DOD LS500W cameră dublă auto FULL HD 1080P + GPS

SKU: 55-038 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.500,00 lei
Preț cu TVA 1.800,00 lei
- +

Descrierea produsului DOD LS500W cameră dublă auto FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W cameră dublă auto FULL HD 1080P + GPS. Vine cu un senzor de imagine Sony STARVIS , lentilă din sticlă 6G și ISO de până la 12800 . DOD LS500W este una dintre primele camere DOD cu cameră video FULL HD 1080p care oferă videoclipuri complete cu o calitate de neegalat pe ambele canale ale camerei cu o frecvență de înregistrare de 30 fps.

Capteaza inregistrari video FULL HD 1080p HD GPS 10Hz , dispune de un mod de parcare si compresie de imagine H.264 , fisier MOV, un flux de date aprox. 15 Mbps pentru fiecare canal. Un minut la rezoluția video 1080p 30fps de pe un canal este de aprox. 110 MB. Suporta micro SD de pana la 128 GB.

camera auto ls500w

Camera video are, de asemenea, o sensibilitate ISO de până la 12800 pentru filmări excelente în condiții de lumină scăzută și videoclipuri de noapte. Procesorul GPS de 10 Hz încorporat permite șoferilor să capteze viteza și poziția precise. Cutia DOD LS500W este controlată pur și simplu prin butoane și un afișaj LCD clar de 2,7" . Meniul camerei este în limba slovacă.

Modelul de cameră DOD LS500W în comparație cu modelul DOD RC500S este echipat cu baterie LCD de 2,7" cu litiu cu o capacitate de 180mAh (DOD RC500S are un super condensator). Pe de altă parte, DOD RC500S are o caracteristică conectivitate WiFi prin aplicație pe Smartphone-ul sau tableta dvs. și un filtru de polarizare CPL Alți parametri și caracteristici ale camerelor DOD LS500W și RC500S sunt aceleași.

Setul de camere are un obiectiv cu unghi larg de până la 145 ° cameră frontală și cameră 140 ° spate, permițându-vă să aveți o vedere cu unghi larg în jurul mașinii dvs., apropiindu-vă de parametrii ochi de pește. Utilizarea camerei din spate este opțională, camera frontală poate fi folosită și separat . În ceea ce privește parametrii pur optici, DOD LS500W este echivalent cu DOD RC500S (și invers). De asemenea, există o opțiune de întoarcere la 180 de grade a imaginii pentru camerele din față și din spate (camera poate fi montată „în jos”). Baterie cu litiu incorporata cu o capacitate de 180mAh.

Cameră video certificată pentru utilizare în întreaga UE (adică în Austria, Germania și alte state membre). Acestea îndeplinesc criteriile standardelor tehnice și pot fi utilizate în vehicul.

Camera frontală este echipată cu noul senzor SONY STARVIS (Star Visibility sau vizibilitate în lumina stelelor) IMX291, care oferă modul de noapte revoluționar chiar și în întuneric complet!

Sony starvis senzor dod camera

Din punct de vedere tehnologic, aceasta este camera auto de „generația următoare” – cu cele mai noi tehnologii (optică, microcipuri, funcții) pe care le oferă piața auto.

DOD LS500W este unul dintre cele mai bune sisteme de camere cu camere duble față și spate.

Este sistemul tau de paza ziua si noaptea 24/7.

Puteți atașa camera frontală așa cum este cerut de ventuză sau suportul adeziv. Camera din spate cu o dimensiune compactă de doar 7,5 cm este atașată cu un suport 3M cu bandă adezivă. Conexiunea prin cablu dintre camere este de aproximativ 5,5 m lungime. DOD LS500W poate fi conectat la o sursă de alimentare de 12/24V, astfel încât este posibil să îl utilizați cu excepția automobilului și pentru alte vehicule, camioane sau autobuze. De asemenea, camera frontală poate fi atașată cu ușurință pe parbrizul mașinii cu un suport adeziv 3M care se atașează cu ușurință la cameră.

Suport pentru carduri micro SD de până la 128 GB (aproximativ 18 ore de înregistrare de la ambele camere - 9 ore pentru un canal)

dod cameră dublă auto cu gps

Înregistrarea este înregistrată de la ambele camere și combinată cu o sensibilitate ISO ridicată de până la 12800 , permițându-vă să monitorizați împrejurimile mașinii chiar și în condiții de lumină proastă, această caracteristică este un bonus semnificativ de siguranță atunci când vă monitorizați mașina în timpul absenței dumneavoastră. Un mare avantaj este sistemul îmbunătățit de parcare de nouă generație, care va începe înregistrarea cu 15 secunde înainte de a detecta mișcarea. Acest lucru vă va asigura că aveți o înregistrare a ceea ce s-a întâmplat de la început până la sfârșit de la ambele camere din față și din spatele vehiculului. Când continuați să conduceți, camera revine la înregistrarea în modul buclă.

Lider pe piata sigurantei si monitorizarii auto

Mod de parcare pentru camere dod

Camera video acceptă carduri micro SD de până la 128 GB (camere standard de până la 32 GB). În caz de accident, frânare puternică sau înclinare a mașinii, kitul de cameră are funcția senzor G, care protejează fișierele împotriva impactului. De asemenea, în caz de urgență, utilizatorii pot proteja manual un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului „SOS”. Setul de cameră FULL HD pentru mașină cu tehnologie avansată WDR 2.0 și conectivitate WiFi este însoțitorul tău de încredere pe drumuri.

Caracteristicile produsului:
  • Înregistrare video HD 1080p duală
  • Interval ISO extins la ISO 12800
  • Protecția fișierelor cu senzor G
  • Funcția SOS - Funcția de blocare
  • Supraveghere parcare
  • Tehnologie avansată WDR 2.0
  • Lentila ultra usoara cu deschidere f/1.6
  • Suporta carduri Micro SD de 128 GB
Înregistrare video duală FULL HD 1080p
Vederile din față și din spate ale vehiculului dvs. sunt înregistrate la calitate 1080p la rezoluție FULL HD înaltă. Mai mult, imaginea este surprinsă la unghiul de vizualizare ultra-larg al camerei frontale de 145°, camerei de vedere spate de 140° pentru o protecție totală.
Camera Ls500w rezoluție full hd
Interval ISO extins până la 12800
DOD LS500w are un nou senzor Sony STARVIS CMOS cu sensibilitate îmbunătățită nu numai în iluminare normală, ci și în condiții de iluminare slabă. Gama îmbunătățită crește luminozitatea obiectelor care se mișcă rapid pe timp de noapte. Camera poate captura acum și mai multe detalii în condiții de lumină foarte scăzută.
Camera Ls500w ISO 12800
Tehnologie avansată WDR 2.0
Video uimitor în orice lumină și expunere echilibrată în orice condiție. Face fotografiile de noapte mai luminoase și reduce expunerea la lumină pentru a obține cea mai frumoasă imagine.
ls500w camera wdr tehnologie
Diafragma mare f/1.6, performanță ridicată în lumină slabă
Diafragma mare reflectă cantitatea de lumină care cade pe senzor în timpul fotografierii. Cu cât diafragma este mai mare (numărul f mai mic), cu atât mai multă lumină va fi captată în senzorul camerei. Cu cea mai mare deschidere, care este cu 66% mai mare decât concurența de pe piață, camerele DOD produc cea mai clară imagine.
Ls500w deschidere față și spate f/1.6
Lentila din sticla ascutita 6G
Lentila ascuțită cu 6 elemente, care este făcută din șase straturi de sticlă, oferă o imagine uimitoare, curată și nedistorsionată.
Cameră Ls500w lentilă de sticlă 6g
Vedere cu unghi larg de 145°
Captarea imaginii la un unghi larg de vizualizare de 145 ° pentru o acoperire și claritate optime. Camera frontală este echipată cu o lentilă cu unghi extrem de larg, care îmbunătățește raza de înregistrare, deoarece vederea panoramică a părții frontale a vehiculului surprinde toate părțile fără distorsiuni (deci nicio imagine distorsionată).
Vedere cu unghi larg Ls500w
Supraveghere parcare
Vei fi multumit de aceasta supraveghere a parcarii chiar si atunci cand parchezi si lasi masina. Modul de parcare îmbunătățit , care pornește automat la 10 minute după părăsirea vehiculului. Când continuați să conduceți, camera revine la modul de înregistrare în buclă. Cu senzorul SONY STARVIS, vă puteți bucura și de viziunea nocturnă revoluționară pentru camera frontală și chiar și în întuneric complet.
Ls500w supraveghere parcare
În cazul detectării mișcării camerei din față sau din spate sau în caz de accident, începe înregistrarea video și blochează fișierul. Camera video începe să înregistreze timp de 15 secunde înainte ca mișcarea să fie detectată sau impactul, ceea ce vă asigură că veți avea o înregistrare a ceea ce s-a întâmplat de la început până la sfârșit. Condiția este ca camera să fie alimentată printr-o baterie de mașină folosind un set de cabluri pentru instalare permanentă în DOD DP4.
Procesor GPS cu viteza de 10 Hz
Integrat cu cea mai rapidă viteză GPS de 10 Hz, înregistrând date mai precise despre locația și viteza vehiculului. Vă permite să vă înregistrați traseul pe o hartă în timp ce vizionați videoclipuri în playerul DOD. În prezent, cea mai rapidă actualizare GPS folosită în camerele video.
procesor gps dvr auto ls500w
DOD GPS Player V2.0
Noua versiune a DOD GPS Player 2.0 cu interfață de utilizator îmbunătățită este chiar cu o claritate mai bună. Afișează înregistrări video FULL HD cu date în timp real, cum ar fi viteza vehiculului, coordonatele GPS, supraîncărcare. Conexiunea la internet arată locația curentă a vehiculului pe hărți Google.
dod gps player 2.0
Detectarea radarului de viteză
Sistemul vă reamintește că vă aflați în apropierea locației cu limită de viteză și unde poate fi amplasat un radar, astfel încât să puteți încetini. Evitați capcanele și aveți întotdeauna condusul sub control.
* În prezent, sistemul acceptă următoarele țări: SUA, CA, Marea Britanie, NO, PL, NL, BE, AU.
Sincronizarea orei și datei
Calibrare automată a timpului, independentă de reglarea manuală a timpului. Cu un procesor GPS încorporat de 10x viteză, poate calibra cu precizie ora locală și o poate stoca automat în memoria camerei.
Analiza traseului
Este o funcție nouă pentru a calcula distanța, timpul și viteza medie a traseului dvs. de la punctul A la punctul B. De exemplu, puteți găsi cel mai scurt sau cel mai rapid mod de a lucra de acasă, pe baza datelor din analiza traseului. Este o modalitate foarte economică și practică de a economisi timp și consum de combustibil.
Protecție cu senzor G împotriva impactului
În caz de accident, frânare de urgență sau înclinare a unei mașini, va proteja automat toate înregistrările stocate și curente. Cu această caracteristică, fișierele nu vor fi șterse sau suprascrise, chiar și atunci când se înregistrează într-o buclă de timp.
Blocare manuală a fișierelor - protecție SOS
În caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului „SOS”, care păstrează fișierul din bucla de înregistrare și protejează împotriva suprascrierii de către alte fișiere.
Înregistrare și oprire automată
După ce vehiculul este pornit, camera va începe automat înregistrarea. Când opriți motorul, camera se oprește automat fără a apăsa niciun buton.

Înregistrare în buclă - Înregistrare ciclică
Când spațiul de stocare de pe cardul microSD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele noi, astfel încât fișierele sunt re-șterse constant.

Protecție cu parolă.
Odată ce ați setat parola, puteți împiedica alte persoane să vă ștergă videoclipurile sau fotografiile.
Suporta carduri Micro SD de 128 GB
Compatibilitate cu memorie de 4 ori mai mare comparativ cu modelele mai vechi de camere, acceptă micro SD de până la 128 GB cu peste 18 ore de înregistrare.
Specificațiile produsului:
Rezoluție video: cameră frontală: 1920x1080 @ 30fps, spate 1920x1080 @ 30 fps
Senzor: senzor CMOS SONY STARVIS
Lentila frontală cu unghi larg: 145°
Lentila spate cu unghi larg: 140°
Diafragma frontală: f/1.6
Diafragma spate: f/1.6
Sensibilitate ISO: până la ISO 12800
Format video: MOV
Suport de înregistrare: Micro SDHC/SDXC Clasa 10 (până la 128 GB)
Audio: microfon și difuzor mono (incluse)
Baterie: baterie cu litiu 3,7V 180mAh
Putere de intrare: 5V 1,5A
Dimensiuni camera frontala: 112,6 (D) * 61,5 (W) * 33,4 (V) mm
Dimensiuni camera spate: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Greutatea camerei frontale: 110 g
Greutatea camerei din spate: 41 g
Temperatura de funcționare -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Accesorii furnizate:

1x cameră auto Profi pentru DOD LS500W
1x Cameră spate cu suport adeziv
1x cablu de interconectare la camera din spate (5M)
1x încărcător auto 12-24V (cablu prelungitor 4M)
1x Suport
1x manual

Comentarii

Alte produse