G-NET GON4 - Cameră unică WiFI duală 4K UHD cu GPS LIVE STREAM prin Cloud + WDR + 150°

SKU: 55-228 Am o întrebare
Producător /
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.833,35 lei
Preț cu TVA 2.200,00 lei
- +

Descrierea produsului G-NET GON4 - Cameră unică WiFI duală 4K UHD cu GPS LIVE STREAM prin Cloud + WDR + 150°

G-NET GON4 - Cameră unică WiFI duală 4K UHD cu GPS (față/spate) LIVE STREAM prin Cloud + Sony Starvis, WDR + unghi de vedere de 150° + ADAS + mod parcare. Datorită acestei camere auto, veți avea o înregistrare a conducerii în fața vehiculului, în vehicul și în spatele acestuia . Camera frontală oferă rezoluție video ULTRA HD 4K , o cameră care înregistrează interiorul vehiculului, precum și o cameră poziționată pentru a filma ceea ce se întâmplă în spatele vehiculului (camera din spate). Alimentarea camerei se rezolvă prin conectorul OBD, aceasta este o soluție cu adevărat optimă.

Cameră unică 4K cu cameră externă din spate și urmărire live a locației GPS prin Cloud

Camera auto 4k g-net gon4

Datorită rezoluției înalte, senzorului Sony Starvis, tehnologiei WDR, compresiei H.265 și unui unghi larg de vizualizare de până la 150° (camera frontală) și 140° (camera din spate), înregistrările de la cameră vor fi de cea mai bună calitate și vor fi utilizabile chiar și în condiții de iluminare slabă. Alte funcții, precum înregistrarea în buclă, modul parcare, GPS, senzorul G sau suportul pentru carduri micro SDXC de până la 512 GB, sunt, de asemenea, de la sine înțeles.

wifi dual camera auto cloud gnet gon4

Player exclusiv de fișiere video pentru PC - G-NET PC VIEWER

Un player personalizat de fișiere video înregistrate pentru computerul desktop, cu aspect clar și operare intuitivă.

Player de fișiere video pentru PC - G-NET

Suport cloud

„G-Syncloud” pentru sistemul de management al flotei folosind propria tehnologie CLOUD pentru monitorizarea de la distanță. Capacitate de stocare care depășește limita de stocare a cardului de memorie a camerei de bord.

G-Syncloud pentru sistemul de management al flotei

VIDEO cum funcționează serviciul CLOUD

monitorizare de la distanță cu camera cloud

Transmisiune live - Urmărire GPS în direct

Monitorizați comportamentul șoferului și verificați starea vehiculului în timp real. Camera noastră de bord este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Aveți întotdeauna o imagine de ansamblu asupra locului în care sunt vehiculele dvs., monitorizați traficul și urmați traseul șoferului fără a fi nevoie să verificați fizic șoferii. Funcția de bază este urmărirea unui autovehicul, fie că este o mașină sau un camion. Dacă vehiculul este online, locația sa actuală va fi afișată pe hartă și puteți continua să-i urmăriți traseul. Dacă este offline, va fi afișată ultima sa locație cunoscută. După începerea călătoriei arhivate, puteți vedea mișcarea acesteia pe hartă. Cu un program detaliat, puteți vedea la ce oră, la ce loc și adresă specifică se afla exact vehiculul în acel moment. Funcția GEO FENCE pentru a trimite o notificare prin e-mail la părăsirea zonei marcate (Dacă întâmplător șoferul vehiculului iese din traseul planificat). Pentru a utiliza funcțiile, este necesar să achiziționați o licență pentru urmărire prin Cloud. Prin intermediul cloud-ului, puteți vizualiza și înregistrări video de la cursa în care sunt arhivate datele. Condiția este să aveți disponibilă o conexiune la Internet (ideal prin intermediul unui router mobil cu suport SIM direct la bricheta mașinii).

Aveți la dispoziție diferite programe în CLOUD (gratuite sau plătite, în funcție de spațiul de stocare sau suportul pentru funcții).

stream live - camera auto

HDR de înaltă calitate

HDR este activat pentru a elimina neclaritatea luminilor în timpul conducerii și afișează o calitate clară a înregistrării în diferite condiții de iluminare. Utilizarea HDR la trecerea printr-un tunel întunecat ajustează reflexiile luminii din tunel, astfel încât imaginea să fie clar vizibilă. Când treceți printr-o potecă orbitoare, lumina soarelui este reglată corespunzător pentru a face obiectele din jur să pară clare și lipsite de neclarități.

suport hdr

ADAS este un sistem sigur de asistență la conducere pentru un mediu sigur al șoferului

FVSA – Alarmă pentru mașina care conduce în fața ta. Când distanța față de vehiculul staționat din fața dvs. este mai mare de 2 metri (înseamnă că mașina s-a deplasat), afișajul LCD va afișa pictograma vehiculului cu un bip.
FCWS - Sistem de avertizare a coliziunii frontale. Când distanța dintre vehiculul din fața dvs. este scurtă și viteza vehiculului este mare și scade brusc brusc. O pictogramă de avertizare de coliziune va apărea cu un avertisment.
LDWS - Sistem de avertizare la părăsirea benzii. Dacă părăsiți banda în timp ce conduceți, aceasta va fi afișată cu o linie galbenă sau roșie cu un sunet de avertizare. Notificarea funcționează numai dacă viteza este peste limita stabilită.

Punctele de detectare a benzii, ieșirile înainte și pictogramele de avertizare de coliziune sunt vizibile numai când afișajul LCD este activ. Setările ADAS pot fi setate numai după conectarea antenei GPS.

sistem adas

Calitate in fiecare detaliu

Această cameră auto folosește cele mai avansate tehnologii și toate componentele folosite sunt concepute pentru a oferi cea mai clară imagine și funcții avansate care vă vor convinge cu siguranță că aceasta este cu adevărat unică printre camerele auto.

Cameră de mașină 4K, dual live stream GPS

Unghi de vizualizare excelent Camera frontala de 150˚ si camera spate de 140˚

Un unghi excesiv al camerei rupe imaginea, provocând efecte secundare precum distorsiuni și distorsiuni ale imaginii. Această cameră are un unghi optim de fotografiere de 150 ˚ pentru camera frontală și 140 ˚ pentru camera din spate.

camera auto - unghi de vedere de 150 de grade

Funcția LBP pentru a proteja descărcarea bateriei vehiculului

Este o funcție inteligentă Safe Guard care oprește automat înregistrarea atunci când tensiunea scade sub tensiunea specificată și oprește alimentarea cu energie pentru a proteja bateria vehiculului. Setarile se pot face direct din GNET PC VIEWER specializat, iar tensiunea vehiculului poate fi verificata pe filmul inregistrat al vehiculului.

Funcția LBP pentru a proteja descărcarea bateriei vehiculului

Noua compresie video H.265

Camera auto este echipată cu noua compresie H.265, care asigură salvarea înregistrărilor la o dimensiune mai mică. Înregistrarea înregistrată în această compresie va ocupa cu 30% mai puțin spațiu pe cardul de memorie , în timp ce calitatea imaginii va rămâne păstrată. Deci, cardul de memorie poate prelua mult mai multe înregistrări în comparație cu compresia H.264 mai veche.

camera auto gnet - compresie video 4.265

Configurare personalizată folosind APP în Smartphone

Cu aplicația pentru smartphone (iOS/Android), puteți actualiza firmware-ul și reda videoclipuri, precum și configura diverse setări. Vă puteți conecta smartphone-ul doar cu un dongle WiFi conectat la cameră.
*Dacă funcția CLOUD este activată, dezactivați funcția IOT/WiFi

aplicație pentru smartphone - cameră wifi auto

Senzor Sony STARVIS

Sony STARVIS este o tehnologie de iluminare din spate a pixelilor utilizată în senzorii de imagine CMOS pentru camerele de ultimă generație. Se caracterizează printr-o sensibilitate ridicată și realizează o calitate ridicată a imaginii în lumina vizibilă, dar și în zonele în care camera ar trebui altfel să folosească iluminare în infraroșu. Cu un senzor CMOS Sony STARVIS de înaltă performanță, o lentilă mare cu 6 sticlă, această cameră auto este capabilă să mărească automat expunerea în situații întunecate pentru a captura videoclipuri clare .

gon4 sony starvis senzor camera auto

Un martor de încredere al unui accident

Datorită senzorului G încorporat, camera auto GONQ este un partener de încredere chiar și în situații de criză. Camera detectează automat impactul și blochează fișierul, astfel încât să nu fie șters automat. Un astfel de fișier este stocat într-un folder dedicat unde nu poate fi șters de funcția de înregistrare în buclă.

cameră duală g-net - senzor g încorporat

Rezistență ridicată la temperaturi

Această cameră auto are o rezistență incredibilă la temperaturi de minus și plus -10°C / 70°C, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru aceasta vara sau iarna.

rezistent la temperaturi ridicate - camera auto wdr hdr

Calitate fără precedent a imaginii și rezoluție 4K

Calitatea ireală a imaginii cu rezoluție ULTRA HD până la 4K este de la sine înțeles cu această cameră, dar nu veți rata niciun detaliu din videoclipul înregistrat.

Rezolutie 4K - camera auto gnet ultra hd

TIMELAPSE - TIMELINE

Funcția time-lapse este utilizată automat la intrarea în modul de parcare. Modul time-lapse înregistrează un cadru pe 1 secundă, minimizând dimensiunea videoclipului pentru o lungă perioadă de timp pentru a înregistra tot ce este necesar pe toată durata de parcare.

timpe lapse - camera auto cu colectare de timp pentru masina

Specificație:

Cameră dublă
Senzor SONY Starvis HDR
Rezoluția camerei frontale: 3840*2160p@30fps
Rezoluția camerei din spate: 1920*1080p@30fps
Unghi de înregistrare față/spate: 150°/140°
Compresie video H.265
Suport aplicație pentru smartphone (iOS/Android)
Carduri acceptate: până la 512 GB
Microfon încorporat: Da
Difuzor integrat: Da
Senzor G: Da
Mod parcare: da
Ghidare vocală: Da
Stocare în cloud: da
Modul GPS integrat
Modul Wi-Fi: Da
Temperatura de functionare -10°C / 70°C
Alimentare 12V - 24V / 3A
Dimensiuni Camera frontala: 120*63*32,3 mm
Dimensiuni Camera spate: 48*29*38 mm

Conținutul pachetului:

1 x Cameră auto UHD G-ON4
1x camera spate (cablu 6m)
1x modul GPS
1x dongle wifi
1x cablu de alimentare OBD 3m
1x kit de montare cu șuruburi
1x manual

Conținutul pachetului camerei auto duale 4k

Comentarii

Alte produse