SET - Ochelari spion WiFi cu cameră FULL HD transmisie LIVE + cască SPY

SKU: 10-620_1 Am o întrebare
nou reducere SET - Ochelari spion WiFi cu cameră FULL HD transmisie LIVE + cască SPY
Producător /
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.166,65 lei
Preț cu TVA 1.400,00 lei 1.950,00 lei
- +

Descrierea produsului SET - Ochelari spion WiFi cu cameră FULL HD transmisie LIVE + cască SPY

SET - Ochelari spion WiFi cu cameră FULL HD Transmisie video LIVE (Android/iOS) + căști SPY - monitorizare și comunicare neobservată. Camuflarea perfectă a camerei - ochelarii spion se vor ocupa de transmiterea în direct a imaginilor înregistrate în raza de acțiune a wifi-ului local și puteți comunica cu cealaltă persoană de pe telefon folosind căștile Bluetooth Spy. Setul unic de spionaj își va găsi utilizarea în diverse situații de viață, atunci când aveți nevoie de ajutor secret la telefon, dar în același timp trebuie să asigurați transmisie video live.

SET - Ochelari tactile eleganti cu cameră FULL HD și WiFi + transmisie video live (Android/iOS) + comunicare în timp real prin telefonul spion


SET - Ochelari tactile eleganti cu camera FULL HD si WiFi + transmisie video live (Android/iOS) + comunicare in timp real prin telefonul Spy - camuflaj perfect al camerei. Ochelarii stilați și în același timp spion au o utilizare practică pentru înregistrarea neobservată a împrejurimilor și pentru construcția ultra-ușoară de doar 40g . Sunt confortabile pentru utilizarea de zi cu zi. În același timp, nu trebuie să apăsați niciun buton deoarece acestea răspund doar la atingere. Cu aceste spioni cu ochelarii înregistrezi exact ce vezi și în același timp ai mâinile libere fără nicio bănuială.

Un alt avantaj este transmisia live prin conexiune WiFi direct pe telefonul mobil prin intermediul aplicației „ GPS CAM ”, care este disponibilă gratuit pentru Android și iOS. Prin intermediul aplicației, puteți nu numai să vizionați imagini capturate, ci și să redați videoclipuri deja înregistrate. Ochelarii susțin crearea propriei rețele Wi-Fi cu o rază de acțiune de până la 30 m , permițându-vă să urmăriți o înregistrare live pentru prietenii din apropiere.

Cameră în ochelari cu suport wifi (prin aplicația mobilă) - obiectivul camerei perfect deghizat

ochelari spion cu cameră FULL HD transmisie video în direct wifi

Camera este încorporată în cadrul ochelarilor și scanează printr-un plastic transparent unidirecțional, ceea ce îi asigură secretul. Aparatul foto nu este vizibil cu ochiul liber sau sub orice unghi , sau cu iluminare din spate. Operarea este destul de simplă prin intermediul touch pad-ului din exteriorul ramei ochelarilor și este, de asemenea, proiectată să fie discretă. Imaginea capturată este înregistrată la o rezoluție Full HD mare de 1920 x 1080p la 30fps pe un card microSD cu o capacitate maximă de până la 32 GB. Ochelarii sunt echipați cu o baterie reîncărcabilă integrată cu o capacitate de 280 mAh, care este încorporată direct în brațul detașabil.

Dacă trebuie să reîncărcați bateria, desprindeți brațul și reîncărcați-l prin cablul micro USB . Marele avantaj este că mai există un braț de rezervă cu baterie în pachet, pe care îl atașați de ochelari în timp ce încărcați cealaltă baterie . Acest lucru vă permite să înregistrați continuu video. Veți aprecia și funcția de încărcare a bateriei prin Powerbank , care vă va asigura că aveți întotdeauna o baterie încărcată la îndemână.

ochelari cu atingere spion cu o cameră ascunsă

Ochelarii spion sunt alegerea perfectă pentru tine dacă trebuie să înregistrezi o întâlnire fără nicio bănuială . Ochelarii au o gama larga de utilizare, deoarece ii poti folosi, de exemplu intr-o vacanta, un concert sau cand inregistrezi diverse experiente de viata. Acești ochelari spion au un camuflaj perfect împotriva oricărei suspiciuni, deoarece acționează ca un plus elegant pentru ținuta ta. Conectând ochelarii Full HD la computer prin USB, aceștia funcționează ca un cititor de carduri de memorie și puteți descărca videoclipuri și fotografii înregistrate direct pe computer sau laptop.v

ochelari spion cu transmisie live wifi cu cameră

Caracteristicile ochelarilor:

la care se adauga Ochelari eleganti cu camera HD
la care se adauga Video în rezoluție Full HD
la care se adauga Control tactil pe brațul ochelarilor
la care se adauga Suport pentru conexiune WiFi
la care se adauga Utilizarea cardului microSD de până la 32 GB

Specificațiile ochelarilor:

Optică: CMOS de 2,0 MP
Rezoluție video: 1920x1080p
Raport cadru: 30fps
Compresie video: H.264
Format video: AVI
Unghi de scanare: 70°
Carduri de memorie: carduri microSD 8-32 GB
Baterie: 280 mAh
Durata de viață a bateriei: aprox. 100 de minute (timp de lucru)
Timp de încărcare: 1-2 ore
Conexiune la rețea: WiFi
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: micro USB
Suport sisteme: iOS, Android
Dimensiuni: 149mm x 146mm x 41mm
Greutate: 40 g

Telefon spion cu amplificator bluettooth 20W cel mai recent model - fiecare dintre noi cunoaste situatiile de viata in care ai aprecia daca cineva te-ar putea sfatui, sau sa te ajute intr-o situatie dificila, fara ca nimeni sa stie despre asta.

Telefonul spion este un dispozitiv revoluționar care îți permite să te conectezi cu cineva la distanță prin telefonul tău mobil sau transmițător, fără ca nimeni să știe asta. Principiul este simplu, trebuie doar să introduceți căștile spion wireless (care nu este vizibilă din cauza dimensiunii sale miniaturale) în ureche și să atârnați de gât colierul bluetooth (pentru asocierea cu un telefon mobil) cu ultra putere și un amplificator de putere de 20W. , prin care semnalul este transmis fără fir în cască, unde semnalul se schimbă în voce.

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de căști spion de calitate scăzută prin vânzători neverificați.

Avem 24 de luni garanție pentru un telefon spion. Sfaturi și servicii de specialitate. Căștile spion sunt modelate pentru a se potrivi perfect în timpanul urechii, așa că nu se observă deloc. Sunt fabricate din material inofensiv.

aparat auditiv spion

Cel mai recent model avansat al popularei căști de spionaj. În comparație cu modelul anterior, are o formă anatomică îmbunătățită pentru a etanșa perfect urechea împotriva scurgerilor de sunet în jur. Telefonul este format dintr-un receptor sensibil (bobină), un micro difuzor stabil , cu sunet foarte curat și clar, cu zgomot redus.

cască spion + colier bluetooth

Casca pentru ureche este pur și simplu introdusă în canalul urechii din ureche. La receptor este atașat un cârlig translucid cu ajutorul căruia căștile sunt ușor de scos. Pentru o manevrare și mai ușoară a receptorului , oferim o pensetă magnetică în magazinul nostru electronic. În pachet este inclusă o baterie care durează până la 7 ore.

set de spionaj – schemă

Caracteristici ale căștii spion

la care se adauga Design profesional, calitate excelentă a sunetului
la care se adauga Formă ergonomică, manevrare convenabilă
la care se adauga Baterie: 1,55 V (337 SR 416SW) autonomie de până la 7 ore
la care se adauga Dimensiuni: 13x6mm
la care se adauga Frecvența de lucru: toate frecvențele
la care se adauga Conectivitate Bluetooth la dispozitivele mobile.
la care se adauga Ușor de controlat și de primit apeluri.
la care se adauga Suport handsfree pentru comunicare bidirecțională.
la care se adauga Posibilitatea de a începe înregistrarea direct de pe telefon - pentru a reda fișiere MP3.
la care se adauga Timpul de convorbire pentru o încărcare este de până la 12 ore, în regim de așteptare până la 130 de ore.
la care se adauga Bucla bluetooth include o baterie cu litiu incorporata de 700mAh
la care se adauga Bucla bluetooth include un amplificator de 20 W
la care se adauga Microfon integrat

diagramă de comparație a aparatelor auditive spion

Pachetul setului contine

 1. Ochelari WiFi cu camera
 2. 2x ochelari braț cu brațe
 3. Cablu micro USB
 4. Cârpă de curățare
 5. USB cu software
 6. Manual pentru ochelari
 7. Cea mai recentă cască de spionaj
 8. Microfon
 9. Bucla Bluetooth 20W pentru agățat pe gât
 10. cablu USB
 11. Adaptor de alimentare
 12. Manualul receptorului

Comentarii

Alte produse