio suspiciune de înregistrare. Ochelarii de protecție au o gamă largă de utilizări, deoarece îi poți folosi și pentru vacanță, concert, sport sau alte activități, atunci când vrei să-ți înregistrezi experiențele. După conectarea ochelarilor Full HD la computer prin USB, aceștia funcționează ca un cititor de carduri de memorie și puteți descărca videoclipurile și fotografiile înregistrate direct pe computer sau notebook.

cameră wifi ascunsă cu transmisie P2P

Caracteristicile ochelarilor:

la care se adauga Ochelari de soare eleganti pentru tinuta casual cu camera
la care se adauga Video Full HD
la care se adauga Senzor de mișcare cu notificări
la care se adauga Suport WiFi și P2P
la care se adauga Folosește carduri microSD de până la 128 GB

Specificatiile ochelarilor:

Chip: Hi3518E V200
Optică: CMOS de 1,0 MP (OV9712
Rezoluție foto: 4032x3024
Rezoluție video: 1920x1080p
Rata de cadre: 25fps
Compresie video: H.264
Unghi de fotografiere: 90°
Carduri de memorie: carduri microSD 4-128 GB
Baterie: 220 mAh
Timp de reincarcare: 2-3 ore
Durata de viață a bateriei: până la 2 ore (timp de lucru)
Conexiune la rețea: P2P, WiFi
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: micro USB
Suport sistem: iOS, Android
Dimensiuni: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Greutate: 160 g

Telefon spion cu amplificator bluettooth 5W cel mai recent model fiecare dintre noi cunoaste situatiile de viata in care ai aprecia daca cineva te-ar putea sfatui, sau sa te ajute intr-o situatie dificila, fara ca nimeni sa stie despre asta. Este conceput pentru studenți în timpul examenelor, pentru comercianți în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații.

Telefonul spion este un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva la distanță prin intermediul telefonului mobil sau al transmițătorului, fără ca nimeni să știe asta. Principiul este simplu, trebuie doar să introduceți în ureche căștile wireless spion (care nu este vizibilă din cauza dimensiunii sale în miniatură) și să atârnați de gât colierul bluetooth (pentru asocierea cu un telefon mobil) cu ultra putere și un amplificator de putere de 5W. , prin care semnalul este transmis fără fir în cască, unde semnalul se schimbă în voce.

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de căști spion de calitate scăzută prin vânzători neverificați.

Avem 24 de luni garanție pentru un telefon spion. Sfaturi si servicii de specialitate. Căștile spion sunt modelate pentru a se potrivi perfect în timpanul urechii, așa că nu se observă deloc. Sunt fabricate din material inofensiv.

cască de spionaj
Cel mai recent model avansat al popularei căști de spionaj. În comparație cu modelul anterior, are o formă anatomică îmbunătățită pentru a etanșa perfect urechea împotriva scurgerii de sunet în jur. Telefonul este format dintr-un receptor sensibil (bobină), un micro difuzor stabil , cu sunet foarte curat și clar , cu zgomot redus.
telefon spion cu bluetooth
Casca pentru ureche este pur și simplu introdusă în canalul urechii din ureche. La receptor este atașat un cârlig translucid cu ajutorul căruia căștile sunt ușor de scos. Pentru o manevrare și mai ușoară a receptorului , oferim o pensetă magnetică în magazinul nostru electronic. În pachet este inclusă o baterie care durează până la 7 ore.
telefon spion

Caracteristici ale spionului pentru căști

la care se adauga Design profesional, calitate excelentă a sunetului
la care se adauga Formă ergonomică, manevrare convenabilă
la care se adauga Baterie: 1,55 V (337 SR 416SW) autonomie de până la 7 ore
la care se adauga Dimensiuni: 13x6mm
la care se adauga Frecvența de lucru: toate frecvențele
la care se adauga Conectivitate Bluetooth la dispozitivele mobile.
la care se adauga Ușor de controlat și de primit apeluri.
la care se adauga Suport handsfree pentru comunicare bidirecțională.
la care se adauga Posibilitatea de a începe înregistrarea direct de pe telefon - pentru a reda fișiere MP3.
la care se adauga Timpul de convorbire pentru o încărcare este de până la 12 ore, în regim de așteptare până la 130 de ore.
la care se adauga Bucla bluetooth include o baterie cu litiu incorporata de 700mAh
la care se adauga Bucla bluetooth include un amplificator de 5W
la care se adauga Microfon integrat

tabel de comparație a telefonului spion

Pachetul contine

 • Ochelari cu cameră FULL HD
 • Cititor de carduri de memorie
 • Cablu micro USB
 • CD cu software
 • Manual pentru ochelari
 • Cel mai recent telefon spion
 • Microfon
 • Bluetooth 5W - buclă pentru gât
 • cablu USB
 • Adaptor de alimentare
 • Manual la receptor

Comentarii

Alte produse