Detector GSM în stilou pentru detectarea bug-urilor spion

SKU: 09-002 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 187,50 lei
Preț cu TVA 225,00 lei
- +

Descrierea produsului Detector GSM în stilou pentru detectarea bug-urilor spion

Detector GSM în stilou pentru detectarea bug-urilor spion . Este un stilou, care servește ca detector GSM, indiferent dacă erorile sau orice semnal wireless sunt în casa, biroul sau în alte locuri. Acest stilou special conceput descoperă și dacă telefonul tău mobil nu este defect. Dacă stiloul captează semnalul de transmisie, LED-ul galben va începe să clipească (să strălucească).

Acest dispozitiv funcționează pe toate frecvențele GSM, inclusiv camerele wireless. Puteți afla cu ușurință dacă cineva din zona dvs. vorbește la telefon sau dacă telefonul dvs. este manipulat de cineva. Clipirea trebuie să fie continuă cel puțin aproximativ 1 minut sau mai mult și este mai puțin sigur că prin telefon sunt trimise date sau semnal audio.

detector de bug-uri în stilou

Detector GSM Pen , dispozitiv wireless detectează frecvențele de 900/1200/1300 și 2400/2600/3000MHz. Detectează semnale wireless pe o rază de 10 metri. Intimitatea ta este deja protejata, nimic nu te va surprinde. Pixul are și lumină UV pentru verificarea bancnotelor. Cu cât te apropii mai mult de semnalul VF, cu atât lumina colorată va fi mai puternică. Detector de bug-uri GSM Pen de vânzare, puteți cumpăra online din magazinul nostru electronic la preț acceptabil. Privește oferta noastră și găsește ceea ce cauți.
Specificații GSM Pen detector de bug-uri:

1. Baterie: 4,5 V, folosind LR-44 x 3 buc (inclus)
2. Ieșire detectiv: LED-ul clipește (LED de culoarea lămpii)
3. Titlul de inducție detectiv: 100MHz ~ 3GHz (frecvența sub 900MHz este capturată și de dispozitiv, dar emițătorul trebuie să aibă o performanță radiantă de cel puțin 200 mA)
4. Consum de lucru: 30uA
5. Curent LED intermitent: 1mA
6. Instrucțiuni de utilizare
7. Dimensiuni detector: 146x 10 mm Φ. Dimensiune compactă

Comentarii

Alte produse