Inel de chei Bluetooth - Găsitor de chei de urmărire WiFi cu locație GPS + alarmă bidirecțională

SKU: 09-120 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 291,65 lei
Preț cu TVA 350,00 lei
- +

Descrierea produsului Inel de chei Bluetooth - Găsitor de chei de urmărire WiFi cu locație GPS + alarmă bidirecțională

Inel de chei Bluetooth - Găsitor de chei de urmărire WiFi cu locație GPS + alarmă bidirecțională. Acest breloc funcționează ca un dispozitiv anti-pierdere sau chiar ca un detector de persoane sau animale de companie. Porniți acest tracker și asociați-l cu telefonul prin Bluetooth . Apoi descărcați aplicația pe telefon fie manual, fie folosind codul QR din manual (iOS/Android). Puteți conecta până la 8 trackere bluetooth la aplicație. Puteți controla vizorul prin intermediul aplicației.

Dispozitivul comunică cu telefonul dvs. prin intermediul aplicației și veți fi avertizat când un obiect sau o persoană iese din raza de acțiune Bluetooth efectivă. Trackerul va începe să sune, veți fi alertat de o alarmă pe mobil și aplicația vă va arăta chiar ultima locație GPS a trackerului.

Key finder - găsitor bluetooth pentru chei, telefon mobil etc

Key finder - găsitor bluetooth pentru chei, telefon mobil etc

Atașați trackerul la orice ați putea pierde și apăsați butonul „Alarmă” din aplicația mobilă pentru a găsi trackerul în raza activă. Te va ajuta sa gasesti rapid cheile pierdute, sau chiar un copil care iti iese din vedere, vei fi instiintat imediat, il poti folosi si pentru masina ta, animale de companie, geanta, servieta sau alte lucruri. Un bip puternic vă va ghida către elementul pierdut. Sau, de exemplu, când ieși din casă și uiți portofelul în care ai băgat prima dată vizorul inteligent, o alarmă te va alerta pe telefon.

De asemenea, funcționează în sens invers alarma în DOUĂ CĂȚI. Ori de câte ori trackerul se îndepărtează de mobil, trackerul va începe să sune, dar alarma se va declanșa și pe mobil. Deci, de exemplu, te duci la serviciu, dar uiți de telefonul mobil acasă, ai trackerul la tine, ieși și de îndată ce te îndepărtezi, trackerul începe să sune și înțelegi că ți-ai lăsat mobilul telefon acasa. Un lucru util, totuși? Dispozitivul are si o alta functie practica, cu ajutorul telecomenzii din tracker, puteti folosi acest pandantiv si ca declansator de la distanta pentru a face un selfie cu telefonul mobil . Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de control de pe tracker (desigur, aplicația mobilă trebuie să fie și ea activă).

dispozitiv bluetooth anti-pierdere


Caracteristici:

Material: plastic + aliaj de zinc
Versiunea Bluetooth: V4.0
Alarmă în DOUĂ CARE
Distanta de lucru: max. 10 m
Alimentare: 1 x baterie CR2032 (nu este inclusă)
Aplicație mobilă: descărcați IK anti-lost (iSearching) din App Store sau Google Play
Compatibilitate: Android 4.3/iOS 7.0 și versiuni ulterioare
Dimensiune: Aprox. 7x3x1 cm

Buton de control: țineți apăsat timp de 3 secunde pentru a porni/5 secunde pentru a opri dispozitivul.

Pachetul contine:
1x breloc de chei
1x manual de instrucțiuni

Comentarii

Alte produse