DVR auto DOD LS470W - model superior

SKU: 55-021 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.162,50 lei
Preț cu TVA 1.395,00 lei
- +

Descrierea produsului DVR auto DOD LS470W - model superior

DVR auto DOD LS470W - model superior de camera auto pe care il puteti cumpara online la un pret bun. Produs în stoc gata de comanda.​ FULL HD, logger GPS Actualizări de 10 ori mai rapide, unghi de vizualizare de 150 °, lentilă din sticlă 7G, ISO până la 12800, WDR 2.0.

Modelul de cameră DOD LS470W este succesorul direct al DOD LS460W (cel mai bun dvr auto al anului 2015) și reprezintă în prezent cea mai bună ofertă contemporană de camere auto pentru mașini de pe piața globală. Este dovedit nu numai de tehnologia folosită, ci mai ales de satisfacția șoferilor care folosesc activ această cameră. Prețul său este relativ mai mare, dar oferă tehnologie superioară și produce înregistrări care pot fi de fapt folosite chiar și ca dovezi ale accidentelor. Cu această cameră puteți fi sigur că puteți citi întotdeauna plăcuța de înmatriculare a vehiculului care a cauzat deteriorarea sau amenință vehiculul dumneavoastră. Îndeplinește criteriile standardelor tehnice și poate fi utilizat în vehicul.

Noutate absolută DOD LS470W   în comparație cu modelul mai vechi DOD LS460W dispune de senzor Sony Exmor cu o nouă tehnologie avansată WDR 2.0 care crește sensibilitatea la lumină până la ISO 12800 (DOD LS460W doar până la 3200). Este echipat cu un nou unghi larg de 150 ° fără nicio distorsiune (DOD LS460W unghi de 140 °). Lentila de sticlă 7G - o combinație de șapte straturi de sticlă, oferă o imagine uimitor de strălucitoare, clară și nedistorsionată (DOD LS 460W - lentilă de sticlă 6G). Are un procesor GPS 10x Speed, cea mai rapidă tehnologie GPS auto asigură urmărirea precisă a vitezei vehiculului și poziția GPS ultra-rapidă a călătoriei tale (DOD LS460W - procesor GPS 5x Speed). Camera vine cu un nou software reproiectat și îmbunătățit pentru PC - DOD GPS 2.0 player (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 player). De asemenea, a fost adăugată funcția Modul Parcare - monitorizarea în timpul parcării când camera va detecta mișcarea obiectelor din fața camerei și va capta automat înregistrările.

  Noul campion vine chiar acum - camera DOD LS470W !!!

dod ls470w promo

Camera poate fi atașată cu ușurință pe parbriz folosind o ventuză cu suport, care poate fi atașată cu ușurință la cameră. Senzorul G încorporat pentru pornirea automată a protecției fișierelor la impact, frânare de urgență sau când mașina este înclinată, va proteja automat toate fișierele video curente și stocate. Oferă calitate video FULL HD cu rezoluție de până la 1920x1080. Are un afișaj TFT LCD 16: 9 de 2,7" pentru vizualizare și setări video ușoare. Unghiul larg de vizualizare de 150 ° înregistrează evenimentele din fața vehiculului și pe ambele părți, calibrarea automată a timpului prin utilizarea GPS, afișaj busolă HUD, Afișarea vitezei HUD . Cu siguranță veți aprecia funcția GPS Logger, înregistrarea călătoriei dvs. (locația GPS, viteza actuală). Puteți vizualiza videoclipurile pe computer folosind software-ul furnizat. Ideal pentru companii pentru a controla personalul de conducere sau profesioniști șoferi etc. Camera poate fi conectată la o sursă de alimentare 12/24V , astfel încât utilizarea este posibilă fără probleme, nu numai în vehiculul personal, ci chiar și în alte vehicule, de exemplu camioane sau autobuze.

DOD LS470W acceptă acum sensibilitatea ultra-înaltă de ISO 12800. Gama extinsă mărește claritatea obiectelor care se mișcă rapid în timpul nopții. Camera poate captura acum mai multe detalii în condiții de lumină ultra-scăzută.

ISO 12800 dod ls470w

Obiectiv cu deschidere mare F1.6 - cu cât diafragma este mai mare, cu atât performanță mai puternică în lumină scăzută! Senzorul Sony Exmor îmbunătățește capacitatea de transfer al luminii în condiții de lumină scăzută, permițându-vă să capturați o profunzime uimitoare de claritate și o viziune excelentă pe timp de noapte.

Lentila F1.6 dod ls470w

Procesor GPS de 10x viteză încorporat, cea mai recentă tehnologie de GPS auto asigură urmărirea precisă a vitezei vehiculului și poziția GPS ultra-rapidă a călătoriei dumneavoastră în timp real. În prezent, este cea mai rapidă actualizări GPS utilizate în camerele auto.

10 actualizări GPS dod ls470w

Ecran LCD cu ecran lat de 2,7 inchi 16:9. Camera are un ecran lat mare care oferă o imagine clară și suficient de mare, potrivită pentru afișarea setărilor și redarea videoclipurilor direct pe afișajul camerei.

Ecran LCD de 2,7 "

Noua versiune a DOD GPS Player 2.0 cu interfață de utilizator îmbunătățită este și mai clară. Afișează înregistrări video FULL HD cu date în timp real, cum ar fi viteza vehiculului, coordonatele GPS, supraîncărcare etc. Când este conectat la internet, poziția actuală a vehiculului este afișată pe Google Maps.

Player GPS DOD 2.0

Afișarea detaliilor (filigran) pe videoclip. Când are loc un accident sau alte evenimente rutiere, această funcție vă permite să verificați instantaneu locația vehiculului (coordonatele GPS), viteza vehiculului sau data și ora exactă a înregistrării. Și acest lucru va întări credibilitatea dovezilor la dovedirea responsabilității.

filigran dod ls470w

Lentila avansată din sticlă 7G - o combinație de șapte straturi de sticlă, este o lentilă ascuțită 7G sofisticată. Datorită traseului precis al luminii, oferă o imagine uimitor de luminoasă, clară și nedistorsionată.

dod ls470w 7 g linte

Unghi larg de vizualizare de 150 °. Camera este echipată cu lentilă cu unghi ultra larg, care îmbunătățește gama de înregistrare a imaginii, deoarece vederea panoramică a părții frontale a vehiculului surprinde toate părțile fără distorsiuni (adică imagine nedistorsionată).

150 unghi ultra larg dod ls470w

Analiza traseului este o funcție nouă pentru a calcula distanța, timpul și viteza medie a călătoriei dvs. de la punctul A la punctul B. De exemplu, puteți identifica cea mai scurtă sau mai rapidă rută de la domiciliu la serviciu pe baza datelor dintr-o analiză de calea. Este o modalitate foarte economică și practică de a economisi timp și consum de combustibil.

analiza traseului dod ls470w

Noua tehnologie avansată WDR 2.0 - Video uimitor în orice lumină și expunere echilibrată în orice condiții. Produce fotografii nocturne mai luminoase și reduce expunerea puternică la lumină pentru a obține cea mai frumoasă imagine.

Tehnologia WDR dod ls 470W

Calibrarea automată a timpului , independent de reglarea manuală a timpului. Cu procesorul de viteză GPS 10x încorporat, este capabil să indice ora exactă calibrată local și să o stocheze automat în memoria camerei.

HUD busolă dod ls470w

Viteza HUD și afișajul busolei. Dispozitivul este capabil să indice în ce direcție vă îndreptați. Și datorită actualizării GPS de 10 ori mai rapidă, oferă o monitorizare precisă a vitezei reale a vehiculului.

display hud dod ls470w

Protecția datelor cu senzor G la impact. În caz de accident, accident, frânare de urgență sau când mașina este înclinată, va proteja automat toate fișierele video curente și stocate. Prin această funcție fișierele importante nu vor fi șterse sau suprascrise la înregistrarea într-o buclă de timp.
senzor g dod ls470w
Protecție SOS manuală. În caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze fișierul existent prin apăsarea lungă a butonului „SOS”, care salvează un fișier dintr-o buclă de înregistrare și previne suprascrierea acestuia de un alt fișier.
sos manualna protectie dod ls470w
Monitorizare în timpul parcării. Porniți această funcție la alimentare constantă, iar camera va detecta mișcarea obiectelor din fața camerei. Când camera evaluează că nu există nicio mișcare în fața vehiculului, oprește automat înregistrarea video. Această funcție este potrivită pentru protecția vehiculului sau împotriva furtului de lucruri.
monitorizare parcare dod ls470w

Specificațiile produsului:


Rezoluție video: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Senzor: SONY Exmor CMOS
Unghi larg: obiectiv cu unghi ultra larg de 150 °
Diafragma obiectivului: f 1,6
Sensibilitate ISO: până la 12800
Ecran LCD: ecran lat de 2,7 "16:9
Format video: H.264 MOV
Suport: card de memorie Micro SDHC clasa 10 (suporta până la 32 GB)
Audio: microfon/difuzor încorporat
Baterie: baterie încorporată cu litiu de 3,7 V de mare capacitate 200 mAh
Putere: 5V 1,5A
Dimensiuni: 112,6 (L) x 61 (L) x 34,3 (H) mm
Greutate: 100 g

Accesorii incluse:

1x Cameră profesională auto DOD LS470W
1x încărcător auto
1x Suport
1x Ventuza
1x CD cu DOD GPS Player 2.0
1x manual

Comentarii

Alte produse