FOXSHOT - Mini cameră FULL HD rezistentă la apă

SKU: 10-141 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 541,65 lei
Preț cu TVA 650,00 lei
- +

Descrierea produsului FOXSHOT - Mini cameră FULL HD rezistentă la apă

FOXSHOT - Mini camera rezistenta la apa FULL HD are o functie adeziva pentru a mentine camera atasata de orice suprafata si a inregistra rezolutia si sunetul FULL HD. Datorită combinației dintre gel și magnet durabil, mini-camera poate fi lipită pe sticlă, marmură, lemn, pânză și diverse alte materiale, ceea ce vă oferă capabilități cu totul noi de a capta imagini grozave fără a fi nevoie de extensii suplimentare.

Uitați de camerele complicate cu diferite componente de montare, camera FOXSHOT este complet compatibilă și practică pentru utilizarea de zi cu zi . Cu excepția capacității de adeziv, camera oferă o calitate uimitoare a imaginii la o calitate completă HD 1080p cu sunet . Camera are un microfon încorporat cu sensibilitate ridicată, cu reducere a zgomotului, pentru a ajuta la capturarea sunetelor într-un mod mai realist.

camera foxshot

Camera FOXSHOT este, de asemenea, unică, deoarece poate schimba autocolantul de suprafață, astfel încât să puteți adapta corpul camerei la mediul în care este amplasat și să creșteți inconspicuitatea acesteia. Alternativ, puteți alege un design colorat care va arăta mai bine cu culori mai vibrante. Corpul camerei este într-adevăr în miniatură, cu greutatea sa de 37 g și este, de asemenea, etanș la apă, așa că nu vă faceți griji cu privire la locul unde să plasați camera sau schimbările neașteptate ale vremii și ploaia ulterioară. Camera este echipată cu o funcție WiFi care vă permite să vă asociați smartphone-ul cu camera și să urmăriți transmisia în direct folosind aplicația. Cu camera FOXSHOT poți înregistra fiecare moment din viața ta.

cameră foxshot rezistentă la apă

mini camera foxshot

cameră full hd rezistentă la apă

Caracteristici:

Imagine FULL HD de înaltă calitate cu sunet
Design compact cu magnet și gel în corpul camerei
WIFI + control prin aplicație pentru smartphone
Opțiune de schimbare a autocolantului de suprafață de pe cameră
Design rezistent la apa


Specificații:

Format video: MP4 (codec H.264)
Senzor de rezoluție: 2 Mpx
Rezoluție video: 1920x1080p 30fps
Unghi de vedere: 70°
Tip interfață: Mini USB
Suport de memorie: card Micro SD de până la 32 GB
Tip baterie: polimer litiu
Capacitate baterie: 500 mAh (durata: 90 min)
Greutate: 37 g

Pachetul include:

1 x Cameră mini HD
1 x cablu USB
1 x manual

Comentarii

Alte produse