Bug - interceptare wireless de la distanță până la 500 m

SKU: 09-043 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 375,00 lei
Preț cu TVA 450,00 lei
- +

Descrierea produsului Bug - interceptare wireless de la distanță până la 500 m

Bug - interceptare wireless de la distanță până la 500 m​. Utilizarea dispozitivului este cu adevărat versatilă, fie că este vorba de o conversație între oameni sau de monitorizarea spațiilor de lucru, sau de alte echipamente de semnalizare din încăpere.

Dispozitiv de ascultare pentru înregistrarea convorbirilor pe o rază de 500 m. Dispozitiv spion fără fir simplu, dar eficient pentru interceptarea conversațiilor sau a altor sunete din jur. Este un dispozitiv wireless cu ajutorul căruia poți asculta sunete până la o distanță de 500m. În cazul caselor sau altor clădiri, distanța efectivă de interceptare este de 300 m.

Manipularea cu dispozitivul este absolut ușoară pentru toată lumea. Pur și simplu plasați transmițătorul cu o baterie conectată în locația dorită, porniți dispozitivul de recepție cu căștile conectate și puteți asculta ce se întâmplă în jurul emițătorului. Calitatea sunetului primit o puteți crește pur și simplu prin reglarea canalului pe receptor. Semnalul de interceptare poate fi, de asemenea, îmbunătățit prin rotirea antenei pe dispozitivul de transmisie. Semnalul de ascultare poate fi de asemenea amplificat prin rotirea adecvată a antenei de pe dispozitivul de transmisie.

bug-ul - ascultarea conversațiilor

Utilizarea dispozitivului este cu adevărat versatilă. Datorită microfonului de înaltă calitate, dispozitivului de transmisie integrat, vei putea primi sunet de înaltă calitate, fie că este vorba despre o conversație între oameni, monitorizarea spațiilor de lucru sau alte echipamente de semnalizare din cameră.

Specificațiile produsului:

Dimensiuni receptor: 78,8 mm × 50 mm × 16,5 mm
Greutate receptor: 53 g (cu baterie)
Tensiune de operare: 3,7V
Curent de funcționare: 20-30 mA
Dimensiuni emițător (microfon) 27 mm x 19,5 mm x 15 mm
Greutate emițător: 10 g (fără baterie)
Tensiune emițător: 9 V
Curent emițător: 15-40 mA


Accesorii:

1x dispozitiv de ascultare - un receptor
1x dispozitiv de ascultare - un transmițător
1 baterie cu litiu de 3,7 V
1x baterie de 9V
1x Căști (mufă de 3,5 mm)
1x cablu de încărcare USB
1x manual

Comentarii

Alte produse