GSM Power bank cu cameră și cartelă SIM

SKU: 10-110 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 662,50 lei
Preț cu TVA 795,00 lei
- +

Descrierea produsului GSM Power bank cu cameră și cartelă SIM

Power bank GSM cu cameră și cartelă SIM. Acest power bank spion conține tot ce aveți nevoie pentru monitorizarea discretă a spațiilor pe care trebuie să le aveți sub control. Încărcătorul portabil include o cameră, un dispozitiv de ascultare, un card microSD pentru stocarea înregistrărilor și cartela SIM pentru comunicare și interceptare de la distanță.

Dispozitivul suporta telefoane mobile GSM 850/900/1800/1900MHz asa ca nu vei avea nicio problema sa te conectezi de oriunde in lume. Camera ascunsă într-un încărcător portabil este ideală pentru a fi folosită ca supraveghere sau pentru securitatea casei. Doar cumpărați o nouă cartelă SIM de la orice furnizor și introduceți-o în dispozitiv și cardul microSD până la maximum 32 GB și introduceți-l în   slotul de lângă cartela SIM din dispozitiv și puteți începe acțiunea de spionaj.

Powerbank Gsm cu camera

Camera ascunsă într-un încărcător extern are un microfon sensibil încorporat și permite înregistrarea video cu sunet. Toate înregistrările sunt stocate pe cardul microSD. Încărcător cu cameră, puteți controla camera prin intermediul telefonului dvs. prin comenzile sub formă de SMS la numărul de telefon al cartelei SIM, care se află în dispozitiv. Acest lucru vă permite să începeți de la distanță înregistrarea video cu sunet sau doar sunetul separat. De asemenea, puteți seta funcția de detectare audio, iar dispozitivul vă va suna imediat ce este captat un sunet peste 65 de decibeli. Funcția de interceptare poate începe și prin apelarea la numărul de telefon de pe cartela SIM din dispozitiv, care primește automat apelul dvs. și veți auzi ce se întâmplă în apropiere. Bateria externă este complet funcțională și cu ea îți poți încărca telefonul, tableta sau orice alt dispozitiv reîncărcabil prin POWERBANK. Camera funcționează chiar și atunci când dispozitivul tocmai se încarcă, astfel încât puteți utiliza sursa de alimentare continuă, datorită căreia nu vă limitați la alimentarea cu baterie.

Powerbank Gsm cu cameră pe cartela SIM

Caracteristici:

  • Cameră ascunsă într-un încărcător extern
  • Posibilitatea de a inregistra chiar si atunci cand bateria este reincarcata
  • Comunicare prin cartela SIM și telefonul mobil
  • Funcția de alarmă peste 65 dB și un apel înapoi pe telefonul mobil
  • Funcția de interceptare prin apelarea cartelei SIM din Power Bank


Specificații:

Pixel: 2 milioane de pixeli
Rezoluție video: 480x320
Suport de rețea: GSM 850/900/1800 / 1900MHz
Microfon încorporat: da
Capacitate baterie: 4000 mAh
Timp de încărcare: 4 ~ 6 ore
Card de memorie: card Micro SD/TF max. 32 GB
Ieșire USB: 1A-2A
Tensiune de încărcare: DC-5V
Baterie: baterie Li-ion
Greutate: 200 grame
Dimensiuni: 75x120x15mm
Temperatura de funcționare: -10 până la 60 ℃

Continut:

1x Power Bank GSM
1x cablu de încărcare USB pentru iPhone și smartphone-uri
1x manual

Comentarii

Alte produse