Difuzor și ceas cu alarmă cu cameră HD + detecție mișcare + IR

SKU: 10-532 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 691,65 lei
Preț cu TVA 830,00 lei
- +

Descrierea produsului Difuzor și ceas cu alarmă cu cameră HD + detecție mișcare + IR

Difuzor Bluetooth și ceas cu alarmă cu cameră HD + detectie mișcare + IR + stație meteo. Acest ceas cu alarmă elegant, cu o cameră ascunsă, funcționează și ca difuzor portabil bluetooth sau player mp3 de pe un card micro SD. Cu designul său elegant în negru lucios, se potrivește în orice tip de interior fără ca nimeni să știe că este un dispozitiv cu cameră ascunsă. Afișajul de înaltă calitate al ceasului cu alarmă asigură lizibilitatea fără probleme a datelor furnizate chiar și în lumina intensă a zilei. Afișajul ceasului cu alarmă arată ora și data curente, temperatura camerei, puteți seta și o alarmă. Aparatul este echipat cu o baterie reîncărcabilă încorporată de 3000 mAh. Poate fi folosit în fiecare gospodărie ca un ceas cu alarmă digital cu drepturi depline. Fără îndoială, cea mai importantă și utilă funcție este monitorizarea neobservată a mediului.

Cameră ascunsă în ceas cu alarmă cu difuzor bluetooth + afișarea temperaturii

difuzor cameră spion ascunsă

Camera ascunsă încorporată înregistrează videoclipuri la rezoluție Full HD de 1920x1080 cu sunet , adică suficient pentru fotografii detaliate. Datorita vederii de noapte IR LED la o distanta de pana la 6 metri, veti avea o imagine de calitate chiar si pe timp de noapte. Ceasul cu alarmă digital acceptă conexiunea P2P și WiFi și este wireless, ceea ce îi permite să fie amplasat direct oriunde în interior. Puteți controla toate funcțiile camerei ascunse de la distanță prin intermediul aplicației disponibile gratuit „TinyCam” pentru smartphone-uri (iOS, Android) prin care puteți viziona imagini în timp real și puteți modifica setările camerei. Ceasul cu alarmă cu cameră poate fi conectat la un router de acasă prin WIFI sau P2P, ceea ce vă permite să monitorizați imaginea oricând și oriunde prin intermediul telefonului mobil.

cameră ascunsă într-un ceas cu alarmă

Ceasul cu alarmă digital include, de asemenea, o funcție de detectare a mișcării , care este folosită pentru a începe înregistrarea atunci când capturați mișcarea în spațiu. Funcție grozavă datorită căreia nu veți rata nicio fotografie importantă, deoarece fotografiile vor fi surprinse doar în timpul activității. Înregistrările capturate sunt supuse compresiei H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB . Dispozitivul servește și ca player muzical. Are două sloturi pentru carduri micro SD - unul este folosit pentru înregistrarea video, celălalt pentru redarea muzicii. De asemenea, conexiunea Bluetooth transformă ceasul cu alarmă într-un difuzor portabil, doar împerecheați telefonul cu ceasul cu alarmă și puteți reda instantaneu muzica preferată.

cameră în ceas cu alarmă - vedere pe timp de noapte și detectarea mișcării

Audio bidirecțional permite comunicarea bidirecțională la distanță - puteți calma un animal de companie, puteți vorbi cu un copil etc.

cameră spion în difuzor

Viziune pe timp de noapte - datorită luminii LED IR încorporate , veți surprinde o imagine perfectă chiar și în timpul întunericului complet până la o distanță de până la 6 metri

cameră difuzor ascuns

Acest ceas cu alarmă elegant, cu o cameră ascunsă, funcționează și ca difuzor portabil bluetooth sau player mp3 de pe un card micro SD

camera spion difuzor

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Cameră ascunsă în ceasul cu alarmă digital
la care se adauga Transmitere video WiFi și P2P în timp real
la care se adauga Difuzor Bluetooth + mp3 player de pe cardul de memorie
la care se adauga Afișarea temperaturii
la care se adauga Funcția de detectare a mișcării
la care se adauga Viziune LED IR de noapte până la 6 metri

Specificații:

Senzor de imagine: HD 1280x720p
Lentila: 1MP CMOS
Rezoluție video: 1280x720 pixeli
Imagini: 15 fps
Formate de compresie: H.264
Unghi de scanare: 120°
Redarea muzicii de pe cardul micro SD: da
Difuzor Bluetooth: da
Indicator temperatura camerei: da
Raza de viziune pe timp de noapte: 6 metri
Detectare mișcare: da, senzor PIR
Card de memorie: suportă card Micro SD până la max. 128 GB (nu este inclus)
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu de 3000 mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth: da
Încărcare: cablu micro USB
Dimensiuni: 82x82x81 mm

Conținutul pachetului:

1x Ceas deşteptător digital cu cameră HD
1x cablu USB
1x cititor USB pentru card micro SD
1x adaptor
1x manual

Comentarii

Alte produse