Monitor auto hibrid cu 2 canale inversare de 5" AHD/CVBS

SKU: 15-040 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 500,00 lei
Preț cu TVA 600,00 lei
- +

Descrierea produsului Monitor auto hibrid cu 2 canale inversare de 5" AHD/CVBS

Monitor auto de 5" cu marșarier hibrid cu 2 canale AHD/CVBS. Monitor auto pentru marșarier confortabil pentru 2 camere auto, cu telecomandă. Monitorul hibrid suportă semnal mixt de intrare AHD 720P / 960P / 1080P / CVBS în mai multe formate video precum și frecvențe PAL/ NTSC.O noua generatie de sistem de parcare, care va ofera o imagine clara, clara in timpul zilei, chiar si in conditii de lumina slaba si toate mijloacele tehnice necesare pentru functionarea si controlul in siguranta a autovehiculelor si utilajelor.Monitorul permite comutarea intre doua camere . , (imagine afișată separat de una sau cealaltă cameră). Când treapta de marșarier este cuplată, imaginea comută automat la camera de vedere din spate (canalul 2), unde sunt afișate și liniile de ghidare , care poate fi activată sau dezactivată în meniul monitorului.Pachetul include si o telecomanda, pentru un control si mai usor al monitorului.Monitorul hibrid suporta semnal mixt de intrare AHD 720P/960P/1080P/CVBS in mai multe formate video precum si frecvente PAL/NTSC.

Monitoare auto (marșarier sau parcare) - 5"

Monitor auto de 5 inch pentru parcare marșarier

Pe fiecare cameră, puteți seta, de exemplu, oglindirea imaginii prin intermediul monitorului sau puteți activa ghidajele de inversare, pe care le puteți calibra cu precizie pentru fiecare cameră separat în meniu. Cu acest sistem veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Este potrivit pentru mașini, camionete, microbuze, rulote, autobuze, camioane, semiremorci, mașini agricole și alte vehicule. Monitorul este echipat cu un suport reglabil pe care îl atașați la locul dorit și un parasolar.

Monitor hibrid pentru camere de marșarier - două intrări AV

ahd si cvbs monitor auto parcare marsarier

Este posibil să conectați 2 camere la monitor - AHD sau CVBS. În funcție de nevoia și tipul vehiculului, puteți alege și combina camere din oferta noastră pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră. Camerele sunt conectate la monitor prin cabluri cu 4 pini. Monitorul are cabluri pentru conectarea camerelor și alimentarea monitorului. Camerele sunt alimentate direct de la monitor, astfel încât nu mai este necesar să le conectați separat la sursă, ceea ce simplifică instalarea și puteți amplasa camera oriunde în vehicul. Monitorul include și cabluri de comutare prin care puteți conecta camera la luminile de marșarier. Când treapta de marșarier este cuplată, camera de marșarier va apărea automat pe monitor. A doua intrare de pe monitor poate fi folosită, pe lângă cameră, de exemplu pentru DVD/VCR.

Monitor auto pentru mers înapoi confortabil

monitor hibrid auto pentru parcare

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul de exemplu pe un parbriz sau unde se află Necesar. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra din magazinul nostru electronic un cablu de conectare al camerei de marșarier pentru remorci și semiremorci . Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de marșarier și reconectarea.

mașina monitorizează parcarea marșarierului

Caracteristici:

Monitor de marșarier de 5 inchi
atât pentru semnalul AHD, cât și pentru semnalul CVBS
Gamă largă de setări în meniul afișajului
Posibilitatea de a conecta 2 camere
Diverse opțiuni de afișare a camerei

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Model: PROFIO-W50
Monitor: ecran LCD de 5 inchi
Sistem: PAL/NTSC 50/60Hz
Raport de aspect: 16:9/4:3
Rezoluția monitorului: 800x480 RGB
Vizibilitatea afișajului: 70° din fiecare parte
Semnal compatibil: semnal AHD720P/960P/1080P/CVBS (semnal AHD + CVBS)
Intrări: 2x canal AHD/CVBS (AV1 pentru DVD, VCR sau alt dispozitiv din mașină, AV2 pentru camera de marșarier - când treapta de marșarier este cuplată, imaginea trece automat la AV2)
Luminozitate: 500cd/㎡
Înregistrare: nu
Aspect afișaj: 1/2 cameră
Posibilitatea de a regla OSD: luminozitate, contrast, volum, limbă
Alimentare: DC 9-32V
Intrare audio: da 1x
Conector: conector cu 4 pini
Culoarea neagra
Telecomanda: da
Dimensiuni display LCD: 14 x10 x 2,5 cm
Parasolar: da


Conținutul pachetului:

1 x monitor LCD de 5 inchi
1x Suport de montare pentru monitor
1x Cablu cu 2 intrari pentru camere
1x telecomandă
1x set de șuruburi
1x manual

Comentarii

Alte produse